Mycket skoj inom kort

För 5 månader sedan bokade vi in en tjejweekend!! Nu har helgen kommit och imorgon bär det av till Göteborg! Det kommer bli en helg full med massa skratt, mys, hotellfrukost, shopping, Sebbemys och det viktigaste av alla, Ladies Night!! Med mig kommer jag ha mina kära Mammor Maddis och Malin!! Åå vad jag längtar, vi kommer verkligen få såå skoj!!

Det är mycket roligt inplanerat framöver. Nästa helg kommer Noahs farfar och "farmor" och hälsar på och firar Simon som fyller 25 den 24:e! På födelsedagen beger vi oss ner till Norrköping för att hälsa på Hanna, Erik och lillskrutten Alva (som vi längtar!) vet inte riktigt hur länge vi stannar där, men sen när vi kommer hem, så kommer Linda hem från Schweiz och några dagar senare kommer Anna hem från Helsingborg!! Så den 31:a blir det ett Litet partaj tillsammans med dessa två underbara tjejer!! Det var 4 år sedan vi träffades samtidigt sist, så det kommer bli grymt roligt!!

Helgen efter, den 5-9 nov äker jag ner till Helsingborg och hälsar på Anna!!! Längtar jättemycket och det ska bli hur skoj som helst! Men det kommer bli sååå jobbigt att vara ifrån Noah så många dagar, eftersom han inte kommer följa med den här gången!! Men han får finbesök av sin Farmor då istället, så de kommer inte gå någon nöd på honom! Mest mig de kommer vara jobbigt för!!

Ja, som ni ser är det fullspäckat ett tag framöver! Men kul ska de bli!! Nu ska jag lägga mig och imorgon bitti väntar packning, jag har nämligen inte packat en endaste liten pryl än så länge, och halv 9 ska jag vara hemma hos Malin..yeah yeah! Jag hinner! =)


Bubbelbad

Jag fortsätter när jag ändå är i farten!
Det blev ett bad för Noah ikväll! Bubbelbad!! Tror inte han har badat med så mycket bubblor förr..så de första han gör är att ta en hand full med skum och stoppar i munnen..smackar lite och tar en hand till! Det var visst riktigt gott med skum..haha! =)

Bjussar på lite badbilder! =)







Det är roligt att bada!!
Plask plask!


Mommooo

Noah lär sig fler och fler ord och gester hela tiden! Idag när jag hämtade honom på dagis och ska klä på honom sitter han och säger Mommo, Mommooo hela tiden! Gubben har lärt sig säga mormor!!! Ringde mormor så fort vi kom hem och så gick han runt och sa Mommo hela tiden!! Kan ju tala om att mormor är riiiktigt stolt! =) Tror hon är en stor favorit hos Noah..jag är ingenting värd när mormor är under samma tak, kan jag tala om! =) Pappa går också före mig nu..men är väl inte så konstigt..jag har jobbat en hela massa dom senaste två veckorna och Noah har varit med pappa och mormor..=)

Noah kan lite flera ord också:

Mammaaa = mamma
Pappaaa = pappa
Mommooo = mormor
Ä däää = Va är det där?
Taa taa = Tack tack
Honden = Hunden
Nääe = Nej
Nunnun = läte när han leker med bilen

och en hel massa andra läten som han ger ifrån sig lite titt som tätt (mest hela tiden) men som är lite svårare att tyda! =)

Frågar man vart lampan är, hunden, näsan, munnen, ögat, magen, mamma, pappa osv så pekar han. Säger man klappa mamma på kinden, så smeker han kinden försiktigt. Vill han sitta någonstans så tar han handen och klappar där och säger "na na" 
Ja, han har lite grejjer för sig... mer saker kommer ja nog på snart!

Måste ju tala om att han håller på och får en hörntand också stackarn, måste ju göra jätteont!!



Nyvaken, och såå glad! =)


Och så lite nya bilder

Som jag visat tidigare har Noah fått en superduperfin overall när han fyllde år. Jag kände att det kan vara bra med ett ombyte, och ett par täckbyxor kändes som ett måste! Hittade denna fina dress på KappAhl och med 25% rabatt hamnade kalaset på 449kr. Helt okej tycker jag för både jacka och byxa!! De finns så otroligt mycket snygga kläder till Noah så jag skulle kunna handla ihjäl mig, men ibland måste man lägga band på sig själv. Nu har han nog med vinterkläder, till och med i mina ögon..däremot skulle ett par vinterskor till inte sitta helt fel..Men de får bli ett senare köp.



Hallå, Hallå!



Fiina killen. Den här dressen är köpt i storlek 98 och ändå ser den inte jättestor ut! Antingen liten i storleken eller så är Noah stor..;0)

Vi gick och busade i lekparken en dag hela familjen. Myspys tyckte vi alla att det var..



Gung gung



Klättra är kul!



Mammaaa..jag ser ingenting!



Titta farmor vad duktig jag är på att borsta tänderna!



Vi avslutar med pappas favvobild..måste vara för att han ääntligen har upptäckt en likhet som dom har Han och Noah!  (tss..kolla magen=)


Dags att göra sig fin för kalas!
Puss


Godmorgon

...eller inte! Jag verkligen hatar att inte få sova på mornarna! Har ett otroligt dåligt morgonhumör och blir skitsur när Noah vaknar tidigt..haha! Idag vaknade han kvart i 7!! åå de är ju söndag..då ska man sova ut! Jag måste ta och lära min gobit de! =)

Nu busar han för fullt...de är fullt ös från de att han kliver ur sängen! Och det han ska leka med är såklart: min dator!!! Vi har en fight om vem som ska ha den, men jag tror att jag har vunnit, för nu springer han runt och skriker istället!! =)

Själv sitter jag och tittar på Buckygun eller Buckygum eller Backygam eller vad fasen i min låda de heter! De är ialla fall "nya grejen"! Alla ungar har dom där jäkla grejjerna med sig i skolan..tävlar om vems som är starkas och bråkar och slåss om dom..*suck* små små plastgrejjer, för 100 spänn! Jaa, nog kommer dom på sätt att lura av oss pengar på allt! Vissa ungar har en låda full..typ 10-15 st...vet föräldrarna att de är värda 1000-1500kr..jisses!!

Min tand blir inte bättre..de gör ont, jag kan inte äta ordentligt och jag är svälld i heela munnen!! Jag som ska kalasa idag..ja ja, jag får väl ta med mig mixern och mixa kakorna då..;0)

Jag har varit riktigt dålig på att använda kameran på sistone..kanske ska ändra på de idag! De är dags för lite Noahbilder tycker jag..=)

Nu ska jag scrappa lite!=)

Februari - 2008


Uppdatering på begäran

Bonusfarmor tyckte de var på tiden med en uppdatering och jag tycker likaså..så varför dra ut på det längre!

Det händer massor här för tillfället..jag jobbar som aldrig förr och har helt enkelt inte tid över till att blogga för tillfället! Men jag tänker inte ge upp bloggen, jag räknar med att både motivation, tid och ork ska komma tillbaka! Veckan som gått har alltså gått åt till jobb..jag har jobbat som fritidspedagog hela veckan på Murgårdsskolan och nästa vecka ska jag göra samma sak fast på Jernvallsskolan! De har blivit sena dagar och all min lediga tid har jag förökt lägga på att umgås med Noah! Han är helt underbar nu! Han är cool och smart och jag förstår inte var han har fått detta ifrån, knappast från mig eller hans pappa..;0) Han gör nya saker hela tiden, och senast igår stod han och böjde på benen och så tog han kraft och sträckte ut sig..det såg ut som att han var påväg att göra ett hopp...idag sa jag åt honom att "hoppa" och då gör han samma sak igen..jag antar att detta är något som dom håller på med på förskola! De är underbart och se alla hans framsteg, och jag är verkligen jättenöjd över att jag faktiskt "vågade" sätta Noah på förskola fast han var så lite, han stortrivs och lär sig saker heela tiden!!

I tisdags fyllde jag år..hela 28! Jag hade en fest för mina vänner i lördags och det var jättetrevligt! På tisdagen firade jag ingenting..jag jobbade till 17,00 hämta Noah på förskolan, hem med honom och så kommer mormor, jag åkte tillbaka till förskolan och gick på föräldrarmöte mellan 18-19,30..vid kvart i åtta var jag hemma igen..och då jobbade Simon eftermiddag..så min födelsedag var kanske inte såå speciell! Men måånga fina presenter har jag fått och jag tackar er ALLA!!! TACK TACK TACK!!! Jag fick en hel del slantar och dom kommer användas till jacka och skor bland annat, samt min Göteborgsresa..=)

Idag ska jag gå på innebandy med Noah och mamsen..min bror spelar så då måste man ju dit och heja lite..Noah har fått en göörsnygg innebandyklubba av sin morbror, så han ska dit och spela litegrann han också..=) Sen ikväll är det fotboll på tv Sverige-Danmark..EM-kval..eller är det VM-kval...hmm don´t know..=) Fotboll är de ialla fall! Imorgon blir de kalas hos min kusin som fyllt år! Grattis Idis!!

Imorse var jag hos tandläkaren! Har sååå ont i en visdomstand som håller på och kommer ut...svälld och öm i hela vänster sida i munnen..men hon spolade bara rent och skickade hem mig...tack och lov att jag hade sånt abonnemang..annars hade ja blivit galen om ja hade behövt betala för de lilla hon gjorde..(jo, jag vet, jag betalar ju abonnemanget, men de känns inte lika tungt)

Nu ska jag göra mig klar och sen blir de Jernvallen!

Ha de fint!
Puss



Bus i mormors säng 8 månader gammal!


Tävla om en spikmatta

tävling kidzine bioform


Jag är med och tävlar om en spikmatta hos
Kidzine
Var med och tävla här du också
Uppge Sophy när du tävlar =)