http://simonforslund.blogspot.com

Min kära sambo har gått och skaffat sig en blogg igen!! Och nu vill han ha lite trevligt besök och trevliga kommentarer så knalla in och se vad han har att bjuda på och skriv en kommentar vettja... ( så kanske inte jag behöver höra hans tjat om att jag måste länka honom hela tiden så han får lite besök..;0)

Simons blogg

Kommentarer
Postat av: Simon

Du ska veta att jag får en massa besök på min blogg redan! Du är omkörd! Massa snygga brudar som vill ha mitt nummer! :)

Postat av: Sandra

Haha vad du och Simon är gulliga mot varandra :P



Hoppas allt är bra med er! Har du kollat på Vänner för Livet? med Adam Sandler? Den är jättebraa!

Du, jag skulle hälsa från Lars att om ni behöver hundvakt sen så är det bara att hojta till.. Lars är lite hundkär han å.. Om det krisar nångång :) Vi bor ju i Sandviken vi med.

2008-06-24 @ 14:39:40
URL: http://s860425.blogg.se/
Postat av: Anna

Tjo...ja det kanske inte hade varit det bästa o ploppa ut ungen mitt på skansen...haha...=) Jag kommer hem den 11:e..vet inte hur länge jag stannar. Se till å ploppa i tid nu!! :) Saknar dejj, sköt om magen!! Puss

2008-06-24 @ 21:04:51
URL: http://annalollo.blogg.se/
Postat av: Therese Söderlund

2008-06-24 @ 21:31:16
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: Therese Söderlund

Jaså, så du är en av de hemliga besökarna som ville ge sig till känna... =) Trevligt.. då kan ja avslöja att ja e inne och läser på din oxå ibland.. Nu ska den snart komma.. hoppas att de ska gå bra... Det gör de säkert... som ja brukar säga... det viktigaste är ju att den kommer ut, och det gör den ju alltid på ett eller annat sätt.. förr eller senare. Ni har nått fantastiskt att se fram emot... och en otrolig omställning... Ha i bakhuvet att det verkligen kan va tufft ibland!! Ta hand om dej och hälsa Simon!

kram på dej

2008-06-24 @ 21:34:09
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej! Ja men vad roligt att vi får låna honom nån dag :) Kan förstå att du ligger hemma och tar det lugnt nu, inte långt kvar nu inte!

Oj, vilken fråga ska jag börja med :P Jopps, är påväg att bli Sandvikenbo jag med hörrudu, trodde jag inte om mig själv innan. Nu känns faktiskt Sandviken helt okej om man bortser från det döda centrum jämfört med Gävle. Känns lite tokigt att betala för en tom lgh i Gävle när man ändå inte är där. Så ska väl hyra ut den i andra hand är det tänkt, lite halvdrygt känns det.. Hade varit skönare att bli av med den.. Utifall nått går sönder eller nått, slitage. Men om man säljer den så åker man väl på samma sak som du åkte på i våras, att betala en massa påengång till CSN och det har jag fått nog av utav nu sen jag fick punga ut med 8500 bara sådär. Så ska väl försöka hitta nån vettig person igen. Pluggandet i Sundsvall kommer att fortsätta, men jag åker upp dit när det är skola och sover hos klasskompisar under vardagarna när det är skola och sen hem till Viken å Lars igen på helgerna eller om vi är lediga under veckorna :) Så så är det, känns som en bra lösning ändå. Även fast jag bra gärna vill slippa de där med min lgh. Å sen å börja i skolan i Gävle istället tar lite emot.. Trivs i skolan i Sundsvall å med lärarna. Så kämpa ett tag så får vi se hur det blir sen :) Har ju en tendens att hända mkt för mig :)

Jo "vi" bor på torggatan 7, du vet där taket är så läckert böjt i en halvcirkel eller vad man ska säga. Bredvid barnmorskemottagningen.

Ojoj nu blev det ett helt brev det här! :P Kram på dig!

2008-06-25 @ 22:50:08
URL: http://s860425.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jaaa å de blir jättebra å få lite gratis roligare vardagsmotion med Nemo sen å, ni lär väl ha en del å tänka på ni å sen :) Så kan komma å låna han för en promenad eller så :)

2008-06-25 @ 22:54:23
URL: http://s860425.blogg.se/
Postat av: Therese

Haha, ska definitivt besöka hans blogg för o se om den är mer "seriös" den här ggn:)

Läste att ni hämtat eran barnvagn, kul! Kan inte vara långt kvar nu va? Något bra tips/guide när man ska välja barnvagn?

2008-07-04 @ 15:23:03
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback