Finbesök från Umeå ;0)

I fredags kom Hanna, Johan och Lisen hit och hälsade på! För er som inte vet, så är Hanna Simons syster och Lisen är Hanna och Johans gounge!!

Fredagen var lugn och vi åt lite gott, mös framför tv:n och såklart spelade vi Phase 10! =) Lördagsmorgonen började med att jag och Simon fick besök i sovrummet vid kvart i sju! Av SötisLisen! Vi tyckte att hennes mor och far kunde få lite sovmorgon för en gångs skull..så Lisen fick lite välling och lekte och mös litegrann och sen somnade hon en stund och jag likaså..haha...=) Sen blev de shopping på IKEA!! Och en tur till Sandviken för att visa den nya lägenheten!! På kvällen kom Hasse och Ellen också hit, (Simon och Hannas pappa med fru) och Min mams och Mats också så bjussade vi på gotta mat som Hanna och Simon fixade! Själv stod jag för efterrätten! Kladdkaka, grädde och jordgubbar! Mumma!! Så blev de lite mer Phase 10 på kvällen!

Idag började morgonen med en pigg Lisen halv 7, och imorse höll vi Simon vaken också! Så vi mös och åt gott i vår säng fram till halv nio, då klev vi upp och gjorde Bamsefrulle till de underbara föräldrarna! Amerikanska pannkakor, smörgås, fil m.m m.m stod på menyn! Sen blidde de en tur på stan och så blev vi bjudna på Kina av H och E. Nu har Hasse, Ellen, Hanna och Lisen åkt till Åmål och Johan är kvar här...han åker tillbaks upp mot Umeå imorrn igen! Och Hanna och Lisen ska tillbringa en vecka i Åmål!!

Vi får tacka så mycket för den här helgen och för en massa mys och övning med Lisen!! ;0)
Hoppas vi ses snart igen!! Saknar ju er redan!

Puss och Kram


Här kommer lite trevlig bilder från helgen!

  

Lisen fick bada de första hon gjorde när dom kom..Efter badet hamnade hon här..=)


     

Lisen fick en BobbyCar har sin morfar och Ellen! Vet inte vem som gillade den mest, om det var morfar eller om det var Lisen..haha!! =)


image438

Lisen fick äran att inviga sin kommande Kusins nya jacka, skötbord och bilbarnstol under tiden som hon har varit här..och inte att förglömma, resesängen! Den gjorde nog riktigt succé för hon sov hela natten inatt!! =)


Kommentarer
Postat av: Hanna och Lisen

HEJ och TACK för en helt fantastiskt rolig helg! Vi är mkt nöjda och glada alla tre. Tack tack tack för er generositet, vi är mkt tacksamma! Saknar er och längtar tills vi ses nästa gång! Älskar er!puss och kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback