7 sanningar om mig

Jag har blivit utmanad av tre stycken, Johanna, Sara och Martina, så de är väl dax att jag ser till och gör detta nu då! =)

Jag utmanar nu dig till sju sanningar. Utmaningen följer att utmana 7 personer om sju sanningar, och också att länka till den som utmanade. Vågar du anta utmaningen? ;)

1. Jag bara älskar ost och popcorn!! Spagetti med smält ost är något av det bästa jag vet!


2. När jag är ensam hemma på kvällen brukar jag släcka ner hela lägenheten och bädda ner mig i sängen bara för att jag är så mörkrädd! I vanliga fall är jag inte alls mörkrädd men när jag är ensam blir jag löjligt mörkrädd!


3. Jag har förmågan att bli riktigt aggressiv ibland! Speciellt på människor jag inte känner när jag är ute på krogen! Det är ett under att jag inte har råkat i något slagsmål ännu..;0) Har hittills trott att det har berott på alkoholen jag ibland kan ha i kroppen..men efter lördagens nyktra utgång med Malin har jag insett att så inte är fallet. Jag har på tok för svårt att hålla tyst om sådant jag irreterar mig på, vilket i sin tur kan irretera den andra personen i fråga!!


4. Jag är inte speciellt långsint av mig när det gäller "små" saker, och kan ibland bli lite irreterad på mig själv för att allt går över så fort!! Men gör någon något som jag verkligen blir förbannad på så kan det vara svårt att få tillbaka mitt förtroende!


5. Träffar jag folk som jag inte gillar märks det direkt på mig! Vid sådana tillfällen har jag jättesvårt för att behärska mig och jag visar tydligt


6. Jag är (ibland=) väldigt lat och bekväm av mig!! Och självdiciplinen ska vi inte ens tala om! De finns så mycket saker jag säger till mig själv att jag ska bli bättre på, men de händer aldrig..T ex. äta nyttigare, motionera regelbundet, träna, vara en bra husmor och ta hand om hemmet..m.m m.m


7. Något av det absolut värsta jag vet är att diska! Jag tycker de är äckligt att få alla matrester och äckel på mina fingrar!! Jag brukar muta Simon med presenter för att få honom att diska i ett visst antal veckor..=)

Nu är det min tur att utmana och jag väljer att utmana följande personer!
Anna
Hanna
Cissi
Karro
Thyran
Mia
Sandra

Säg till om ni vill att jag ska ta bort länkningen bara så göra jag det!! Annars så ser jag med glädje framemot era listor!!


Kommentarer
Postat av: rosi

tackar så hemskt mycket.jag är i vecka 14.Grattis till er.vilken vecka är du i??är du medlem på familjeliv??kram

Postat av: Mia

Åhhh, Sofiie... Jag ville ju inte ha utmaningen! Och dina hemligheter var väl inga hemligheter, man behöver inte känna dig speciellt väl för att veta att du älskar popcorn och ost till exempel, skärpning! =) Haha!

2008-01-30 @ 17:37:22
URL: http://mija83.blogg.se
Postat av: Mia

okej, tar tillbaka det sista, såg nu att det skulle vara sanningar, inte hemligheter.. =) Sorry!

2008-01-30 @ 17:38:18
URL: http://mija83.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback