Arbetsförmedlingen

Var ju så illa tvungen att ta mig till arbetsförmedlingen idag, så jag skulle ha nån möjlighet att få stämpla upp från min 50% upp till 100%...jag hatar verkligen arbetsförmedlingen..varför ska man bli tvingad till att ta ett jobb någonstans man inte vill ha ett jobb på? Klart som sjutton att jag vill ha en heltidstjänst..meeen jag vill inte flytta för att få en! Hoppas jag inte behöver de..och hoppas jag får stämpla och inte får nåt annat jobb..jag vill ju verkligen jobba kvar där jag jobbar..jag trivs hur bra som helst där!!

Ligger i sängen och somnar nog snart..blev en tidig morgon..haha..fast klockan var ändå nio...så såå tidigt va de inte! Vi har haft sovbesök här inatt också..Hanna, Johan och Lisen var påväg hemåt igen och stannade här för lite sömn på vägen! Mycket trevligt tycker vi!! Så de har mysits(?) lite mer nu...underbara lilla tjej!!

Efter arbetsförmedlingen blev de en sväng på stan med lite mat, och nu ligger ja i sängen och ska nog sova lite middag...Imorgon ska vi ha kräftkalas i Sandviken...hoho!!

Puss o Kram

Kommentarer
Postat av: Thyran

Tack så mycket själva =) Va roligt att ni tyckte om dem :) Ja de tycker ja att vi får ta och göra, sjukt skoj.. vi har ju tjuvtränat en del på Buzz nu ;p
Sminkningen då, ska vi ta och ringa och höra nu i veckan om de finns några tider här framöver, passar bäst på lördagar för mig? Pussar&kramaar!

2007-12-27 @ 18:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback