Julfint!

Levande ljus och lite tomtar..nog känns det att julen är nära, ialla fall inomhus... Slog på med en rejäl pyntning i år.. mamma sponsrade med nya gardiner så då är det väl bara o passa på! Har lite väl mycket värmeljus bara, för påsen tar slut hela tiden..haha! Men myspysigt är det!! De tycker Nemo också! ;0)
Känner mej riktigt nöjd med pyntet i år faktiskt, bara granen som saknas..lånade ut den till min moster förra året, eftersom vi fick hem våra lilla Nemo då, tyckte de inte passade så bra med en julgran mitt i allt.. Men i år e ja lite sugen, men samtidigt så åker ju vi härifrån den 22:e, o kommer inte hem förräns kanske 5-6 januari och då känns de lite dumt ju, är de nästan bättre att min moster som har barn, kan få använda min julgran..


40835-18
Jul jul, strålande jul


Fick reda på av Sebbe igår också, att Erika e ledig på Nyår, så då blir de till att vi åker till Oslo som planerat..=) Ska bli riktigt trevligt! Frågade Ellen tidigare så vi kunde låna hennes lägenhet, och häromdagen fick vi ett mess av henne där hon frågade om vi skulle åka dit, och att hon skulle fylla upp med Öl, Vin, snacks, mat och grejjer åt oss innan hon åker över till Sverige..så vi inte behövde tänka på de.. Hon e snäll hon..=) Apropå de så är hon i Kina nu, eller åker dit snart, eller har varit där, jaja whatever, ialla fall så ville hon veta storlekar på oss, så hon kunde handla lite kläder därifrån.. Yes Please..=) Finns ju hur mycket billiga märkeskläder som helst där..

Nu blir de lite slapp o ev. lite plugg..hmmpf..o sen ska ja hem till Mia och äta mat, fick nyss ett mess där hon frågade om ja ville komma..=) O Simon jobbar ju så de passar ju skitbra!! =0) Kommer o sakna den tjejen alltså när hon lämnar mej för att åka till Tyskland! *dumma*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback