Har han åkt på sin första förkylning??

Vaknade i morse av att vår lilla älskling hostade och var lite snorig i näsan..han fick mat och somnade om, och nästa gång han vaknade var det samma sak igen, hosta och lite snörvel! Han känns även lite varm, tänkte kolla feber men Simons superduperköp, IR-termometern, är inte direkt pålitlig, visar olika hela tiden! Så nu har jag skickat honom för att köpa en ny!!! Hoppas verkligen inte att älsklingen blir sämre! Usch o fy...fast han verkar inte lida..har inte sagt ett pip på hela dagen...han har ätit som vanligt, och nu ligger han och sover i bärselen på min mage!! Simons mamma och Tryggve var ju här i måndagsnatt, och när T vaknade på morgonen så hade han blivit förkyld..troligen från Lisfisen som varit förkyld under tiden dom vart där uppe på besök!! Så de blev ju riktigt tokigt alltihop! Får hoppas de inte blir nå allvarligt ialla fall!

Annars var de längesen jag skrev nu..har mest vart hemma sen sist tror jag. Eller näe kanske inte..har träffat Malin och Carl, haft finfrämmande från Schweiz-Linda några gånger, vart ner på stan, vart på såpabandy (n0llningen), vart hos mamma så har vi nog hunnit med nåt annat också som jag inte kommer på just nu! Kollat på massa filmer..=)

Förutom att Noah håller på o blir förkyld, så är allt bra med honom..han blir större och större, och är en riktigt stadig kille allaredan..han står upp..huvudet är stabilt, han följer med med blicken, försöker sig på att prata, flinar, snarkar, kollar på tv och en hel del mer!! Han blir så stor vår kille!!! ;0) Men han håller på och lägger om sina rutiner och vill äta lite oftare, och sover inte på samma vis som han sov på tidigare..men de e bara vänja sig..kan ju inte räkna med att vi ska få till rutiner efter 2 veckor och att dom sedan ska hålla hela småbarnstiden ut...haha!! Men vi är nog inne i de nya rutinerna snart också..får se hur länge dom varar!! Han är vaken mycket mer på dagarna nu..och kan ligga i babysittern och bara kika runt..ser ut som han riktigt njuter av att ligga där o filosofera..jättebra, när jag behöver duscha och göra mig i ordning...eller när mamsen och papsen ska äta!! =)

Kommer inte på så mycket att berätta om just nu..kanske dyker upp nåt mer så småningenom!

Pussen o kramen



Myspys!





Här e jag på N0llningen med Hanna!



Självklart måste man ju visa att man är en pedagog! =)


Kommentarer
Postat av: Anna

Sikken storkille han har blivit..åhh jag vill Noah - mysa!!!! Får ringa snart å höra honom snacka lite...:) Jag har köpt en lägenhet...=)) Flyttar första oktober...barnvagnsvänlig e den med, hiss å grejer...så det e bara å komma!! =) Lööve you, saknar er!! Puss

Postat av: Cissie

Sötisen då, hoppas han inte blir alltför sjuk och att det går över snart. kram

2008-08-29 @ 12:53:44
URL: http://cissie.blogg.se/
Postat av: Malin

hej hej!! Här kommer en hälsning fr Göteborg, strålande sol och en massa trevliga aktiviteter. Hoppas att Noah blir piggare =) Hälsa S och pussa på N. Kram kram

2008-08-29 @ 15:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback