Gårdagen!

Igår va de fest!! Anna var ju hemma, så hon och jag hade bestämt att vi skulle träffas och festa lite och ta en sväng på krogen!! De är så himla roligt att festa tillsammans med henne, då har man faan alltid kul! Tänk alla tvåmannafester vi har haft sen vi blev kroglovliga..eller lovliga o lovliga... jag gick ju på hennes leg en hel sommar, vilket vi för övrigt talade om för en vakt igår, som var vakt på Treo för många år sedan, dvs den sommaren jag sprang där med falskleg..haha!! Han bara skrattade åt oss...de roliga va att han kom ihåg oss..haha!! Inte konstigt kanske med tanke på att vi var där fre och lör varje helg i ett års tid ungefär!! haha!! Hur som var de partaj som gällde för oss igår!!! Madde hade också planer på fest, men var sååå nära att banga för att hon inte hade några kläder, töntfia där..=) Men med lite övertalning så kom hon också hit, och jag fick partaja med två av mina bästaste tjejer, som ja inte träffar och partajar med så ofta, på samma kväll...och resultatet av detta kunde ju inte bli annat än SUCCÈ!!!! Faaan va kul vi hade!! Massa girlstalk, och sminkning och 'ännu mera Singstar!! Så jävla kul...undrar om grannarna hade kul bara..haha... vi slutade sjunga vid ett....stackars stackars grannar!!! Då gick vi till Hangloose, och räknade med att få dansa schlager, men vi lyckades bara tjata till oss två låtar, eller Anna lyckades..=) Men vi  hade kul som fasen ändå!! Sen gick vi med Madde till bussen och jag och Anna gick hemåt...fan va skönt de e å bo på stan...5 minnuter hem!! Anna tjatade om Max och man kan ju inte svika de gamla traditionerna med pompa och smältost, så vi gick hem och hämtade Simon (som också hade vart ute) och gick till Max..där smet vi före hela kön, träffade en gammal beundrare till mig, som förstörde mina chanser med den killen ja va kär i på den tiden..haha) och sen tog vi maten med oss och gick hem...satt oss vid vårt fina bord =) och käkade maten och sen satt jag o Anna och snackade skit fram till halv fem, fem...sem kröp vi ner till simon och nemo som redan låg i sängen och sov!!!! En riktigt lyckade kväll!!!! Tack så mycket go tjejer!!!!

Idag blev de mat med Helena och hennes syster, sen åkte vi till Viken och jag åkte och jobbade!! har haft Lenas dotter Emma med på jobbet idag..hon har hjälpt mej och Sandra i förbutiken!! Så jävla underbar unge!!
"Sofie sofie, du måste följa med mej och kissa, jag kissar snart på mej...jag skickar henne till kundtoaletten varpå hon springer dit ihopkrupen för att hon inte ska pinka på sig, rycker upp dörren och glömmer att stänga den, varpå man hör...Åååååå..." haha, stackarn var ju jättekissnödig..haha då va de skönt o få gå på toaletten!!

Skönaste kommentaren lägger hon ändå när vi ska gå hem. Vi har stängt och är påväg ut mot lagret, jag och Lena går och pratar lite med vakten när Emma säger till honom...Kan inte du gifta dej med min mamma!! Haha!! Fu faan va go du e Emma!! Och tack Sandra för att du en underbar att jobba med!!! Vet vad du ska göra och är hjälpsam, tänk om alla kunde vara så!!

Nä nu blir de sova snart, börjar 6.30 imorrn..suck!! Och så kommer dom borra i golvet så man kommer väl ha huvudvärk direkt..fyyy faaan, då kommer jag helt allvarligt att gå hem, de kan ja säga!!

Kram på er!!!!

Bilder från igår!! :0)
        

Underbaraste tjejerna!!!



image244

Haha, fy faan va snygga vi e!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Gomorron hörredu! Härligt att höra att du uppskattar en på jobbet, inte alla dgr man får höra det :) Ja det är ju hundra ggr roligare att jobba när nån som du jobbar oxå, än dom där andra ... :) Undrar hur det går för dig idag, om det är massa oväsen.. Jag väntar på mitt besked och hållerp å å bli tokig! Ses senare! kramkram

Postat av: Anna

Jaa va kul att ni följer med!!! Hoppas det blir finare väder imorrn! Nu ska jag o handla me mamma...o köpa korv på korvmojjen till lunch. Sen komemr Petra o Emma på eftermiddan, ska ta en visning av sandviken dådå...=) Mycket å se! tss...puss

2007-07-09 @ 12:43:03
URL: http://annalollo.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej! Nu förstår jag vad du menade med att det dunka i huvudet, du måste ha varit helt slut i huvudet idag! Dom började borra i golvet igen nu efter att vi hade stängt, lät ju förjäkligt. Förhoppningsvis blir dom klar tills imorn bitti. Hoppas du sover gott nu! Ses i helgen kanske..

2007-07-12 @ 23:23:33
URL: http://sandra1986.blogg.se
Postat av: Sandra

Ja det är några veckor kvar, 6e augusti, 3veckor kvar om jag inte räknar helt fel. Är du ledig några dgr i sträck nångång? Hur har det gått att jobba idag då med dina härliga timmar? Hoppas du har en trevlig kväll! Kram och gonatt.

2007-07-13 @ 21:54:06
URL: http://sandra1986.blogg.se
Postat av: malin

hej stumpan! Nu var det hundra år sen vi hördes å jag skrev här, jag fick sitta en kvart för att läsa allt jag hade att uppdatera mig på! Här är allt bra, jag jobbar nu i helgen sen har jag semester, vi åker till stugan i småland och tar en tur till danmark då, så vi blir väll inget hemma, skönt att komma bort!! Vi var på bröllop för en vecka sen så nu hör stackars ingenting annat än tjat om bröllop *asg*, det var ju så VACKERT och HÄRLIGT!!! *vill oxå*... Vi letar större lägenhet, men vi avvaktar än så länge då Anders kom in på sin specialistutbildning. Dax att komma över och se hur ni har det, miss you babe!! PUUUSSEN

2007-07-13 @ 22:45:13
Postat av: Sophy

Malin: Vaa roligt o få sig en liten kommentar av dig igen, de va ju som sagt ett bra tag sedan!! =) Skönt med semester, själv har ja ingen semester alls, så de känns som att de kommer bli en riktigt jobbig sommar..men man lär väl bita ihop antar ja.. Bröllop va härligt!! Ja se till o gift er vettja så man får gå på bröllop!!! Så underbart de juh!! Jaa du/ni e så välkomna hit o hälsa på så!! Vi lär styra upp de snabbt!!! Miss u to snuttan!! kramkram

2007-07-15 @ 23:36:14
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback