Hemma

Då var man tillbax hemma i Gefle igen då, med blandade känslor..=) Hade jag fått välja så hade ja gärna stannat en eller två dagar till ute hos Ellen o Hasse i skogen.=) så otroligt lugnt och harmonsikt där ute, och man kan verkligen bara vara, om man så vill!
Hade de trevligt inne i Åmål med, men de e lite mer intensivt där, och är man borta så pass länge, så blir de lite jobbigt när de ska göras saker hela tiden! Men Sötis Sebastian fanns ju inne i Åmål, o de va verkligen roligt att få träffa honom en massa! Och Erika och Liam såklart!

De blev ju inte så mycket plugg som ja hade räknat med, men de beror lite på att vi inte vart ute hos H&E så mycket som vi räknat med heller, de var där pluggmöjligheterna fanns! =) Pluggade en dag  bara.. hua dåligt av mej!

Sociala har vi vart ialla fall.. träffat Farmor o Farfar 2 ggr, mormor o morfar 2 ggr, sebbe, erika, I-M o T, H & E, leo, josefin, kicki, Peter, Agneta, Natalie, Gabbe, Olle, Marie, Karl, Emmy, Reidun och en del andra som vi träffade på 3D på juldagen, både trevlig o mindre trevliga, eller ja alla var trevliga utom en, o de va inte ens förvånande, för de har hon aldrigt vart i vilket fall så.. 
Ja de har som sagts blitt en del. Så de e rätt skönt o vara hemma också!

Bär snart iväg bort igen juh.. den 21 åker vi till Åre med skolan, ska bli riktigt skoj, om allt bara löser sig.. men de gör de nog alldeles säkert. Sen den 11 mars så åker vi till Skeikampen med Hasse och Ellen, de ska bli jätteskoj de också, och den 1 april, om nu Mats har bokat stugan, så åker vi till Vemdalen! Jädrans va vi ska åka! O när ja ändå håller på så kan ja ju berätta att till hösten, då åker vi till Thailand ja o min älskling!! =) O till sommaren så ska vi me Hasse, Ellen, Marie, Olle, Emmy och Karl till Norska fjällen o vandra å åka fors.. Så nog finns de planer allt.. kommer bli ett riktigt grejt år tror ja..=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback