Nyfiken!

Min blogg har visats 147 gånger med 39 olika IP-adresser..och de måste ju betyda att några gillar min blogg extra mycket och följer den..;0) Skulle va skoj o veta vilka ni är! Skriv ett hej vettja, eller ni kanske också har nån blogg som ja kan få kika i! Eller skriv vad ni tycker, och vad ni tycker ja ska skriva om! =) E ju bättre att ja vet, e ju ändå er ja skriver för.. typ..haha..=)
Av dessa 39 adresser och 147 besök, så har de blivit 1!!! kommentar.. snyft..=)



E ju nyfiken på vilka ni är juh!

Första Dagen!

O hittills så har de fungerat riktigt bra, synd bara att det ska vara så otroligt dyyyrt... Men men, vill man vara fin så får man lida pin heter de ju, så då får plånboken lida..=)

Dax för skola imorrn, och jag har inte läst de vi skulle heller..men man överlever nog ändå tror ja..grupparbete efterår, hoppas att vi kan göra de enkelt för oss..vi i vår grupp har en förmåga att vaaarje gång problematisera de vi ska göra, sex personer i en grupp = sex olika viljor..ingen bra kombination! Men men..

Inga större planer för veckan, skönt, men samtidigt vill jag veta vad som händer..



Singstar!

Får börja och tacka Hanna och Erik för inflyttningsfesten igår, de var en trevlig tillställning! Och våran present tror jag gick hem riktigt bra! De blev Singstar! O jag trodde då inte att de skulle vara så roligt som de var!! Sen att man inte var så där superduktig..de är ju en annan femma! Men kan ju skylla på att ja bara fick d svåra låtarna också juh... Vart ialla fall utgång på Olles sen, o de va mycke bättre än ja väntat mig, (hade inte höga förhoppningar alls) men de va lyckat!

Idag har inte jag varit sådär jättekreativ, legat på soffan hela dagen så ja har nog liggsår snart..haha! Men men, de får man göra ibland..imorgon däremot så ska ja gå upp tidigt och ta en promenad till station och köpa biljetter åt moster, sen ska ja på Dollarstore o sen måste ja nog se till o plugga lite, tyvärr!



10 dollar plus på kontot! ;0)

One tree hill!

40835-5


Kan lova att jag är grymt besviken nu, har sett fram emot nästa avsnitt hela veckan, och vad märker ja?! Att det var säsongsavslutning förra vecka..This ain´t happening!! De var de de..

Får väl se framemot att O.C. börjar på onsdag då..meen jag har ju redan sett avsnitten och den här säsongen e inte ens så bra...tyvärr.. jaja..vilka problems man har..haha! Men tänker man efter så går det måånga bra serier på TV nu.. Prison Break, Desperate Housewifes, Kalla spår, CSI, O.C. Sjunde himlen..haha...aa mitt liv kretsar nog mycket runt TV nu igen.. för mycke fritid tror ja..haha


Sista dagen på det gamla idag, imorgon börjar det nya!!

Första Snön


Jaa inatt kom den första snön!! Äntligen!! Men den va rätt tidig i år tror ja, så de dröjer nog tyvärr ett tag innan det ser ut som på bilden...Men de ligger minsann kvar på bilrutan ialla fall, och liiiite liiiite på backen, men bara några korn tyvärr! Får se till o ta oss till Viken nu då, o sätta på vinterdäck!!


 40835-4
Längtar tills det ser ut såhär!

Shopping o Fest!

Meningen var egentligen att jag bara skulle ner på stan för att köpa en till present till Hanna och Erik och till Valbo för att köpa en tröja till Simon meeeen det slutade med att jag köpte med mej ett par skor, en mascara, massa hundleksaker och hundgodis, för våran älskling Nemo fyller 1 ÅR idag!! Så vart de ju såklart lite mat och parkeringspeng så det gick väl åt en 700 eller nåt.. o jag som baaaara skulle köpa två saker som inte var till mig..haha..ja säger då de!

Nu ska jag ta och gå ut och leka lite med våran hund, som är heeelt gaaalen..han håller på och dödar en pipbaseball..saken är bara att den aldrig slutar låta..haha!! Sen ska ja palla mej in i duschen o göra mej lite snygg..haha!! Good Luck..;0)

Ha en trevlig lördag mina vänner!!

Helt Ok!


Filmen var helt klart sevärd, kanske hade man inte behövt se den på bio, men en bra film med lite humor och kärlek och någonting snyggt o titta på och då menar jag inte bara killar! Vilka grymt snygga kläder alltså!! Jag skulle också vilja ha dom kläderna.. skulle se bra ut i min lilla walk-in-closet ;0) Meeen CSN`s bidrag skulle behöva bli aningen större för att det skulle fungera..tyvärr!! Men klädtips fick man ialla fall..=)
40835-3

Djävulen bär prada!

Jepps nu är det inbokat ett biobesök till kvällen! Kände för att ha en lugn kväll ikväll och vad passar bättre än lite mys på bion..=) Hoppas filmen är bra bara..men den verkar ju rolig när man sett reklamen ialla fall! Någon som sett den kanske?!
Har vart på stan och shoppat litegrann också! Blev en kjol till mej som jag ska ha på mig imorgon tänkte jag..lite tuff..så blir de svarta stövlar och ett svart linne! =) kommer nog bli kanonisch! och Simon köpte en tröja! Så åt vi världens godaste Kräftstjärtssallad på Georges! =)

De blåser på rätt bra här utanför nu, men kan ju inte säga att de har vart så farligt faktiskt! Tur att man inte jagad upp sig för de! Däremot så håller ån på å svämmar över..jäklar va högt vattnet stod!!

Ha en trevlig kväll!
Kramen på er!

Tack Göranssonska!!

Tack så jättemycket, ett extra bidrag på 4600kr är ju absolut inte fel!
Ibland är det bra att vara från Sandviken också! Alla som är skriven i Sandviken eller har föräldrar på Sandvik eller liknande har rätt att söka bidrag från Göranssonska varje termin! Så man brukar få 4000 extra! Men i år hade dom höjt det till 4600!! Ganska nice kan jag tala om för er! Nu ska jag dra mej in i duschen o sen ska jag ta med mig min lilla gubbe ner på stan och shoppa lite! För de får man när man har fått pengar..;0)


Sophys Blogg!

Jaa ni.. de flesta av er vet nog att jag har försökt mig på det här att blogga några gånger och det har inte gått så bra.. Men nu ska jag verkligen lägga ner energi på det eftersom ni har bett mej! ;0)  Så får vi se hur det går!

Säg till vad ni vill att jag ska skriva om då.. fast jag antar att om ni får bestämma så skulle det bara vara smaskiga saker..haha!

Håll tummarna nu för att detta kommer att fungera!

Over and Out!