Lördag men de känns som söndag

Idag har vi vart i Söderhamn och kollat på dans!! Street var de! Simons kusin var med och dansade..jätteduktig var han och kom tvåa! Tyvärr så hann vi inte titta när han dansade break och pardans, för Simon skulle absolut hem och spela innebandy, men de va ju roligt att träffa dom och få se han dansa lite ialla fall!
Lill*n i magen har varit väldigt aktiv idag, så antingen har jag en framtida dansare i magen eller så gillade h*n inte musiken något vidare! =)

Motgångarna fortsätter ialla fall för oss...i bilen påväg till Söderhamn ringde hon som ska ta över lägenheten och berättar att hon inte ska ha den längre! Hon har fått tag i en annan lägenhet och ska ha den istället! JAHAA, här har vi fixat så att vi kan flytta in så hon får våran till den 15 maj, som hon ville, och sen så kläcker hon ur sig nu att hon inte ska ha den!! Blir måttligt arg på såna idioter till människor!!! Så nu står vi här med en lägenhet som vi vill bli av med till den 15 maj! Vi ska ringa Fastighetssnabben på måndag och se om hon kan göra såhär..men tydligen så har hon dragit ut på att skriva kontrakt, så inget sånt är skrivet...men lägenheten är borttagen från internet redan dagen efter hon sa att hon skulle ha den!! Går det att göra såhär så borde dom ju ha lägenheten liggandes kvar tills kontrakt är skrivet...de kanske hade funnits jättemånga som hade kunnat tagit den här lägenheten annars!! Näe, fy faan, jävla kärring! (ber om ursäkt för mitt ordval...)
Så vet ni någon/några som är sugna på att flytta till en 3:a kan ni ju tipsa om våran! Snabbt vill vi bli av med den!! fräscht rustad, 85 kvm, centralt med balkong! =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Simon är som sagt och spelar innebandy nu, men han skulle inte vara med på nån lagfest, så vi får väl se vad vi hittar på.. Eventuellt så åker vi kanske tillbaka till Sandviken igen och umgås lite där, eller så kanske vi tar och går på bio eller nåt...vi får se helt enkelt..

Grillningen igår var ialla fall riktigt lyckad! De blev kycklingfilé, potatisgratäng, grillad tomat, champinjoner och majs..myyycket gott! Imorrn ska dom bjuda oss på pepparrotskött..=) Tänk så bra man kan ha det ibland ialla fall...=)

Ha en trevlig lördagkväll!
Puss

Kommentarer
Postat av: Thyran

De ska tydligen bli ännu finare väder imon så vi kan ju hoppas att de stämmer !! De va en mamma och son, de bor här i Sandviken så ja får komma och hälsa på henne om ja vill sa de. Men de känns bra, tror hon får de bättre hos dem och förhoppningsvis lär hon sig att hon bor där!
Ja, jag läste de i din blogg. Men vadå, va fult av henne och säga så när ni har börjat flyttat å greja.
Men lägenheten är ju fin så bör ju inte vara några problem att bli av med den, men drygt endå!
Igår va vi i storvik och käkade lite mat å såg hockeyn och nu har jag precis kommit hemfrån Gävle från josse. Nya jobbet går bra, känns bra med arbetskamraterna och så. Mycket nytt att lära med olika system och så men de kommr nog med tiden. Skulle vilja jobba mera bara men men man är ju van med heltid så blir ju att ställa om sig. KRam Kram !

2008-04-20 @ 01:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback