Kåren såklart!

Jaa, festprisse som man är, så är det väl klart att de blev Kåren igår.. Men till en början var jag nå grymt avslagen, chockade nog de flesta på förferre igår..haha! Tack Inkan för partajet! Meen, festprisse som ja e, så kom ja ikapp de andra rätt så bra till slut! Hehe... kul va de! Men de finns verkligen tjejer som bjuder ut sig alltså.. jag skulle inte ens tänka mej tanken att göra nåt dyligt..men de e ju bara jag de.. hmm.. yeah yeah..ragga kunde dom då också ialla fall..Hur som så vart de en riktigt lyckad kväll ialla fall!

I och för sig så finns d killar som bjuder ut sig också.. hade man vart singel i fredags på Heartbreak så hade man då haft en sisådär 10 ragg ungefär.. allt i från 18-åringar upp till 50-taggare, som vägrade förstå att vi inte var intresserade...helt sjukt! Fick dock en minttu shot från BigBrother Danne! Va både snyggare och trevligare än den uppfattning ja har fått om honom tidigare..

Idag har vi ju en slappardag igen, ni som läser den här bloggen borde kunna räknat ut vad de står i den på söndagarna snart..haha! Men nästa helg är ju inget planerat än ialla fall.. Om de inte blir en utgång i Sandviken då..pratade med Becker för en stund sen, o meningen var ju att vi skulle till Viken o festa igår, men de blev icke så, så han va väl lite sugen på nästa helg.. maybe baby! Haha, han e kul den kille..haha.. Min Simon e o jobbar, de e inte alls kul..ja tycker de e lite boring o vara ensam hemma...men men..

Å just ja, igår morse brann ett soprum här uppe vid oss, va fasen måste d brinna hela tiden för.. ja som är så rädd för bränder.. o anlagd tror dom att den är också!

Haha, ja sitter o tittar på Hus i helvete! vilket sjukt program!! ja håller på å garavar i hjäl mej! Fattar inte vart de får alla galna ideér ifrån...

Ojdå..nu vart de riktigt långt d här.. o inte så intressant..jaja, söndag o lite att göra..:0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback