Ledig dag

Kan inte beskriva hur skönt de är att vara ledig alltså...jag njuter...trots att jag måste tvätta! =) Dom har redan hunnit ringt från jobbet också och fråga om jag inte kunde komma och jobba...skulle inte tro de va!! Tänk att de alltid är samma sak...varje gång man är ledig, ringer dom och frågar...suck!! Men idag sa jag ialla fall nej, utan att få dåligt samvete!! Jag ska tvätta lite nu först, och sen ska jag åka till IKEA, japp ja bor på IKEA ;0), och sen blir de till att dona lite hemma..börjar ju bli lite ordning nu ialla fall..Men de e ju inte klart!! Fast de e lite svårt också när jag och Simon jobbar hela tiden..

Jag har något att fundera över också..hjärnan går på högvarv..frågan är om jag är dum eller smart om jag gör det bara..Det är ju ändå rätt bekvämt, men är det värt att alltid må dåligt..är det värt att förstöra ytterligare en sommar...Maria tycker jag ska göra det, släkten likaså...och Simon...de är bara jag som är rädd...Rädd för att inte ha något!! De kommande veckorna får vara avgörande...

Tänk att det alltid ska vara så mycket skitsnack på en arbetsplats där det nästan bara jobbar kvinnor!!! Eller ska ja säga kärringar!!! Helt sjukt hur snacket går.. tror de är värst där nere också...dom där tror att dom är sociteten!!! Är någon sjuk, misstänker man alltid att dom inte alls är sjuka..snacket går direkt..så länge de inte är någon av deras favoriter, då e de klart att dom är sjuk!! Och alla kunder ska vi ju inte ens prata om...hur kan man vara så himla bitter som vissa är.. jag förstår inte!! Gnäller när dom får avstämning, men va fan handla inte me selfscanning då.. utan stå i vanliga kassakön om ni hellre vill de, men jag lovar att även om de blir avstämning så går de betydligt snabbare!!! Hade en kund igår som gnällde över att de ALLTID fick avstämning, nu var de minsann fleera gånger på rad som dom hade fått... Som tur är kan man kolla i datorn hur det ser ut, så jag bad kunden om ICA-kortet och kikade!! Höll på att få slag när jag såg deras statistik!!! De hade handlat med scannern 51ggr, och  haft 6 (!!!!) avstämningar!! Hur faan kan man anse att det är mååånga avstämningar!!! Äh jävla fisförnäma kärring!!!!

Yeah yeah, nu ska ja sluta drabbla på om mitt jävla jobb för er, för jag tvivlar på att ni ens tycker de är minsta intressant att läsa.. Var bara tvungen att kräma ur mej lite aggressioner!!

IKEA nästa!!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Nu blir jag nyfiken, vad e det som du tvekar på om du ska göra ?? Förresten...potatisplättar e gott! =) puss

Postat av: Sandra

Hej tjejen.. Vad funderar du på? Gissar på att det är om jobbet? Ja det känns faktiskt rejält trist att det är så mycket skitsnack! Vuxna människor. Önskar man bara kunde säga tack och hej för alltid så kan dom sitta där i träsket. Hoppas CG vill prata med mig så ska jag säga allt jag tycker och tänker utan att tveka, även om man blir utsparkad. Äh. Hoppas du hittar nå roligt på ikea och kommer på bättre tankar :)

2007-07-24 @ 12:55:19
URL: http://sandra1986.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback