Senaste nytt

Jag är verkligen värdelös på att uppdatera nu på sommaren, men de är väl för att jag lägger ner all min tid på ICA...
Jag har ialla fall hunnit med och haft besök av Hanna!! =) Hon var här ons-fre... Var hur skoj som helst! Linda kom också hit och lekte med oss! på onsdagen var vi på Church Street och käkade gotta mat!! Samma som alltid.. Breast of Chicken!!! Så blev de en drink till efterrätt och sen mötte vi upp Simon och Johan och gick till Bocken!! En riktigt trevlig kväll var de!

På torsdan gick vi på stan och sen åkte vi ut till Lindas husvagn i Rullsand! Där grillade vi, spelade kort och drack vin!! En riktigt lyckade kväll de också!!!

Fredan var de dax för Hanna att åka hem..tråkigt men vi ses ju snart igen!!! =) Var jätteskoj att du kom hit och hälsade på gumman!! Nu är de min tur o komma till dej! =) Sen på kvällen åkte vi ut till Stugan och åt surströmming med hela tjocka släkten..jag o Simon, mamma o mats, lotta, niklas, niklas bror o Ida, anki, thomas, linda o hennes erik, o så Tindra...full rulle var de..blev lite vin och nån grogg också.. Å gott som faan var de med surströmming!!

På lördan var de en heldag med jobb..12-21.15, men de gick rätt smidigt för en gångs skull... sen åkte ja tillbaks till stugan, slängde i mig Tacos å så upp till Strandbaden.. höll igång till tre inatt.. med tequila och grejjer.. riktigt trevligt hade vi!!

å idag har ja jobbat igen.. 15-21.15, och det var så segt!!

De var de de... Nu jobbar Simon och jag ska gå och sova snart tror ja!!

Massa kramar på er!!

Kommentarer
Postat av: Mia

Det vet jag!! :)
Var du på strandbaden nu i lördags? Tänkte åka dit vi å men det blev inte så. Blev viken som sög totalt!! Var så lite folk ute å bara trök.
Börjar få ångest över att skolan börjar snart igen. Det här lovet har gått alldeles för fort..
Kramkram

Postat av: Sandra

Ja, tack :) Jo det känns bra med henne, hoppas bara föreningen godkänner det. men det ska nog gå. Jobb idag? Det kändes bra att skriva ur sig lite så dom får nått att fundera på, men jag antar att skiten gått varm där på kvantum. Jag tänkte fråga dig om du har ditt gamla kontrakt kvar sen du hyrde ut i andra hand? eller vad man ska tänka på vad man ska ha med? eller om det finns nå vettig sida å hitta sånt på? Många frågor :) Tack på förhand, haha. Kram

2007-07-23 @ 19:49:36
URL: http://sandra1986.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback