Typical me


Hehe, så typiskt mig.. ska sätta mig och plugga, men först så måste jag ju gå igenom alla intressanta sidor på nätet..haha.. jaja..idag är jag ju så illa tvungen att plugga, så de ska väl gå rätt bra idag ialla fall..

Men först så ska jag nog ta ut min lilla voffs på en prommis, så kanske jag piggnar till litegrann! Sätta lite musik i öronen och knalla en halvtimme eller nåt sånt.. Jag gjorde en deal inatt.. vet inte om den e bra eller dålig, de får väl visa sig. Men om jag skulle äta skräpmat eller godis  i februari så får Simon ett Xbox 360 av mej..Förhoppningsvis så skärper jag till mig så mycket att jag inte äter nåt av detta under denna månad då, så de kan ju vara bra.. Hoppas bara att jag är så duktig..haha!! Närå, ja e inte orolig, nu har jag ju en stor anledning till att klara de, så de ska nog gå finfint de! Nu ska jag ta mig lite fil, sen ska jag klä på mig, ta ut voffsen och in och börja plugga.. Sen blir de Fullkorns-pastasallad..=)

40835-50

Kommentarer
Postat av: Marie

Woow smart sophy, jag skulle också haft något sånt där som peppade mig ändå mera till att hålla i detta!
HAr satt upp kort på mig när jag va smaaal på kylskåpet haha d funakr lite iaf =)
femtedagen idag, börjar lite smått tröttna på sallad tror jag ska ändra mat nästa veckan =)

2007-02-01 @ 16:11:05
Postat av: Cissi

Duktig du är! Med en sån deal så håller man sig garanterat.

2007-02-01 @ 20:51:24
Postat av: Sophy

Marie: Mm jag har ialla fall hållt de en dag.. ätit sallad idag, promenerat 40 min, vart och lärt mig gymmet och fått ett personligt program och så har ja handlat massa frukt o grönt, så nu jävlar!! =)

Cissi: Mm.. har ju inte direkt lust att punga ut 4000 på ett jäkla spel heller.. så jag får allt ta och bita ihop.. värst blir de nog vid fest..kom på att de är melodifestivalen den här månaden juh, o då e de ju gott med godis, chips o cola.. men ja får ta popcorn och bubbelvatten istället..=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback