Köpmannebro & Åmål

jaa..efter vårt äventyr i Karlskrona var de dax att köra upp till Simons stuga..Eftersom Sebbe också var ledig, så kom han dit med en tetra och lite öl, och så blev de lite partaj.. riktigt trevligt hade vi..Å Sebastian, tänk vad som hade kunnat hända!! De du!! Du skulle vara veta vad du gick miste om..haha!!

Vi hann även med att grilla med Ing-Marie och Tryggve också när vi kom dit..  på tisdagen  hade vi bestämt oss för att fiska.. men regnet öste ner..så vi körde in till Mellerud..Hårda bud i Mellerud..;0) handlade lite gotta till kvällen och en ny tetra..;0) Sen åkte vi in på Bloms, vi kan likna det med..ja vad kan man likna de med..hur som så säljer odm massa billiga kläder, skor, gardiner, prydnader osv.. så jag hittade en massa fint som kommer passa kanon i vårt kök som vi köpte! Sen åkte vi tillbaka till stugan och spelade kort och drack lite mera vin...fyllekärringar...hehe. Med hopp om att de skulle vara bättre väder på onsdagen gick vi och la oss.. men vaknade upp till besvikelsen att de blåste storm och regnade...suck!! Vi bestämde oss för att åka därifrån.. nog för att vi hade de riktigt trevligt och det är mysigt även fast de regnar..men allt för många dagar bara inomhus där e inte lika kul! Men skulle de ha vart sol hade jag kunnat stanna hur länge som helst! Men på grund av massa tråkiga omstädigheter så kommer vi nog bege oss dit nåt mer i sommar..

Det blev ett stopp för oss i Åmål också efter att vi vart i stugan.. Vi käkade lite Pannbiff, potatis och lingonsylt..såå gott!! och så var vi ut på lite shoppingrunda..haha! Sen åkte vi ut till Simons pappa istället och tillbringade onsdagkvällen med att vandra in våra kängor!! De blev även en tur till Karlstad på torsdan där de shoppades lite byxor och tröjor som vi behövde till fjällena.. Så köpte jag två jättefina krukor till köket!!

Det var mellanlandningen i Åmål de! Men trots att vädret var tråkigt, så var det jätteroligt att få träffa min lilla söta Sebastian...;0) Hahha!!

        
image188


Här kommer några bilder från förra året så ni får se hur underbart fint de är där!

       
    

Kommentarer
Postat av: Mia

Det var en kompis som var intresserad av den..men hon ångrade sig...
Haha..va lik Tomas du var på kortet där du hade huvan uppe å solglasögon. :)

Postat av: Cissi

Trist med regnet! Men vi hade inte heller tur med vädret!! såå tråkigt. Nu får sommaren ta och komma tycker jag. kram

2007-07-04 @ 12:30:23
URL: http://cissie.blogg.se
Postat av: Anna

Hejs...jo jag e kvar på lördag. Stannar tills tisdag iaf....har inte riktigt bestämt när jag åker hemåt. Jepp vi kanske kan hitt på nå då! =) Kan höras av då på dan...kommer in o säjer hejsvejs på ICA! Kram

2007-07-04 @ 20:28:13
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Karro

Vad fint det ser ut att vara. Jag gillar att vara sådär precis vid vattnet :)

2007-07-05 @ 21:28:49
URL: http://karolinaakerblom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback