Arbetslös...jajemän..=)

Idag var det sista dagen på jobbet...så nu klassas man som arbetslös igen! Men inte lider jag för de, just nu känns det faktiskt riktigt bra ska jag be o få tala om! Äntligen är jag klar där borta..nog för att jag kommer sakna en del av det....men jag kommer må betydligt bättre som människa av att komma bort därifrån!! Så idag har jag firat! =) Haha, näe men det har fikats 4 (!!!) ggr!! Först en gång tillsammans med klassen, sen en gång tillsammans med lärarna och sen hos kusin Linda för hon slutat 9:an, och sen var vi på Föräldrarutbildning på BB...så de har blivit en massa fika! Men nu ska de dras ner på de..=)

Imorrn är det full rulle...Barnmorskan vid lunch, och så Lönesamtal på eftermiddagen...smidigt med lönesamtal Efter att anställningen gått ut va..haha...men men...så kan de va...har fått löneförhöjning från 1 april..så de ger ju lite extra kosing..inte mej emot! Så ska till chefen o förhandla lite imorrn....så ska ja ringa till A-kassan, Försäkringskassan o Arbetsförmedligen! Sen ska jag ta de lungt..haha!

Nu när jag e hemma ska jag se till o få lite gjort här hemma...ska bland annat se till så alla bebiskläder blir tvättade så de e klart, sen ska de donas litegrann så allt e klart inför bebbens ankomst..e ju inte så lång tid kvar nu, så bäst o förbereda allt!

Idag har vi vart och handlat spjälskyddet till sängen också..så har vi köpt kudde o lite annat smått o gott...nästan vecka kommer vi få hem vår vagn....=) =) Tänk va tiden går fort, de är verkligen toknära nu! Hjälp!! =)
Men ännu närmare är det för Malin!! Gumman du ska bara veta hur mycket jag tänker på dej!! Jag hoppas de sätter igång på riktigt på dej inatt nu, så du slipper gå hemma o ha ont!! Jag väntar på de där magiska sms:et!!! =) 

Nu ska jag försöka sova, men jag har en liten knodd i magen som sparkar och bökar runt, så vi får väl se om jag får nån lugn stund o sova på! =)

Ha de så bra nu!!

Å föressten!!! Om jag får lite mer kommentarer så ska ja uppdatera oftare! Promise!! De är ju roligare att skriva om man får respons på de man skriver! Så skärpning vänner, och okända! Ge er till känna...va anonym om du vill..men skriv en kommentar så blir ja glad!! Annars kanske ja går ut i strejk...:0)



H E J J A  S V E R I G E!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

NEJ, för allt i världen, ingen strejk!!! Jag har väntat på en uppdatering, men varit ganska dålig på att kommentera.. förlåt! kollar din blogg ett par ggr/dag =) Nu är det nära för bebben! LÄNGTAR tills ja ska bli faster! ska bli den bästa någonsin!tycker ni ska flytta hit! längtar efter er! många kramar!

Postat av: Thyran

Jaa vill att de ska vara dags för bebisen att kika ut nu!! Förstå va gulliiigt.. Skriv upp mig och thomas på barnvaktslistan (;

Kramkraam!

2008-06-12 @ 12:57:11
Postat av: Thyran

Tillbaka på gammla jobbet i hofors.. drygt och pendla men men klarar inte av att inte ha en fast inkomst å sen är de inge kul å bara gå hemma hela dagarna när alla andra jobbar!

Dom har ju gjort om stämplingen också.. heltsjukt.. så skulle ja jobba kvar på deltid så till hösten skulle ja bara få ersättning för helt abrteslösa veckor, ca 65 % och jag får inte heller tacka nej till jobb om de behöver mig nån dag så de innebär att man kan få ut allt fårn 5 tusen till 9. Vilket jag inte klara mig på.. har ju måt skit av inte vetat hur ja har fått jobbat eller hur mycket penghar ja fått osv. så .. Kramkram

2008-06-12 @ 14:44:53
Postat av: Mikaela

Tjoho! Okej, jag erkänner! Jag läser din blogg ibland, den är ju så smidigt länkad från Hägglunds sida :)

2008-06-12 @ 17:31:58
URL: http://www.wennstams.blogspot.com
Postat av: thyran

Så de här blir bra känns d som:) å ja man kan ju söka under tiden å.

Imon ska vi iväg tillen gammal jobbarkompis på middag å sen jobbar ja på lördan. Själv då?

Kraaam

2008-06-12 @ 19:36:53
URL: http://thyran.blogg.se/
Postat av: anki.

Jag har ju gjort mig till känna förr, men jag kan ju fortsätta kommentera =) Roligt att följa alla bebisförberedelser å så!

2008-06-12 @ 19:54:23
URL: http://ankibjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback