12 Februari 2007

Hmm, de e väl på tiden att jag skriver ett riktigt inlägg nu känns d som.. Har inte riktigt kännt för att skriva tidigare, så de har helt enkelt inte blivit av. Å egentligen e ja så himlans trött nu, så ja inte orkar, men va sjutton..;0)

Har suttit och tittat efter lite förslag på Alla Hjärtans Dag present till gubben..men ja kommer inte på nåt!! Jag av alla..som brukar kunna ha hur många förslag som helst..haha.. men näee jag vill liksom göra nåt speciellt..vi får helt enkelt se vad de blir..;0)

Hmm, jag vet ju inte riktigt vad jag ska ta upp idag.. men i fredags åkte ja ialla fall till mamma så vart de Bandy me mamma, Mats o bror! SAIK spöade Vetlanda! Härligt härligt.. o sen vart de hem till mamma och ta d lite lungt innan ja åkte hem. Å i lördags.. då vart de träning..!! =) O sen vart de 30-års fest!! Dallas (Mias karl) fyllde år, så vi var lite folk där hemma! Så drog jag me mej Mia ut på Solo så vi kunde leva lite rövare! Å där träffade vi massa roliga folk.. En trevlig överraskning va ju att Hanna också var ute.. Man måste ju passa på att dra ut Mia nu, för nu står de inte på förräns gumman min lämna mig!! Snyft!
Så i söndags blev ja bjuden på min farmors 75-års fest.. Det vart en upplevelse med tanke på att ja inte har träffat släkten på den sidan på ungefär 10 år! De va riktigt trevligt att träffa mina fastrar lär ja säga!! Hoppas verkligen inte att de dröjer lika lång tid igen!! Sen så hamnade ja på innebandy med bror min! Alba-Sundsvall och snacka om att jag blev förvånad när Maddis gumman var där o titta! Inte direkt första stället ja räknade med att träffa henne på..haha!! Men de va kul!! Blir ju alldeles för sällan nu för tiden..tyvärr.. Annat var de när ja bodde i Sandviken. Men förklaringen till de kan ju vara att vi bode mitt emot varandra. Tog 30 sek o gå från dörr till dörr.. Nu tar de 30 min.. som att de e långt.. nääe..skärpning på oss nu va..;0)

Jahaja.. nu e d nog tajm for some sleep...jag har skola imorrn.. jobbigt jobbigt..o sen efter de så ska jag jobba! de var evigheter sen nu, så ja har väl glömt alla PLU nummer nu.. 4011-banan! De glömmer ja inte..hehe




♥    ♥    ♥

Idag har vi fått reda på en riktigt trevlig nyhet!
Så nu håller jag tummarna såå hårt och hoppas att allt går bra..
Är jätteglad för Er skull! =0)
Så börjar man längta lite själv med..thihi!!
Åå haha, nu e de bara o börja tänka på vad vi själva har sagt..;0)

♥    ♥    ♥

Kommentarer
Postat av: Cissi

Trevligt med ett långt inlägg. Jag känner igen det där, man är alldeles för dålig på att höra av sig till folk. Jag är urkass. Hur svårt är det att lyfta på luren och ringa?? Usch usch. Nu blev jag riktigt nyfiken, ang det där sista. Ska ngn ha barn, ska ni ha barn?? Vavavav :-)

Postat av: Sophy

Haha, ja nu e du nyfiken va..;0)

2007-02-14 @ 00:16:33
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback