Ladies Night

Sitter och väntar på att de ska öppna telefonbokningen nu så jag äntligen kan ta och boka biljetterna åt oss!! Kommer bli lite smått galen om de inte finns några biljetter kvar nu!!! Men de ska bli så jävla kul o gå! Jag o Linda i storstaden!! =) =) Girlsweekend!! Synd bara att Hanna som drog igång hela grejjen inte kan följa med, men jag tror nog att hon kommer ha de kanon där hon är då ialla fall...eller?!? ;0)
Vi, jag & Linda, skulle ju ha tagis oss ner till Norrköping och hälsat på Hanna en sväng också juh, Men när ska det hinnas med då, kan man ju fråga sig..

Är det såhär det ska vara, jobb jobb o jobb heeela sommaren...ingen ledighet och ingen njutning?!?! va faan ska de vara sommar då för om man ändå ska jobba ihjäl sig å inte få ha nå kul...två dagar ledigt, är den längsta ledigheten jag har före v. 34?!?! Och det är en lördag och söndag!! Sen har jag bara nån enstaka dag här och där...Tack så jävla mycket chefen!! Jag hade tre dagar den helgen, så jag även var ledig på måndan, men de tyckte han väl inte att jag var värd, för när schemat kom upp på väggen, var jag uppsatt på måndagen  också...Ååå va less o arg jag blir!!! Jag blir ju en liten enstöring som inte ens har tid att träffa mina vänner!! Malin! Vår promenad verkar det fortfarande gå åt skogen med, men nu bor vi faan i mig grannar, så då lär vi ju kunna lösa detta!!

Anna ska jag ialla fall träffa imorgon!! Tyvärr är det ju under tråkiga omständigheter hon är här uppe, men jag är glad över att jag får träffa henne!! Saknar henne nåt enormt, och det är så tråkigt att du bor sååå långt bort hela tiden!! Nästa gång du flyttar kan du väl ialla fall se till och flytta liiite närmare mig!! =) =)

Känner att jag är irreterad som få idag...hatar hur vissa människor beter sig, trots att man själv är trevlig mot dem...De finns en person som återigen har gått ett steg för långt, och jag kan för allt i världen inte förstå vad ´folk ser hos dig..själv har jag ansträngt mig så himlans länge och till en början kände jag inte så här, men nu har jag verkligen insett, pinsam o ego de är vad du är!! Jag har lessnat och tänker inte låtsas längre! De är Du som har satt ribban...


Nog från mig på en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback