Blir det en slappsöndag idag tro?

Känner ingen riktig ork till nåt för tillfället..så risken finns att det blir en slappsöndag...men egentligen känner jag inte för det heller..vill få ordning ordentligt här hemma...men vet inte vad jag ska ta tag i...Igår donade jag med sovrum och kök, och så blev de lite städning! Idag har vi donat litegrann i barnrummet innan Simon åkte till jobbet!!
IKEA hade fått hem spjälsängen igår, så de blev racerfart in dit och köpa en!! Tack Niclas för hjälpen..=) Så idag har vi byggt ihop den, så nu har vi en spjälsäng ståendes där inne...de börjar närma sig nu..=)
Igår kväll följde jag med mamsen, mats, mostrarna och deras karlar ut och åt! Såå god mat...jag åt Kyckling Souvlaki med pommes...riktigt smaskigt! Sen knallade vi runt på stan i Sandviken...var Crusing här igår så de va hur mycket folk som helt ute på stan! Träffade massor som man kände! Blev öltält med dom och sen vid 23 begav ja mig in till Gävle för att hämta Simon som var på 25-års partaj hos Johan! Så de blev en riktigt fin lördag!

Nu vet ja som sagt inte riktigt vad jag ska göra...har ingen lust att bara ligga, men ingen lust att ta tag i o göra nåt heller...så de blir nog bara till att vara hemma....kanske ska man ta tag i o börja läsa en bok! =)

Ha en skön söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback