Födelsedagsfirande i Umeå

Förra helgen tillbringade vi i Umeå hos Simons syster Hanna, hennes man Johan och deras Underbara dotter Lisen!! Vi begav oss tidigt på fredagmorgonen, tidigt = 9.00 efter att Noah fått sig en flaska ersättning för att han skulle klara sig längre..den står han sig på i 4 timmar, medan han vill äta efter 1.5 timme när jag ammar honom..Han var jätteduktig och sov och var vaken om vart annat..han klarade sig upp till Sundsvall där det blev amning i bilen utanför Biltema..haha! =) Sen fortsatte vi vår färd och fick stanna en gång till för att ge honom mat..sen klarade han sig hela vägen..han var sååå duktig och sov och var vaken om vartannat..men inget gnäll och sura miner...runt halv fem tiden var vi framme, och då blev det mat och en massa mys!! Vi öppnade lite presenter och hade de myspys..


På lördagen kom Hasse och Ellen och det firades födelsedagar med en massa presenter till oss alla!! Och det var verkligen maaassor av presenter dom hade med sig...



Efter presentöppningen åkte vi ner på stan en sväng och kikade lite i affärer..på kvällen var det Kina som gällde, och även där skötte sig Noah exemplariskt..han satt och sov i bilstolen, lagom tills vi ätit klart vaknade han, och hade ur sig en stoor spya pågolvet..oops! Efter maten blev det tillbaka till Hanna och Johan för att umgås innan Hasse och Ellen åkte till hotellet..

På söndagen var det dags för H & E att åka hemåt igen..vi andra begav oss till kyrkan för familjegudtjänst..mycket trevligt...barn som sjöng, rappade, spelade rollspel m.m och dessutom var det barnvälsignelse också..det var roligt att få vara med om! Sen tog vi en till sväng på stan och efter det åkte pappor och barn hem..jag och Hanna åkte till Strömpilen och gick i lite mer affärer innan vi handlade lite gotta på Maxi inför kvällen!! Eftersom det var Johans födelsedag på söndagen så styrde han upp en bastukväll för några killkompisar och vi tjejer (fruar) satt i lägenheten och pratade strunt..=) Efter bastun blev det ost och kex och lite annat smått och gott för oss allihopa..myycket trevligt!

På måndagen tog vi först en promenad till Johans bror, Emil..efter den skulle Hanna till skolan så jag passade på att åka ner på stan ensam för att knalla i lite mer affärer..sen på kvällen blev det mys och spel.. Phase 10 ;0)

På tisdagen var så dags för oss att åka hem igen..tråkigt men ett måste...Simon behöver jobba för att jag ska kunna shoppa...thihi..;0) Bilresan hem gick även den finfint...Noah sov dom första 25 milen, 3 timmar..från Umeå-Sundsvall..vi stannade vid Sundsvall och åt hela familjen och sen fortsatte vi hem..de blev ytterligare ett stopp på vägen för lite mat till Noah innan vi var hemma sen på kvällen!!


Vi tackar så jättemycket för en underbar helg och för en massa fina presenter!! Synd att vi alla bor så långt ifrån varandra, för det skulle verkligen vara skoj om vi kunde ses oftare!!





Sötis kusinerna!!


Ps. Det kommer att komma MER bilder från resan, för den som vill se! Då mest på de förtjusande små kusinerna..=)

Kommentarer
Postat av: Hanna

stående ovationer till dig för att du lyckats med detta inlägg! så fantastiskt! jag har tänkt ta mig an detta nån gång i veckan... har ju bröllopsinlägget oxå som hänger över mig... ojojoj... jaja bra jobbat iaf!

kram kram

Postat av: Therese

Mysig blogg du fått till! Superkul att få se alla bilderna, sista var ju hur söt som helst! :)

2008-10-21 @ 17:45:03
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Cissie

Alltid kul med bilder!!

2008-10-22 @ 09:30:56
URL: http://cissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback