Fiasko

Vikket jävla fiasko!
Sverige kom inte ens topp 10 i ESC, och det kan jag ta, de kan jag absolut! MEN hur kan Serbien vinna, och hur kan Ukraina komma tvåa, och sen ska vi inte ens prata om resten av länderna topp 5!!! Bedrövligt skit!! Näe de e nog fanimej dax att vi i "väst" skaffar oss en egen tävling, där de inte e klart vilka som vinner redan!!

En schlager ska man komma ihåg..hur många kommer ihåg nåt av Serbiens låt??!!

Avundsjuk. så himla avundsjuk
de finns så mycket du behöver
kärlek, vänskap massa klöver...
Hahahahaha!!!!
Nollad, raderad, ute....

Jag e på gång.....





Imorrn bire jobb...
De duger i krig
Mycket skratt
å många sexskämt idag
jobbade för en gångs skulle
med ett härligt gäng!!
Maria! Du e så go gumman, du får mig alltid att skratta

Pinsammast idag...
Kommer två killar...ena killen lägger fram 2 pkt röda Prince
Duktig som ja e, frågar ja såklart efter leg..vilket jag ska göra om en person e under 30..men som jag brukar göra när jag misstänker att en person e runt 23-25 sisådär..
Killen kollar lite skumt på mig, och frågar Varför...jag säger som det är att jag måste kolla..
Killen framför mig tror att jag skojjar med honom...vilket jag såklart inte gör.. han frågar om jag inte tror att han är 18..jo de tror jag att du e..men jag tror inte att du e över 23, så jag måste kolla... han vänder sig om till damen bakom och frågar hur gammal hon tror att han e, hon svarar inte utan skrattar bara lite..
Men världens flin tar han fram legget...OCH killen e född -73! Alltså 34 år!! Haha, jag, han, hans kompis och hela kassakön började asgarva.. kille blev nöjd och stolt, och sa att han alltid skulle komma och handla av mig för att jag var så underbar..hahahaha!!
Man kan ju se de som en god gärning från min sida... jag gav många ett gott skratt och kille blev stolt som en tupp!! Good Work Sophy!!


Då e de läggdax hos moster då..Gonatt på er!



Härmades gjorde man när man va 10 år...
Kom på nåt eget..
Hahaha

Öh, och va fick Han luft ifrån då..?!?!?!

Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med dig...riktigt fiasko! Så tråkig tävling! Nu går det att klicka upp Nemobilden...
Kram

Postat av: Anna Swed

Jadu Sofie jag kan inte annat än att hålla med dig.. så jävla kasst.. Bra idé om en egen tävling. Å du en sak till.. är det fortsättningskurs ni går med Nemo eller? Vad får man göra då? Skillnad mot valpkurs? Hare gött!

2007-05-13 @ 16:16:20
Postat av: Sophy

Anna S: Jag vet inte riktigt vad kursen heter..men jag tror den kallas för lydnad II eller nåt sånt.. de e ialla fall fortsättning på valpkurs..vi sa att vi gått valpkursen så placerade dom in oss där vi hörde hemma. Har vart 3 ggr och vi har hållit på med, sitt stanna kvar, ligg stanna kvar, inkallning..sitt och ligg stanna kvar med störningsmoment, inkallning med störningsmoment, ögonkontakt, fot...de e väl i stort det.. men de är ju några gånger kvar, så ja vet inte vad de blir då..men tror de blir att hundarna ska vara lösa och lyssna utan att gå fram till de andra och lite sånt..Vi går den mest för att försöka få honom att gå bättre i koppel och att han ska kunna vara lös fast de finns andra hundar, för jag har tänkt hålla på med agility sen och då måste man ha rätt bra lydnad på hunden.... hoppas de var till nån hjälp..=)

2007-05-13 @ 22:17:52
URL: http://sophy.blogg.se
Postat av: Anna S

Tack tack! Går ju valpkurs med Ester nu och funderar på att fortsätta i höst med nåt mer så jag tänkte bara höra vad ni gick å vad ni sysslade med. Lät ju kul iaf.. och användbart. =)

2007-05-14 @ 00:19:48
Postat av: Mia

Hahahah!! 34?? =) Men jag vet hur det känns.. så kanske right back at me, eller så ;) Men det är bra att du är noga (ibland iaf) hehe

2007-05-14 @ 18:55:10
URL: http://mija83.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback