Nu ska ni få höra

Under min graviditet slutade det med att jag gick upp 16 kg! Dom sista 6 kilona kom i stort sett dom sista 4 veckorna och bestod väl till största del av vatten..men jag har hela tiden vart orolig över att jag skulle få massa kilon kvar och alltså se ut som en flodhäst! Jag har ju för vana att kunna lägga på mig, och allra främst runt magen!! MEN igår när jag klev upp på vågen så visade det sig att jag numer väger 1.5 kilo UNDER min inskrivningsvikt (dvs, det jag vägde när jag var och skrev in mig hos barnmorskan i v 5-6) Snacka om underbart!! Det har ju dessutom bara gått 4 veckor..Niicelinice! Hoppas de fortsätter dala neråt..=) Skulle inte vara helt fel!! Kommer i alla mina gamla byxor också..sen att det är lite överflöd på magen..de får vi ta sen..=)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Grattis! Visst är det skönt att få tillbaka sin kropp igen?! Gå ut på promenader nu så ska du se att det kommer gå bra! Vi ses snart!

KRam kram

Postat av: Liselotte

Åh vad underbart!!! Avis Jag kommer inte i ett endaste par av mina gamla byxor ännu...

2008-08-17 @ 16:13:04
URL: http://dreamawaywithme.wordpress.com
Postat av: Therese

Riktigt coolt det där med viktuppgång/nedgång! Hur snabbt det kan gå, hur många kilon..., etc. Ska bli spännande när jag ställer mig på vågen, inte för att jag gick upp så mycket men... Amningen gör väl sitt också va?

2008-08-20 @ 00:25:56
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback