Stänkt ner mormor

Idag har vi bara haft en lugn dag..Noah sov lite oroligt inatt..hoppas att de inte är Carl som har smittat av sig..;0) Men hade åt ganska lite igår på dagen, så han va väl hungrig och orolig inatt..bajsade gjorde han också och det brukar han inte göra på nätterna..så nåt var väl galet!! Lite tokigt har de blivit efter att vi ställt om klockan också..Noah vaknar ju vid halv åtta-åtta på dagarna och är sen vaken på förmiddagen och brukar äta vid halv tolv-tolv och sen somnar han..Idag var han jätte jättetrött vid halv elva..lessen och kinkiog..men envis som man är, höll man honom till kvart över elva så han fick mat då, och sen somnade han bums vid halv tolv, och sov ute på balkongen i 3 timmar!!! Han vaknade när jag drog in vagnen..skönt för honom att sova ute!! Sen har vi bara myst i soffan...mamma har vart trött idag!! =)

På kvällen kom mamma hit så hon fick bada Noah! Hon har velat gjort de så länge, men de har aldrig blivit av..men frågan är om hon vill göra om det..haha! Hon fick låna kläder av oss för att hon blev så blöt! Noah var helt galen..haha!! Men roligt hade vi..ska se om jag kan få in nån film här..

Igår var jag och bakade bullar hemma hos Madde..fortfarande igen bebis..men nu kan de inte vara långt kvar alltså!! Jag är så grymt pirrig och nervös så det är nåt sjukt..vet inte hur jag ska överleva när hon åker in..kommer ju inte kunna göra nånting då!!

I veckan har vi inga planer än...vad jag vet..och tror..Simon är ledig hela veckan..han jobbar ju som lärare..och det är höstlov..kanon! Får se om vi kan hitta på nå skoj! Vi funderar på att gå på hockey på torsdag..mamma har tjatat om att hon vill ha Noah nåt innan hon åker på Karibienkryssning så då kanske det passar på torsdag..=)

Bjussar på lite bilder...så klart..;0)







Han e ju helt otrolig den lilla filuren! Står om han får luta sig, sitter om han har ryggstöd, sitter även "själv" men med myycket framåtlut..men han håller balansen ganska länge och skiner som en sol, hela dagarna!! Underbara lillskit!! ;0)

Kommentarer
Postat av: Anna

Shit pomfritt vad han växer och blir stor!! =) Men söt är han fortfarande såklart. Saknar er...när jag kommer upp ska jag busa o gosa massaaa!! Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback