Min nya blogg


Har sett att det är ett rätt stort intresse av min nya blogg!! Jag lovar att ni ALLA som vill, ska få bloggen och användarnamnet..och det kommer komma till er inom sinom tid!! Ni kommer att förstå varför, och ni kommer få en förklaring till varför!! Så ta det inte personligt..;0)

Annars händer inte så mycket..har sovit hos mamma inatt, och det resulterade i att vi städade vinden igår kväll...tog nog ner en 30 kartongen därifrån med gamla kläder och skolböcker i!! Fattar inte vad min mamma har sparat för tjaffs..hon hade verkligen sparat allt!!! Även urblekta trasiga kläder..haha!! Jaa, de slutade ialla fall med att vi i stort sett slängde rubbet!! Vi sparade några enstaka klädesplagg som kanske kan komma till användning på kommande barn från mig eller min bror...men de blev 1 konsumplastpåse!! Alltså väääldigt lite med tanke på att det var 30 kartonger!! Kom dock på att en hel del barnkläder skulle kunna användas som dockkläder på jobbet..så jag OCH min mamma!! plockade ihop en IKEAkassa (sån stor blå) med kläder, filtar och dockor!! Så nu blir dom nog glada på jobbet när ja kommer på torsdag!!

Är ledig nu tisdag och onsdag..har skola och tjaffs..opponering på onsdag...usch o fy!!! Bläää!! M;en men, sen e uppsatsen över!!

Bandyn för SAIK går ialla fall fortsatt bra!! Och det tycker vi om!! Var in och hälsade på på mitt gamla jobb idag...alltså ICA, och Lena hade redan börjat ladda upp för en SM-final..haha!! Jaa..kommer dom inte dit i år, så då lär dom nog tyvärr inte göra de på några år framöver sen!! Läste  nyss att M.Wedin, "gammal" SAIK:are och kompis till broder,  som numer spelar i Gripen, hade fått käken "krossad" av en bandyboll..så han skulle behöva operera sig...verkligen jättetråkigt!! Usch va de måste göra ont! och synd för honom som kommer missa en stor del av säsongen...de behövde varken han eller laget..stackars!

Näe, Undra om man ska spöa Simon i Alfapet innan man somnar kanske...

Pussen på er!!
Och jag lovar, adressen kommer till er alla!!! Så att ni vet!!!

Kärlek till er!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja vill oxå ha bloggen.. om ja får ;) hihi Kram

2007-12-11 @ 15:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback