Underbara lilla gobit!

Vi har världens underbaraste lilla gobit!
Tänk att man får såna starka känslor för en person så fort!! De är en helt underbar känsla!! Man kan bara sitta och titta på honom när han sover, så kommer man på sig själv med att sitta och ha ett fjantigt leende på läpparna..såå härligt, såå underbart!! Mamma älskar dej lilla gobiten!!

Idag åkte vi till Gävle med Anna. Först blev det ett stopp hos Malin och Carl för att fylla på lillen med mat! Och sen knallade vi ner på stan och Cityfesten för att fylla på våra magar med mat!! Langos stod på menyn..såå gott!!! Yammie!! Sen knallade vi runt och kikade på stånden..jag inhandlade 12 par strumpor för 100 kr...KAP!! Noah var så duktig och sov sig igenom heeela Gävlebesöket!! Duktiga lilla gobiten!!

På förmiddagen hade Noah en lång vakenperiod..från 10-12 ungefär..han sa inte en knyst dock, utan satt/låg bara och tittade runt! På eftermiddagen efter Gävlebesöket däremot var han lite kinkigare..tror de berodde på magont och att han var lite tröttis..men farsan satt på sig bärselen och vipps så sov han! Själv passade jag på att gå ut på en lite längre prommis med Nemo under tiden!

Imorgon är det dags för första besöket hos BVC..då får vi se hur mycket han har växt! För växt de har han då..man ser skillnad för varje dag nu..kinderna har blivit mycket rundare på honom!! =) Men de e bra, då vet vi att han får i sig mat ialla fall..=) Någon dag framöver är det tänkt att vi ska prova att pumpa ur lite mjölk åt honom och prova på flaskmatning! Tanken är att min mor ska få ha honom några timmar om någon vecka så då kan det ju vara bra om han vill äta ur flaskan!! Om allt fortsätter att gå så här bra vill säga! Som de är nu sover han ju i stort sett hela tiden på kvällen..så då kan han lika gärna sova dom timmarna hos min mamma känns de som..=)


 

Vill återigen passa på att tacka alla som har gett oss fna presenter också!! De är helt otroligt vilka underbara och givmilda släktingar och vänner som vi har!!

Puss o Kram




Langosätning på Cityfesten!!




Noah myser hos sin Favvokompis!!
Han hälsar att han kommer sakna dej massor när du åker hem igen!! ;0)



Såhär kan de se ut när det är mattajm..;0)



Såhär skönt är det i papsens knä..=)

Kommentarer
Postat av: Hanna

älskade gullbebis! han är ju så söt så man storknar!!! Det märks att han är släkt med Lisen på hur han sköter sig! ett mönsterbarn! Kul att du får komma ut lite oxå! Du är en supermamma!

Många pussar och kramar till er!

Postat av: Sandra

Ååå vilka söta foton :) Måste va helt underbart..

Jo tack, jag vet att jag lever :P Ja du lär ju komma ihåg hur det var i början av det hela :P Uscha, 6veckor till sa hon att det kunde hålla på såhär. Visserligen sa hon att det bara är positivt att jag mår som jag gör, då ska allt vara som det ska vara.. Så nu är det spännande månader framöver och hålla tummarna känns det som.

hur var det på cityfesten då?

kramkram

2008-08-06 @ 22:33:11
URL: http://s860425.blogg.se/
Postat av: Anna

Mm...kommer sakna honom med såklart! Massa..:) Ska ha 3 mysdagar till nu!! krams

2008-08-07 @ 00:16:29
URL: http://annalollo.blogg.se/
Postat av: Karro

Otroligt söt pojke han är! Vad roligt att se att allting verkar gå bra för er!



Kram.

2008-08-07 @ 08:51:38
URL: http://karolinaakerblom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback