Så fick jag..

..gråta några tårar!
Avsnittet idag var egentligen inte så bra alls, och bjöd inte på några speciella godingar..men tårarna rann ändå..kanske för att jag ligger och tycker synd om mej själv..just för tillfället känns det bara som att allting går emot mej..fast jag vet att det inte är så..men först mobiltelefonen, sen att det går så segt att få klart med betyg och grejjer från skolan så att jag inte kan komma igång och få stämplingspengar, min förkylning som vägrar ge med sig, och sen är det egentligen inget mer..för resten kan jag inte tycka synd om mej själv över, även om jag inte mår på topp hela tiden... Men ändå känns det bara som att det är såå synd om mej just nu!!
Jag kanske behöver en riktigt gråtattack! Då kanske det går över...innerst inne vet jag ju att det inte är så synd om mej som det låter, och jag vet varför jag har dom här känslorna...jaja...

Min mams har varit här idag..vi har vart nere på stan och shoppat järnet åt henne..jag tvingade på henne en kavaj, en klänning, ett par jeans, en tröja och så köpte hon en barnklänning och barnstrumpor.. 510 kr!!! De va halva reapriset..skulle egentligen ha blivit 2000 för allt! Massa fina kap gjorde hon minsann!! De är hon värd..=) Så tog en matbit på Georges också...så gott!!

Imorrn är det jobb 8-16 och sen vet jag inte vad de blir..antagligen kommer jag att vara helt slutkörd! Men måste tvätta lite inför Åre, och gå igenom så att jag kan ha mina skidkläder!

Nu ska jag sova så ja kommer upp imorrn!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback