Lördag = Fest

Idag är det lördag, och lördag e lika med fest!

Jo de börjar faktiskt att kännas som så, och alltid blir de planerat i sista sekund, men de kanske är därför de alltid blir så himla kul... När man planerar så går man ju och längtar så länge, och får massa planer, o så blir man besviken när de inte blir så kul som man hoppats på, men när man bestämmer sig samma dag, då hinner man inte med att längta så mycket juh..;0)

Blev ju hembjuden till Mia igår på mat..Vegetarisk köttfärspaj..med sallad och öl!! Yammie!!=) O så hade ja min andra dejt också..;0) Haha, men vi kom aldrig till second base, för Simon kom före..haha...sjuka människor vi e..hahaha..

Ialla fall så kom Mia med den smarta idén att vi skulle hitta på nåt idag, och då blev de fest! Var längesen bara hon och jag festade nu, och de brukar alltid bli succé så de kommer nog bli kanon ikväll! Laga lite gotta mat, o lägga en nice make up och dricka lite öl och vin, så ska vi svinga våra lurviga sen! Ska bli riktigt kul!! Bestämde precis att de blir Mias underbara potatisgratäng och kycklingfilé till middag idag..=) Men nu ska ja ner på stan o möta upp Mia o se om man kan hitta på nåt fint o ha på sig till kvällen!!

Ha en trevlig lördag, för de tänker absolut ja ha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback