Helgens

I fredags va de ferre...
Vi firade Hanna o Dubbe som har fyllt år..=)
Va en riktigt rolig kväll! Vi började med att spela biljard på Interpool..jag och Hanna mot Simon o Erik..tyvärr så vann dom två matcher, men vi vann faktiskt en!! =) Sen lkäkade vi mat..var väl inte så där superduper gott..men d gick minsann ner! Sen tog vi oss hem till Hanna o Erik!
Så kom Dubbe o Backe o Mia o Dallas dit också! Va riktigt kul att Mia o Dallas också kunde vara med! blev väl sista gången me riktigt fest med dom nu på ett tag! Så de va skoj skoj!!
Sen blev d lite spel och så Sing Star så klart!! Åå va vi var duktiga...haha!! Jag, Hanna o Mia, mot grabbarna!! Jädrans va vi sjöng på!! Hellre än bra ialla fall!! =) Men kul som faan hade vi!! Så tokade vi till oss o knäppte sjukt mycke bilder...haha!! Vi e inte som andra vi inte...haha!! Lägger upp några här sen!
Sen skulle vi gå på Hangan hade vi tänkt! Meeen, där va de NOLL !!!! personer...så efter mycket om o men började vi röra på oss mot Donken för att ta en liten matbit.. Men när vi gick förbi Goya fick vi höra att de bara kosta 40 kr att gå in, så Jag o Mia bestämde oss för att gå in där, medans Hanna, Simon, Erik o Dubbe gick på Donken!! Jag o Mia svingade på våra lurviga och röjde på rätt bra där inne! Kul kul va d, förutom att musik inte var riktigt i vår smak!! Men men..=) Sen bidde d taxi hem!!

I lördags vart d lite slapp först... och sen åkte ja hem till Hanna o Erik för lite melodifestivalmys!! Vi hade riktigt trevligt.. handlade o lagade tacos!! O såg på Melodifestivalen! Va lite sura miner ett tag när inte Marie fick några poäng..;0) Men hon fick tack o lov några av folket..;0) Själv tycker ja RÄTT LÅT VANN för en gångs skull!! =) Tror de går bra för dom i Europa faktiskt!! Sen efter det så kollade vi på En natt på museét! Vi garvade på rätt bra, men om de var för att filmen va bra eller för att vi var trötta kan vi ju fundera över...haha!!
Tack ska ni ha för en supertrevlig kväll ialla fall!! ;0)

Idag har d blivit innebandy på träffen..brorsan spelade DM med junisarna...så vi kollade en match, sen åkte vi hem, hämtade Nemo och så gick jag en prommis i boulognern medan Simon o Erik tränade o sen åkte vi till Viken och gick på bandy!! SAIK spöade Edsbyn med 5-1! Så nu e de avgörande matchen i Edsbyn på tisdag!! Jag hoppas ja kan vara ledig från jobbet då, så vi kan åka upp o hejja på vårt SAIk så d tar sig till Studenternas!! ;0)

Hejja Hejja SAIK!!

Nu ska ja ta o lägga upp lite kort från fredan! =)

Pussar o Kramar!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Gaahh va spännande å se om d blir edsbyn lr saik som går till final i år :) Hejja lite åt mig också om du åker upp (fast på edsbyn då såklart;)) Hejja byn!

Postat av: Sophy

Hörru du du!! Glömma de va!! ;0) Ska hejja mej hes ja, men på SAIK..;0) Jag e redan nervös för hur de ska gå...huua...spännande spännande..!!!

2007-03-12 @ 22:11:20
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback