Hälsning från Helsingborg

Alldeles nyvaken! Vi bestämde oss för att inte ställa någon klocka i morse, så att vi kunde sova ut och orka med en dags shopping! Men vad händer, joo vi vaknar 8.30..haha!! Så mycket blev de av den sovmorgonen! Jag var helt slut igår kväll så vi kom i säng ganska tidigt för att vara oss..klockan va nog runt 23.00 eller nåt! Efter en smärre händelse med min necessär...suck! Öppnade den på kvällen för att ta fram tandborsten och sticker ner handen i en brun sörja!! Aaa min foundation har gått sönder!!!! Och så har den runnit ut i väskan! Tandborsten var nedsmetad, mina glasögon, parfym mm likaså! Visste inte om vi skulle skratta eller gråta..men de slutade med en skrattattack!! Suck..min fina fina, dyra, foundation från Make up Store!! Grr!!

image409

Dagen igår spenderades på stan med lite shopping (bara en lång munkjacka från Gina) och fika! Sen åkte vi hem till Poffis jättefina lägenhet och så mös vi och gjorde hemlagad pizza! mumsfillibabba! Nu står Anna i köket och lagar Amerikanska pancakes! Gotti gott!!

         

image410

Sen ska vi bege oss till Helsingör! =)

Ha en trevlig lördag!





Kommentarer
Postat av: Sara.

Haha. Jag lyckades slå ner min foundation, när jag skulle stresstäda badrummet innan jag fick besök. Det slutade med foundationstänk över HELA badrummet. Och jag hade köpt flaskan samma dag. Inte bra!

2008-03-09 @ 00:11:46
Postat av: Malin

Vi har alla varit i foundationträsket, min hamnade över hela badrummet. Jag är tydligen höggravid nu, herregud!!! Är det nu svullnad i benen, hemorrojder och åderbråck ska komma?? Trångt är det i magen ialla fall, "liten" har bökat omkring som en galning senaste 2 dagarna. Hoppas att resan hem går toppen, pusspåre!!

2008-03-09 @ 19:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback