Stockholm, Gessle & Winnerbäck

Så har det vart hundkurs igen då!! Och han e sååå duktigt vår älskling!! Men får man korv så e de ju inte så konstigt att han sköter sig...Till och med när han skulle vara lös och gå runt bland de andra hundarna så gick det hur bra som helst!!! Åååå va stolta vi blev då!! Han e duktigare än va man tror...!!! =) Enda som e lite svårt e ögonkontakten när han ska gå fot...men de e ju inte så lätt när man e så liten...han får ju nackspärr när han ska kolla upp på oss!!! Så roligt att Hanna och Affe också går med oss!! Kanongrupp e vi!!

image104


        

V ä r l d e n s  u n d e r b a r a s t e ! !


Inte nu på måndag men nästa måndag, då åker jag till Stockholm tillsammans med Linda och Maria!! Ska bli skitkul!! Så roligt att komma iväg på nånting med dom tjejerna! Å så roligt att Linda kommer hem!! Den som saknas är Anna, hon skulle ha vart med så hade vi varit kompletta!! =) Ska bli skoj ialla fall..blir lite shopping lite öl o så ta de lungt snacka skit och umgås!

Har nyss bokat biljetter till Per Gessle i Sandviken 14 juli, och Winnerbäck i Stockholm 21 november!! Så nu har vi lite saker inbokade igen..haha som att de e nåt ovanligt!!

Nu blir de sova, jobbar 10 - 19 imorrn, och så 11 - 21.15 på lördag och 10-20 på söndag.. sen jobbar jag måndag 17-22.15 och tidigare idag ringde min moster och frågade om jag kunde tänka mig att jobba på hennes jobb tis och ons..och självklart!!! De kunde jag gärna göra!! Sen e ja ledig torsdag för att gå på hundkurs...=) sen jobbar ja fre 15 - 22.15 och lördag 11.30-21.15...känns som jag har nåt att göra i veckan va..haha!! Tur att ja får åka till Stockholm efter de då! OCh kanon att tjäna lite pengar på tis och ons, som jag kan shoppa för i Stockholm..!!

Tittar på Semifinalen i Eurovision nu...jisses va e de för låtar vissa länder har!?!?! My goooood!! Men däremot så tror jag att dom har en grym fördel på lördag, när alla har hört låtarna en gång...tror man har lättare att fastna för en låt då...Själv har jag ingen aning om vilken jag tycker va bäst i de här startfältet...men på lördag e de Sverige och Finland jag hejjar på!!!

Gonatt o Kramen på er!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det va la synd att du skulle åka ner just på måndagen, när jag drar till Cyprus, annars hade vi kanske kunnat sätts en snabbis öve en öl (vin för min del)
Men det blir säkert fler ggr =)
Söt vovve ni har, själv har man ju precis fått veta att man är allergisk efter snart 26 år med hund största delen av tiden :D haha så det kan bli.

Kram

2007-05-11 @ 08:21:43
Postat av: Karro

Håller med om ESC, är det där de bästa låtarna från de länder som ställer upp så undrar man ju hur de låtar som inte gick vidare lät....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback