Vad är det för fel på folket i vårt land..........

I helgen hamnade jag på Marcus Birros blogg..den enkla anledning är att Hanna visade mig ett brev som han skrivit till sitt ofödda barn..så otroligt vacker att jag blev tårögd..dessutom vet jag att han har förlorat två barn tidigare, runt vecka 20..men det hör för tillfället inte hit...Hur som helst gick jag in på hans blogg igen dagen efter, i hopp om att få läsa mer om hans liv, då främst deras graviditet, då jag tycker dom verkar vara otroligt starka människor!! Men tro att jag blir förvånad när jag läser på bloggen om att han blivit kallad för alkis, missbrukar, judehatare osv, av ingen mindre än Katrin Schulman (ja nu heter hon ju något annat..) Har inte gillat henne tidigare och gillade henne ändå mindre efter att ha läst detta...de här var i samband med att hon även klankat ner på Idoldeltagarna och dom ville bojkotta programmet för att hon var så elak...hon ber om ursäkt och gör sen samma sak igen..Första frågan man kan ställa sig är ju Hur tv4 vill använda sig av någon sådan person i ett program som riktar sig mot ungdomar?!? Borde man inte föregå med gott exempel och inte ha någon med som kallar andra för tjocka och allt va de nu var...När hon sen går och sprider saker om Birro som inte är sanna också, och inga åtgärder sätts in...Grrr!!
Men droppen blev ändå nu, när jag nyss gick in på Birros blogg igen och ser att han har stängt ner den...anledningen är att han har fått denna kommentaren på sin blogg..:


Katrin vann över dig din lilla lus och nu gnager du väl på dina döda barns ben igen din snuskige lille italienske dödgrävare. Jag hoppas innerligen att du dör snart och då ska vi pissa på din grav innan vi skändar den fullständigt..

En person som har så vettiga åsikter och jobbar för att förändra samhället, så får man något sådant här kastat på sig rätt i ansiktet!! De är fanimej så att jag skäms!! Jag skäms över att det finns människor, som är så jävla elaka...dessa ord gör ont i mig att läsa, så vad borde de då inte göra för marcus och hans familj...Helt otroligt..jag är mållös, jag vet inte vad jag ska säga..chockad!!

Bojkotta Katrin Schulman, och sluta ge henne så jädra mycket uppmärksamhet!!


Besök
Marcus Birros blogg, så får ni själva läsa..


Kommentarer
Postat av: Hanna

Helt fruktansvärt!

Postat av: therese

vilken idiot hur kan man skriva nåt sånt man blir ju galen ju grrrr...

2008-10-23 @ 10:33:04
Postat av: Cissie

Ja det kan man verkligen fråga sig. Har du varit inne på Jonnas blogg??? finnjonna.blogspot.com

2008-10-23 @ 11:01:47
URL: http://cissie.blogg.se/
Postat av: Cissie

Näe jag fattar inte heller. Helt sjukt!! Men det är ju tydligt att det finns massvis med idioter där ute. Även hur fegt som helst att vara anonym oxå! Har man en åsikt - stå för den!

2008-10-23 @ 14:48:07
URL: http://cissie.blogg.se/
Postat av: Magda.

Hej Sophie.



Ja, visst är det helt galet vidrigt sjukt, den skit som Marcus o Jonna tvingas gå igenom. Och som du skriver, dom vill inget annat än att försöka förändra samhällets attityd i mångt och mycket.

Det finns verkligen inga ord för hur vidrigt det här är, och hur mycket man egentligen borde bojkotta hela Tv 4´s utbud tills dom verkligen börjar leva efter sitt motto "noll rasism"



// Magda.

ps. tror inte du vet vem jag är, men ja känner hägglunds!

2008-10-25 @ 08:14:33
URL: http://www.fantastiskaliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback