En riktigt lyckad kväll

Kvällen blev kanon på alla plan! Maten hos Malin och Anders vart supergod!! Tackar så jättemycket för det!!! ;0) Och melodifestivalen gick det inte att klaga så mycket på den här veckan faktiskt..De tråkiga var väl att Niklas Strömstedt kom sist, de tycker ja han inte förtjänade..och hur Sibel kom vidare till andra chansen är ju en gåta! Men annars så var de ju rätt personer som gick till Globen ialla fall och jag hoppas och tror att Charlotte Perrelli (som hon visst stavar) tar hem rubbet!! Gillade hennes låt och gillar henne!! Så jag håller tummarna!!

Annars så var ju Björn Gustafsson helt klart bäst!! Jag, eller rättare sagt vi, skratta så tårarna rann på oss!! Vilken stjärna!! Inte undra på att hans mailbox är överfull..;0) Om de inte vore för att jag har min sambo och bebben i magen så hade jag nog övervägt att fria till honom ja också....som resten av Sveriges tjejer..=)

Ni måste ju bara hålla med, eller?!
Titta! Njut! Få dig ett gott skratt!






Yeah, ja lyckades få in en filmsnutt!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Heej! :) Jag har verkligen haft det hur bra som helst. Love Thailand! Solade å badade åt dig med, lovar :). Såg bilderna på er bebis, kan tänka mig att det är en grym känsla att ha fått se :) Hur mår du å så?

Postat av: Johanna

Härligt att höra att du mår bättre! Har du fått nå mage då? ;) Jaa vi måste fika snart, de var ett bra tag sen vi sågs nu... Kramen!

2008-03-03 @ 07:49:29
URL: http://johannastigson.blogg.se
Postat av: Sara Edholm

Alla älskar vi Björn

2008-03-05 @ 20:39:44
URL: http://saraedholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback