Årsunda drägg?

Då var det söndag igen då..veckorna går nå grymt snabbt..snart är det jul..vilket betyder att jag är färdigutbildad lärare! jisses så fort det gått!! Jaja nu var det inte det jag skulle skriva om..

Helgen har varit full med partaj!! Jag börjar med gårdagen!
Vi var bjuden på en fest i Årsunda som min farbror ordnat!! Riktigt lyckade fest och ett otroligt bra arrangemang!! Var hur underbart som helst, och vi dansade,  sjöng och drack hela kvällen!!! Ändå tills någon jävla IDIOT!!! snor min väska!!!! Jag looovar att det var en jävla Årsundabo, som inte har något bättre för sig än att sno från de personer de är på fest hos!!! De var en hel hög med småknattar i 16-20 årsålderna där...med munkjacka och keps!!! Har man de så är man tydligen innepinne i Årsunda!!! Ååååå bönder!!! Hur som så hade de ialla fall kastat väskan i soporna efter att de tagit mina pengar, de kan jag leva utan, men de tog min MOBIL!!! MITT LIV!!!!! Ja är så jävla förbannad så d finns inte ord!!! Men tack för att ni inte tog mitt kort och leg och grejjer, så ja slipper fixa nytt sånt!! Jättesnällt av er, verkligen!!!! Jag behövde verkligen inte de här...nu är jag fast att betala på en telefon som jag inte använder...KUL?? NÄÄÄE!!!!! Jaja, nu vet ni ialla fall att ni inte kan nå mig på ett tag!! Ni får ringa Simons telefon om ni vill något! Sen behöver ju jag telefonnummer till er alla!!! ALLA MINA NUMMER ÄR BORTA!!! *snyft*



Simons fest i fredags var ialla fall kanon!! De var fullt hus, med Mia o Dallas, Cissi o Toni, Helena, Becca, Johanna, Hanna, Lisa, Britta, Frank, Freddan, Linkan, Tobbe, Löfving, Backe, Räkan, Danne, Söder,  Mindor, Anklew, Brandmannen, å några till...sorry till er jag glömt..=) Jävlar va många vi var..haha!!! Men de var riktigt skoj...speciellt var det kul att alla roliga människor var hemma samtidigt och kunde komma!!! De blev ett litet fyllekalas, med massa bål! Själv höll ja mig till vinet, och det räckte och blev över kan ja tala om!!! Var ett tag sedn jag var så välfylld..=) Sen blev de utgång på Slick, vilket jag hade kunnat varit utan, med tanke på att jag avskyr de placeet! Men men...de va riktigt trevligt ialla fall!!! De var lite tungt att börja om igen igår, men de gick de å!! =)


Vill riktigt ett STORT TACK, till tjejerna också som var snälla och tog hand om Nemo igår!! Hoppas verkligen att allt har gått bra för er!!!! ^Å så vill ja ju såklart säga Grattis till Nemo också!! Han fyller ju 2 år idag!!! STORA pojken nu!!!

Nu ska ja väcka Lelle och Simon..nu får dom inte sova längre!!

Puss o Hej!!

Vilket jävla pack, bönder!!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men nej... fy fan va jävla onödigt att bli av me mobilen. Vad fan är det me folk? Är det svårt att skilja på mitt å ditt? Förstår att du e arg. Haha men måste säga att jag beundrar dig som festade igen på nytt efter kalaset i fredags ;) haha. Allt har gått jättebra me Nemo. Han har vart så duktig å han gnällde bara nån gång inatt när han hade hoppat ner från sängen å inte kom upp igen :P sen så har han varit lite osams med bl.a. min hårtork å strykbräda. Haha han har puttat på dom å morrat när dom rört sig :P så jävla rolig! Hörs sen. Kram!

Postat av: Anna

Nä va jävla svinigt gjort! Hata! Blev ju nyss av med min mobil jag med, så jag vet exakt hur förbannad du är. Så jävla tjatigt att betala av en telefon man inte längre har i sin ägo.. LIDER med dig!

2007-10-28 @ 14:20:16
URL: http://inswedenspants.blogg.se
Postat av: Sara

Jag & Johanna blir av med cykeln, och du blir av med mobilen. Komplott mot oss bloggare? :) Man blir ju helt lost utan mobilen också så förstår att det är jobbigt... :( Tur att bönderna jag känner inte är såna som stjäl av varandra. Kramar!

2007-10-28 @ 15:29:21
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: Cissi

Vad onödigt!! Stackare. Du borde höra av dig till mobil bolaget och se om de kan hjälpa dig på ngt sätt. Du kan ju inte betala för ngt du inte har!!
Tack för senast :-) Det var riktigt roligt! Fyllekalas så det hette duga, men treevligt. puss och kram

2007-10-28 @ 19:47:04
URL: http://cissie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback