Jobbijobb

Äntligen e man hemma och myser men gubben och surfar runt på nätet..;0)
Var rätt segt att jobba idag kan ja säga..somnade ju inte sååå tidigt inatt, osså upp o jobba klockan 10...kan ju inte påstå att jag hade glidarpasset på jobbet ialla fall..10-20..de kändes som en evighet..men de gav ju money money ialla fall..;0) Så är de ju ändå rätt roligt att jobba när man jobbar med roligt folk.. Men jag hatar när folk tror att de är viktigare än vad de är... komma och tro att de är bäst på ett område där de knappt är nå längre ens..ingen sätter sig på mig ialla fall, de kan ja tala om! Åtminstone inte nån sån.. o de e lika oavsett om de gäller jobb eller fritid! Sånt e d värsta jag vet.. Men de e inte många som gillar personen, så de e ju ialla fall inte bara jag! Tur att stället e stort! Och att man bara behöver lida nån enstaka gång!

Snart e de sängen för Fröken Persson..och imorrn ska jag sova tills jag vaknar för första gången på sååå länge! Så blir de jobb på kvällen..lite träning på dagen..och lite plugg kanske..

Ååå snart ska vi flytta!! Jihooo!!
Jag sitter och tänker på alla saker jag vill ha hela tiden..men var fasen ska man få pengarna ifrå?! Helst skulle jag vilja byta ut ALLT, men de går ju inte, de förstår ju till o me jag..:0) Men en del kan man ju byta ut ialla fall...men sen kommer ja vilja byta ut igen när ja flyttar nästa gång....ååå va ska man vara tjej för...Haha!!

Just jag, jag måste ju tala om att jag har sått blommor...för första gången ever!! Förr om åren har jag alltid köpt hem frön och grejjer, men jag har aldrig sått dom..men de gjorde ja minsann i år...röda och gula solrosor..och dom växer så de knakar..men nu vet ja inte vad jag ska göra av dom nå mer.. jag måste ju plantera om i varsina krukor tror ja...hmm..måste kolla upp de där!

Gonatt på er!

Kommentarer
Postat av: Mia

Det där är ju nästan tantvarning Sofie!!! ;)

Postat av: Mia

*fniss* Ja precis!
Själv så har jag hamnat i facket "hjärndöd". Håller på med instuderingsfrågor till miljöprovet. Fattar nada, hittar inte ett jävla svar i hela boken. Är jag helt tappad eller? Skrämmande..

2007-05-14 @ 12:44:17
URL: http://miasliv.blogg.se
Postat av: Sandra

haha undrar vem du skriver om på jobbet jag, ^^ :)
skönt var det att få sluta och komma hem och sova igår!!
12timmars sömn blev det.. skönt! ha så skoj på jobbet ikväll, ska iväg och träna jujutsu ikväll och hoppas på att fingrarna håller :)

2007-05-14 @ 14:46:02
URL: http://sandra1986.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback