Fredagsbad!

Vi har inte bara fått oss en liten skitunge, han spyr gärnet också! Haha!! Han fick mat inatt vid halv-femtiden! När han ätit klart skulle jag lägga tillbaka honom i vaggan, men då vaknar han och blir lite ledsen! Tar upp honom och vad händer..joo han spyyr..inte bara en liten spya, utan han spyr ner mig och sig och min säng!! Väckte Simon och gav Noah till honom och själv blev de raka vägen in i duschen!! Jisses vilka resurser han har vår lilla pojke! Efter spyan och lite påflyllning av mat var han hur nöjd som helst, somnade om vid halv 6 och sov till halv tio! Då gick vi upp och åt lite och sen blev det ett bad för skrutten!! Välbehövligt!! Nu ligger han i vagnen och snarkar! =)



Igår var vi föressten till BVC. Där vägdes och mättes vår lilla pojke..Han hade växt 1 cm, så nu är han 56 cm, och väger 4186 gram! Han hade gått upp från 3880 till 4186 på sex dagar..så mat får han allt i sig lillkillen!!

Idag vet jag inte vad som händer ännu! Det regnar så det känns inte så lockande att ge sig ut! Egentligen skulle jag vilja åka in till cityfesten och äta lunch, men det är ju ingen hit när det är sånt här skitväder ute så de läggs ner! Kanske hem o hälsa på mamma en sväng..eller så kanske hon kommer hit...Simon jobbar ju fram till klockan fyra-fem nån gång..så fram till dess blir de nog lugna puckar ialla fall...städa undan litegrann här hemma kanske..och så ska jag försöka ta ut hunden också!! Inte lätt med en hund och en liten bebis på närmare 3 veckor o så regnar de ute!! Suck! Nemo kommer ju bara vilja gå utanför dörren när det regnar..men Noah måste ju ändå ha på sig kläder och o i vagnen o grejjer..går ju inte direkt o lämna honom inne ensam! Näe ska nog ringa mamsen ändå o kolla om hon har några vägar förbi här!

Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Hanna

HEJA NOAH!!!! Fy va roligt! Men va hemskt att gå upp och duscha mitt i natten, eller snarare lite tidigt på morgonen... =) Ni är allt en gullig familj!

Postat av: Simon

Men Sofie Persson! man kan inte ringa till mamma för att man inte kan gå ut med vovven! Du måste bli lite mer uppfinnarjocke!!! Hehe !

2008-08-09 @ 10:35:33
URL: http://simonforslund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback