De va på tiden

Ja, de var ju verkligen på tiden att bloggen går att använda igen..  ville skriva blogg hur många gånger som helst igår, men de gick bara inte...gaah!

Happ, läser man på Aftonbladet att det är 0% chans att det blir en vit jul...kuuul...gaaah!! Ja vill ju ha snö! De e så grått o trist ute nu ju, så man blir less på allt..Mörkt, mörkt, mörkt..

Igår va de fest igen..haha, va sjutton tror ni om mej egentligen..;0) Var tunntömning på Kåren..14 kr för en öl! Mm o då kan man ju inte låta bli o dricka eller.. Va en riktigt kul kväll! Började med lite förferre hemma hos Becker, tillsammans med Simon, brorsan och Lejon..sen gick vi till Kåren och tog stämpel och vidare till Inkan o fortsatte..Kul kul, dock lite missuppfattningar o strul.. och vi e fortfarande fundersamma över vem som talar sanning...hehe..Becker va säger du..haha..;0) Sen blev d partaj på KÅren! Vi hade en riktigt kul kväll...som e lite luddig..=)

Dagen i dag, har varit lugn och lugn.. blev skräpmat och eftersnack om gårdagen med Simon, Lelle, Becker o bror.. haha.. sjuka människor..men härliga..haha.. Nu ligger ja hemma o ska spana tv snart,..så måste ja poppa lite popcorn..har saltbegär..har hört att de e bra me salt...tsss...;0)
Skulle egentligen vart i skolan idag, och haft mobbingredovisning och tjaffs, men de bidde inget för mej, maria och Ellie...men ja bryr mej inte i de så mycket faktiskt..hittills har jag vart med på allt, och bidragit rejält på grupparbeterna så ja tänker inte ha ångest, de har ju inte andra... so va fan då nån gång kan väl jag också fula..visst..=)

Blir så less på folk som bara ska glida med, och de jag fick höra igår tog fasen priset..men så länge jag är med, så har ja nåt o säga till om också.. that´s it!

Ojoj, nu vart den här bloggen lite aggressiv känner ja, haha...
Imorrn så blir de plugg för mej hela dagen...har en läslogg att skriva..ska försöka bli klar me den snabbt.. så ja hinner med att avklara lite fler uppgifter.. men de löser sig nog..de brukar alltid lösa sig juh!
Sen på kvällen blir de nog att vi åker o kollar på innebandy.. Godis har match.. sen lördag tror ja d blir Viken, men vet inte om ja e taggad på utgång längre nu.. kom på att de e typ sista helgen innan lön, och dessutom helgen innan juldagen..såå frågan e ju om de ens kommer vara nå folk ut..känns inte som så..inte i sandviken ialla fall..där de nästan aldrig e folk...

Hmm..märks att bloggen har vart stängd..nu blev d mycke snack...booring.. men men..=) Nu e de time for popcorn!!



Den ena slickar och den andra dissas..vikken kväll..;0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback