Äntligen går de uppdatera igen

Bara för att jag för en gångs skull har haft lusten att uppdatera bloggen en massa så har det inte gått på flera dagar..booring..men men, sånt är livet =)

Nu är det ialla fall klart...de blir en flytt! Vi har sagt att vår lägenhet är tillgänglig från 1 juni..så i maj är planen att vi ska flytta! De känns bra för oss båda..så de blir nog bra de här! Alla vi har pratat med tycker vi gör helt rätt också, så de är skönt! De är ju inte långt till Gävle heller så de kommer bli en hel del tripper dit! Så kan vi ju spara lite pengar för framtida eventuella husköp kanske...;0)

Nya jobbet är påbörjat! Började lungt igår med planering och schemaläggning o lite sånt där..så nu jobbar jag:
Måndagar: 8.00 - 14.45
Tisdagar: 7.45 - 14.45
Onsdagar: 7.45 - 15.30
Torsdagar: 7.45 - 15.00
Fredagar: 7.45 - 11.30

De blir nog bra! Men jag saknar mina andra barn en hel del! De positiva nu är ju att man får jobba lite mer med de som jag är utbildad till! Och personalen här trivs jag redan jättebra med! Alla är positiva och glada! Så de ska väl sluta bra de här också!

Imorrn drar vi till fjälls..Vemdalen rättare sagt! Jag, Simon, mamsen, Mats, brorsan, Elin och Mangan!  Ska bli trevligt, lite tråkigt bara att inte åka nå skidor..jag känner inte riktigt för att ställa mig på ett par skidor nu..jag är lite fööör klumpig för de nu..;0) Man ser fasen skillad från dag till dag nu...jag undrar ja vart de här kommer att sluta...huuua! Nu har de börjat röra på sig lite mer också...under dagarna..de är inte bara på mornarna och kvällarna längre...myyspyyyss!! Lillgos! Imorrn är det dags för besök hos barnmoskan igen också..får vi höra vad som sägs och hur det ser ut! Tjitt 25 veckor nu...de är fasen inte långt kvar..3 mån...åå de går fort!

Kom med lite förslag på barnnamn vettja! Vi har ju en hel del, men de kan va roligt o få lite nya namn o filura över! =)

Pussar o Kramar


Kommentarer
Postat av: Thyran

Hehe Taack så mycket ! så himla kul ska de bli å få göra något som ja trivdes så bra med:)
Jaa , har precis packat klart nu ja..lite små saker kvar bara! Va bra ! :) syyyyns i mon dåå. Föresten bebben kan heta Willmer, de är gulligt. Kramisar!

2008-04-01 @ 19:57:15
Postat av: Thyran

Om de blir en kille då vill säga , men de tror ja på;)

2008-04-01 @ 19:58:13
Postat av: Ellen

Tjena Sofie.
J tycker Marcus ä ett jättefint namn som ä lika anvendelig i engelsk- o tysk talande länder också.
O Rebecca om d blir en flicka.
Ser fram emot å ses om en veckas tid. Hälsa gubben. Kram på dej.

2008-04-02 @ 22:48:12
Postat av: MALIN

Kom ihåg!! Inga namn där barnen hamnar på kåken eller inom socialtjänsten *L*

2008-04-04 @ 00:19:58
Postat av: Cissie

Det blir nog kanon med flytten! Måste kännas skönt att ni kom fram till ett beslut som känns bra för er båda :-) Kul att nya jobbet verkar bra oxå!! Kan du inte sätta in en bild på dig och magen??? SNÄLLA, vill ju se hur stor du har blivit :-) Jag träffar ju aldrig på dig nu för tiden. Maximilian, Max tycker jag är riktigt gulligt! Det skulle jag vilja döpa mitt barn till, men så kommer det inte bli. (inte så populärt när exet heter Max! ;-))
Vad har ni själva för förslag?? kramar till er

Postat av: Anna

Ha så skoj i fjällen! Vi får höras när du kommer hem igen! Puss

2008-04-05 @ 12:21:15
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Mia

Vart ska ni flytta???!!

2008-04-07 @ 16:37:55
URL: http://miasnya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback