Natti natti

Då är det dax att gå och natta då...och mitt i natten blev de!! Trodde att det skulle bli en tidig kväller ikväll..eller ialla fall runt halv tolv tiden..men precis då loggade Mia gumman in på msn, och jag var fast!! ;0)
Faan va bra de är med msn...specielt när båda har kamera och mick...de blev ett videosamtal som varade i över en timme, så nu e ja alldeles torr i munnen! Haha!! Var ialla fall hur kul som helst o få prata av sig lite med henne! Vill ju så gärna åka ner och hälsa på, men tyvärr så tror ja inte att jag har någon tid över..Men jag måste ta och kolla upp de där faktiskt..skulle ju vara klockrent om de gick!! Vill ju inte vänta i nästan tre månader till på att få se henne juh..partaja o snacka strunt...aa vi får som sagt se hur de kan lösas..=) Tack så mycket för ett trevligt samtal!!! Jag saknar dej och våra partyn och myskvällar!!


image103

Vänskap!



Morgondagen börjar med plugg med studiegruppen, å vi är så jävla braa!! Hejja oss!!! =) (citerar
Karro igen;0) och sen blir de äntligen den där promenaden som jag coh Malin har pratat om i månader!! NU ska den bli av!! Och det var banne mej på tiden!!! Sen tror jag nog att det mest blir till att ta de lungt faktiskt. Men d vet man aldrig!

Gonatt på er mina vänner!!
Sänder en extra tanke till dig Hellis, hoppas du mår lite bättre idag!




Kommentarer
Postat av: Karro

Hehe, då är man citerad igen då. Värst vad bra jag måste vara, Hejja mej!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback