Sandviken

Happ...då va man fortfarande i Sandviken då... har vart här massor med dagar nu..men de e skönt att vara här..man slappnar av litegrann o de e aldrig fel. Nemo trivs som fisken i vattnet..hehe..han kan springa runt på gården som han vill...var och köpte kompostgaller idag, för att vara på den säkra sidan...inte för att han har sprungit bort från gården, men känns ändå lite skönare att veta att han inte kommer nånstans...
Simon hjälper sin svärmor med ditten o datten...skruva möbler o grejjer..fast så har han sönder ett och annat också..haha..Så skönt att dom två kommer så bra överrens..man kan nästan tro att de e hans mor o "far" som bor här..under de här dagarna vi har vart här, så har han umgåtts mer med dom än vad jag har gjort..haha!

Annars har inte hänt så mycket..har jobbat fre o lör och i fredags var vi på Lager 157..i torsdags blev vi bjudna på mat och sen var jag på hundkurs som vanligt...gick sååå bra..han e så duktig vår lilla kille.. Flera saker som matte tror att vi inte ska klara och vips så e han huuur duktig som helst, så får matte stå där och skämmas för att hon inte tror på sin hund..illa!! En sak vi skulle göra var att vi skulle sätta hundarna, be dom sitta kvar, gå bort tio meter, ställa oss där medans ledarna börjar sparka en boll mellan varandra, som även är mellan mej och Nemo.. och Nemo satt kvar!! De e väldans bra gjort för att vara en hund som ÄLSKAR bollar!!!

Imorrn bär de av till Stockholm..ska bli riktigt trevligt...massa shopping och trevligt sällskap!! ;0)

Kramkram

Kommentarer
Postat av: Mia

Tjoho!! Var det du som skrev om Vagnhärad?? Du brukar inte inte va anonym...men Nemo stämde ju liksom.. :)

Postat av: Mia

Hade inte sån tokig koll ändå rå. :)
Japp, hon bor där. Har gjort det i 1½ år snart. Är så kul att det funkar så himla bra mellan dom, men dom kan väl bo här ist!!!

2007-05-20 @ 21:22:51
URL: http://miasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback