Midsommaraftonen

Gårdagen blev lyckad! Förutom lite regn och blåst när vi kom fram till stugan så hade vi toppenväder! Tyvärr blåste det lite för mycket för att vi skulle kunna duka upp ett långbord ute på gården, men de gick fint o sitta på altanen också, med utsikt över sjön!! Dagen började med båttur ut till stugan, sen blev de fika jordgubbstårta och jordgubbar med grädde, tipspromenad (jag kom 2:a), en lek som Elin hade (mitt lag kom 1:a), sen va de dags för lite tilltugg, och sen donades de lite med mat, och jisses så mycket mat vi hade..först blev de sill o potatis o korvsallad o sillsallad o massa sån gotta, sen efter de va de dags att tända grillen..De kändes ett tag som vi inte gjorde annat än åt..haha! Sen spelades de Krona, och sen bara var vi! Vid halv 10 åkte större delen med båten bort till Strandbaden där det var Trubadur m.m. Vid halv 11 åkte jag också dit bort, för att möta ett HAV av fulla minderåringar! Usch o Fy! Satt uppe på uteserveringen ett tag men sen satt vi oss i båten istället...vid halv ett fick jag nog, så då drog ja med mig Simon o Niclas hem! Sen vart de raka vägen i säng! Klev upp klockan 13 idag...va riktigt skönt att sova länge!

Kort o gott hade vi en bra dag igår! Lite annorlundare motför de senaste året, men deffinitivt godkänt! Jag e lyckligt lottad som har en sån härligt släkt på min mors sida!!

Bjuder på lite bilder från gårdagen!



I båten påväg till stugan!
Elin, Thomas, Ante, jag och Simon

     

Brorsan och Elin, Ante ute på bryggan, Altanen på min gammelmormor och gammelmorfars stuga där gubbsen höll till medan vi andra lagade mat..=)



Jag och Thomas stog för grillningen! Ni ska bara veta så gott de va..=)

  

Under tiden vi grillade underhöll gammelmormor med dragspelet!!




Hoppas ni också hade en trevlig Midsommarafton!

Idag blir det bara lugnt. Min älskling hade önskemål om att hyra film, äta ost och kex och bara mysa i kväll...och jaa, varför inte, låter helt underbart tycker jag! =)


Kommentarer
Postat av: Hanna

va härligt ni verkar ha haft det! men VART är stödstrumporna??? =)

Puss och kram

Postat av: Hanna

japp det är apokeket som gäller! Bra sofie!!!

Postat av: Cissie

Låter som ni hade en härlig midsommarafton! :-) För vår del blev det oxå kanon. Vi hade tur med vädret i söderhamns skärgård, inget regn!! Så vi kunde vara ute hela dagen/kvällen/natten :-) Lite blåsigt på dagen, men framåt kvällen blev det lugnare och klarblå himmel. Vi ska försöka pallra oss ut till Sandviken ngn dag tänkte jag, nu när vi har fått en inbjudan :-) Men Toni börjar jobba imorn igen (i sthlm) så vi får se när det blir. Om inte annat kommer jag själv! kramar

2008-06-22 @ 22:26:08
URL: http://cissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback