Första leendet!

Imorse fick vi det första riktiga leendet av vår söta goa pojke!! Alldeles nyvaken låg han och flörtade med sin mamma!! Och såg även till att jollra fram lite ljud!! Myspys pojken!! När vi sedan skulle visa pappa vad vi kunde så fick han till ett glädjetjut i samband med skrattet..om det var en tillfällighet återstår att se..tycker det känns liite tidigt om han ska börja skratta högt på direkten..men vi får se!! Försökte att få till de på bild, men de gick inte så bra..men vi kanske kan få till en film så småningenom!!

Bjussar ialla fall på en bild när han ligger i babysittern medan jag duschar och gör mig i ordning!! Då låg han och flörtade med kaninisen som han fått av Cissi och Malin! Det är även en speldosa och han gillar att ligga och titta och lyssna på den..spelar ingen roll vart han ligger/sitter..bilstolen, vagnen, sängen, babysitter så tycker han om o kika på den!!





Blicken är helt fixerad på kaninen! =)

Nu ska vi snart ta och promenera till BVC! Ska bli spännande o se hur stor han har blivit!! =) Sen ska vi åka in till Gävle o kolla på N0llningen! De är N0llekampen på stan idag, så då måste man ju dit och titta och hälsa på litegrann! Och Hejja så klart!! Noah har till och med fått en alldeles egen Pedagogtröjja!! =)
Nu ska vi börja göra oss i ordning...framförhållning heter de..haha!

Ha en trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken liten sötis ni har!! han verkar vara en riktigt duktig unge=) Det är skönt med sånna!! hihi..

Ta hand om er!!

Kram Therese

Postat av: Therese

Sött. Vem är han lik, hrmf...??

2008-08-22 @ 19:27:28
URL: http://mammis.webblogg.se/
Postat av: Anna

Stora killen! =) Skönt o höra att nu mår fint...=) Ha en bra helg...kram å puss

2008-08-23 @ 08:55:34
URL: http://annalollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback