Tiden bara flyger fram

Jisses så snabbt de går allting!
För en vecka sedan låg man fortfarande på BB...känns som en evighet! Jag har redan börjat glömma..läskigt! Börjar fundera om det inte är så att det är Storken som kommer med bebisarna! För det känns inte som att jag har gått igenom en förlossning..de känns precis som jag önskade innan förlossning..att han bara skulle finnas här en dag, utan att jag skulle behöva gå igenom en förlossning!! Utan alla foton som bevis, hade jag sagt att han kom med Storken...haha!!

Han är ialla fall helt underbar vår lillskrutt! Så snäll! Han har några perioder då han är lite kinkig, men då är han antingen trött, hungrig eller har ont i magen! Oftast ont i magen! De beror väl säkerligen på att jag äter penicillin. Men jag tror att jag tar sista tabletterna imorrn, så får vi hoppas att magonten går över på honom sen!!

Han sover hur bra som helst på nätterna! Nätterna som har varit har han fått mat ungefär vid 00...sen har han sovit från typ 01, ätit vid 05, och sen sovit till nio -halv tio...helt okej för mig! =) Nattuggla som jag själv är!

Under veckan som varit har vi haft massor med besök..men vi har haft långvariga besök från långvariga besökare! I torsdags kväll kom Simons syster och hennes familj; Hanna, Johan och Lisen! Myycket myycket trevligt har vi  haft! Och dom har passat upp oss med frukost och mat i nästan en veckas tid nu..idag åkte dom tyvärr hem igen...frågan är hur vi ska klara oss nu..haha! =)
Tack för allting ni underbara människor!! Vi älskar er!!

Fredag till måndagmorgon var Simons mor och hennes man också här för att besöka sitt barnbarn! Under dom här dagarna har vi hunnit med att vara på stranden för första gången! Vilket gick jättebra, han sov sig igenom hela besöket, som varade i kanske 1.5 timme! Så har vi vart till Högbo och spelat minigolf, jag och Hanna var ner på stan en "snabbis" Medan papporna var hemma med bebisarna! (Fast Lisen klassas inte som en bebis längre..;0) Noah har fått sitt första bad hemma, vi har SÅ KLART spelat Phase10..och så har vi umgåtts och myst helt enkelt! Vi har även gjort ett besök på stan med våra karlar och barn också! Var ju rea, så då måste man ju passa på..;0) Så blev de glassätning i krysset!
På måndagen när farmor och Tryggve åkte hem, kom Farfar och Ellen på besök istället..och så Scott såklart! Dom var inte så långvariga men dom timmar som dom var här var mycket trevliga!
Får passa på att tacka er allihopa för alla otroligt fina presenter som vi fick av er!! TACK!!!

Nu är vi alltså hemma igen! Vi har bott i mammas och Mats hus från i torsdags tills idag! Har varit jätteskönt eftersom vi varit så många människor! Hade inte riktigt fungerat att bo här hos oss...då hade jag nog fått panik..haha!! Vi är ialla fall väldigt väldigt tacksamma för att vi fick bo i ert hus!! Tack och åter tack!!

Nu är det dags för sängen för om någon timme finns de en liten skrutt som kommer vara hungrig! Så då vore de bra med någon timmes sömn innan de!! =)

De kommer en massa bilder från helgen sedan..orkar inte riktigt pyssla med de nu..)

Kramar på er!

Äntligen är han här, vår Noah!!

Tack så jätte jätte mycket för alla Gratulationer!!!
Äntligen så har vår älskling kommit ut!! På den planerade dagen och allt!!

20 juli, klockan 14.26 såg han dagsljuset!!
Det blev en liten Noah på 55 cm och 3808 gram!
Vi kan inte vara lyckligare!!
Förlossningen gick jättebra och jag är verkligen glatt överraskad! Hade toppenbarnmorskor som gjorde allt för mig! Tyvärr blev det lite komplikationer efteråt som inte är lika trevliga, men jag återkommer med allt sådant en annan gång!! Nu mår vi ialla fall kanon!!

Nu är vi hemma och ska påbörja vår vardag tillsammans..det är helt underbart och går inte att beskrivas i ord!! Noah är hur snäll som helst!! Mamma får till och med sova på natten..=)

Nu blir det lite kvällsfika och sen sängen!

Jag uppdaterar så fort jag får lite tid över..;0)



Grill och spelmys!

Gårdagen blev riktigt lyckad!! Åkte hem till Anna vid två-tiden och fick smarriga pannkakor med hemkokt hallonsylt och grädde!! Var såå gott!! Sen åkte vi ner på stan och fikade med Anna Li och Helena..även det var mycket trevligt! Passade även på att "springa" in på Lindex och KappAhl och kolla utbudet på deras rea! Köpte en sak på KappAhl för halva reapriset! Fin fint tycker jag! Och gissa hur duktig jag var! Jag köpte inte nåt till oss!! Good girl!! Efter stan åkte jag hem, tog de lungt i en halvtimme och sen kom Frank hit! Planen för kvällen var grillning och spelkväll hemma i mammas hus! Jag, Simon o Frank fick äran att handla..Fläskfilé med potatiskroketter, majs, bea och sallad blev de! Hemma hos mamsen var grabbarna så duktiga och fixade maten! Jag, Anna och Madde fixade ordning grillen!! När två är gravida krävs det 3 st för att ta hand om en grill..hahah!!! Maten smakade ialla fall kanon!! Efter maten spelade vi Phase 10...de tog betydligt längre tid än vanligt...ett spel tog 3 timmar!! De ni! Men de va riktigt trevligt!! Jag och Madde satt och pustade ikapp dom där tre timmarna..hon hade ont i ryggen på grund av ischias och jag hade sammandragningar och tryck så ja knappt kunde sitta..haha!! Anna o Frank hinkade rödvin, och Simon sänkte kaffekopp efter kaffekopp..haha!!
Vid halv tre rörde vi oss hemåt!! Var lite nervös för att det skulle sätta igång inatt..när jag var slutkörd, men tack o lov så fick jag sova!! Men däremot så tror jag att mina "aktiva" dagar har gjort liite nytta...imorse hade nämligen lite av proppen lossnat!! hejja hejja!! Fast de kan ju fortfarande ta uppemot 2 veckor..men hoppas INTE!!

Nu ska jag äta frulle som Simon vart och shoppat och sen vet jag inte riktigt vad som händer! Mår jag bra mot kvällen så åker jag nog in till Gävle och umgås med Anna och Helena..dom ska ut på partaj ikväll!! De är ju inte så lägligt för mig dock men social kan jag ju vara om jag orkar ialla fall!!

Ha en skön lördag!

Vad ska man hitta på idag då

Bingon gav ingenting...jag sitter fortfarande hemma med stor mage, utan bebis!! Så nu försöker jag filura ut nånting att göra idag!! Än så länge vet jag ialla fall att jag ska hem till Poffi så ska vi laga pannkakor med hemgjord Hallonsylt och grädde!! Sen får vi se vad som händer...Simon jobbar fram till klockan 16.00...så kanske att man kan hitta på nånting med någon mot kvällningen..´De får helt enkelt visa sig...jag har slutat planera nåt i förväg nu, jag tar de som de kommer..=)

Har haft lite gnolande mensvärk inatt..men ingenting som har hållt mig vaken..på morgonen kunde ja inte sova däremot så då låg ja vaken ett tag men till slut somnade jag o sov nån timme till!! Skönt och behövligt med tanke på att jag inte sov någon middag igår! =)

Vi har fått gratiskuponger idag!! Kommer massa välkomstkuponger när man flyttat ju..och idag fick vi från Coop.. Coop Konsum, Coop Forum och Coop Extra! Två gratispaket med kaffe! Deras egna märke dock, men de passar ju fint med lite gratis kaffe nu när vi antagligen kommer få en massa besök i framtiden!! Gratis e gott ni vet..=) Och jag dricker ju inte kaffe, så ja struntar i hur det smakar..;0)

Ni får gärna komma med lite förslag på bebisnamn om ni har lust...vi har väl lite namn på G..men blir det en tjej så är vi inte alls överrens om vad hon ska heta i så fall...på killfronten är det lite lättare...Så kom med ideér om ni vill! =)

Ha en trevlig helg!




Lekt med min Poffi idag!

Har bestämt mig för att det är slut med att ta det lungt hela dagarna nu! Nu ska här röras på kroppen så bebis vill komma ut därifrån! =) Tog de ganska lungt imorse och gjorde mig i ordning under en längre stund...sen åkte vi hem till Anna en sväng! Planen var att jag, Simon, Anna och Frank skulle åka och spela minigolf i Högbo ellerBoulognern...men de vart oväder som tusan så de fick tyvärr ställas in! I stället hamnade Simon i soffan med en film och jag o Anna åkte till Högbo och fikade! Vi satt o funderade på vad vi kunde hitta på för nåt mot kvällen..och kom fram till att de var läge för bilbingo! Då behöver jag  inte röra på mig föör mycket, men jag gör ändå något! Så de blev Gästrike-Hammarby och tredje bilbingo turen för i sommar..haha!! Börjar känna mig som en pensionär nu! Haha!! Tyvärr vann vi ingenting, men vi hade mycket trevligt ialla fall!! Tror att det kan hända att de kommer ut bilder på Annas blogg sen, så är ni nyfikna på att se vårt äventyr kan ni kika in hos henne! =) Hade i alla fall de mycket trevligt och det är så roligt att ha dej hemma vännen!! Jag försöker o försöker med att få hem henne hit, eller åtminstone liiite norrut...men de går sådär...snyft!!

Imorrn börjar Simon tidigt, så jag har bokat upp Anna på dagen..får se om de blir nån god lunch nånstans kanske! Sen vet jag icke vad kvällen har att bjuda på!! Kanske lite filmmys eller nåt sånt...de får visa sig!

Nu ska jag lägga mig och sova! Har ju inte sovit någon middag idag, så jag e lite trött nu!

Puss o Kram

Besök hos barnmorskan!

Idag har varit än mycket bättre dag än vad gårdagen var! Skönt!!
Började med ett besök hos barnmorskan 8.45 imorse! Blodtrycket var lite högre än vad jag haft tidigare..men de va inte nån fara!! Jag hade gått upp massor när ja ställde mig på vågen!! Suck!! Men jag vet ju att jag har myyycket vätska i kroppen, så jag hoppas att det är en hel del av vikten..har lagt på mig typ 5 kilo på 4 veckor...så nu ligger jag på + 15 kg...grr... Hjärtljuden låg på 147 idag...de har pendlat mellan 137-147 typ under graviditeten!! Huvudet var ju fixerat sen sist vi var där..men bebis hade även sjunkit ner djupare, så huvudet och axlarna ligger och trycker på neråt..inte konstigt att jag har svårt för att vara ute och promenera och ha mig utan att det gör ont! Hon trodde även att bebis vridit sig litegrann...och är redo för leverans..så vi får väl se då hur lång tid det tar!! Skönt att höra att allt såg bra ut ialla fall!!
Just nu är det en jädra fart i magen..så vi får väl se om natten har nåt trevligt att bjussa på...

Efter bm-besöket åkte vi iväg och köpte frukost och åkte hem till mamma och mats, som kommit hem från båtsemestern!! Martina, Mattias och Freja var också där, så de blev frukost på altanen!! Vi lyckades även med lunch och fika och hela köret..kom hem därifrån vid 21.00 så de blev en heldag med andra ord! Lotta och Ida kom också på besök! Har vart en mycket trevlig dag!!
Hann med o träffa bror och Elin också som kom hem från Göteborg idag!! Dom var för övrigt på Liseberg igår när karusell-olyckan var där...kan lova att jag var nervös när jag inte kunde få tag på dom efter att ha hört om olyckan! Men som tur va hade dom inte vart med på den då...dom hade åkt den lite tidigare...scary!

Nu är Simon, Bror och Elin ute och spelar tennis..själv orkade ja inte följa med utan sitter här i soffan istället...Men har inte sovit nån middag idag, så ja känner att de e dags för sängen snart..=)

Hoppas ni har en bra vecka!!
Puss på er!

Vecka 40

Sista veckan nu...6 dagar kvar till Bf...har gått 39 fulla veckor och en dag! Snart två!! De ni! Bra jobbat va..haha!! Fast jag börjar bli riktigt less nu...idag har varit en Depp-dag! Egentligen är allting på topp..jag har ingen värk, jag har en underbar sambo och jag har en bebis som snart kommer ut till världen! Ändå ligger jag med tårar på kinderna och tycker synd om mig själv...Blir irreterad på mig själv för att jag inte gör någonting och inte orkar göra någonting..tycker synd om Simon för att han får göra allting...blir less på att bara vara inomhus för att jag inte kan vara ute och springa för att det trycker på så mycket! Min underbara sambo försökte med allt för att få mig på bra humör idag..Men tråkiga jag ville ingenting!! Imorrn är det jag som ger mig ut och springer i backar o trappor för att få fart på de här!! Haha!!

Nu är jag ialla fall piggare och mitt humör är bättre...man får väl stå ut med såna här dagar ibland antar jag!!
Snart kommer Maddis hit och ska umgås med mig...med sig har hon PIZZA från Verona!!! Mumma!! Andra gången på mindre än en vecka...men orkar man inte laga nåt så orkar man inte...och de gånger jag har ätit pizza under de här året kan man nog räkna på en hand...

Tänkte ge er en bild på min mage också!! Själv tycker ja att den ser betydligt större ut i verkligheten...men kanske inte..haha!!


Bebismys och Chokladbak

NEJ, ingen bebis idag heller!
Hade lite småvärk inatt, men jag kunde sova, så med andra ord räknas de inte!! Under dagen har de dock tryckt på och stundtals vart riktigt obehagligt "där nere".. Haft massa sammandragningar också...men ingen större..lite ont i blygbenet eller vad man ska kalla de när jag är uppe o går...
Har i alla fall hållt igång idag!! Malin ringde strax före 10.00 och talade om att dom var redo för att komma...så de blev duschen och fixa o dona mig innan dom kom!! När dom kom hit tog vi med oss lite mat och åkte hem och satt oss hos mamma...trevligare för hundarna att busa där, och skönare för oss att kunna sitta ute på altanen och mysa!! Snackade massa skit..mestadels barn och förlossning..haha...och så gosade jag med Carl..=) Lite svårt att hitta nån bra ställning för honom på mig bara...av nån anledning har jag en stooor mage i vägen..haha!! Var mycket trevligt!! Åkte hem vid tvåtiden igen och då bidde lite vila..sen satte jag igång och bakade!!! IGEN! De börjar ju redan ta slut på chokladbröd och chokladrutor, så de va lika bra att göra en omgång till...meningen var ju att de skulle finnas när bebis kommer..=)

Så nu är jag trött och ska förflytta mig till sängen!! Så får vi se om min aktiva dag bidrar till någonting...;0)



Var de en bomb?!?

Vaknade upp i morse av en rejäl jädra smäll! Både jag och Simon satte oss upp i sängen och fattade ingenting! Min första tanke var att det var en bomb som small..;0) Men ganska fort kom vi fram till att det åskade!!!! En rejäl smäll som väckte halva Sandviken typ...rutorna skakade och de kändes som hela kroppen domnade...skitläskigt var de!! Usch o fy!!! Strax efteråt kom en till lika rejäl smäll, men sen lugnade det ialla fall ner sig...Jag som redan är rädd för åska och grejjer!!
Nyss fick vi oss ett rejält skyfall också!! De forsade vatten i backen här och blåste och åskade!! Men de gick som tur va över på 2 minuter!!
Har haft besök av Anna och Emma nyss, dom skulle promenera hem så ja hoppas att dom hann hem innan skyfallet kom!! Var jättekul o träffa dom båda två!! Fika o snacka lite skit!! =) Eller myyycket skit, rättare sagt..;0)

Snart ska Simon åka och jobba..han e så duktig min älskling..bara jobbar o sliter och passar upp på mig! Han har stått och gjort kycklinggryta nu, så vi ska strax äta de!! Känner mig lite småelak och lat som låter honom göra allting..men men...jag blir helt slut så fort ja gör minsta ansträngning..eller slut e inte rätt  ord..men de trycker på som attan!! Har ialla fall plockat litegrann här hemma idag..så lite nytta har ja gjort ialla fall..men inte e de då mycket..

Lite senare kommer Malin och Carl och hälsar på ;0) ...annars har jag inga planer för dagen/kvällen!!
Nu e maten klar!!

Lugna lördag!

Har inte gjort nåt speciellt idag..mest tagit de lungt! Jag och Simon var hem till mamma en snabbis för att vattna blommorna...men förutom de har jag bara varit hemma! Slappat på sängen och kollat på tv...Mot kvällningen kom Lotta och Ida förbi och gjorde mig lite sällskap...tittade på sommarkrysset och pratade bebis...,haha!!

Bidde ingen dejt med Poff idag, men vi får ta de imorrn istället..;0) Och imorrn ska ja träffa Malin o Carl också..se om Carl kan locka ut lillisen inne i magen! =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite tv..eller kanske läsa lite! Snart kommer älsklingen hem från jobbet också!!

Puss Kram o Sov gott


Myskväll med film o Pizza

Igår slog vi till med en liten myskväll..man vet ju inte hur många kvällar vi har kvar på tu man hand..=) De blev ialla fall film, godis och Verona Pizza!! Helt klart de bästa pizzorna ever!! Mumma!!
Filmen var dock inte de bästa ja sett, men sällskapet var fantastiskt..=)
Somnade vid halv ett och sov till halv 6, sen somnade ja om och sov till 10.00!! Snacka om att ha fått bra sömn helt plötsligt..undrar om det är Bikarbonatets förtjänst!!

Än så länge mås de bra idag..ingen värk..underligt hur det kan förändras från ena timmen till den andra!! Men jag hoppas de håller sig lungt, för Simon ska jobba ikväll...usch, tycker inte alls om att han ska jobba o ha sig! Meeen förhoppningsvis kanske jag får träffa AnnaPoff ikväll!! =) Får väl ta med mej henne till förlossningen annars då...va sägs om de bruden?! =)

Egentligen kanske man ska ge sig ut på en rejäl prommis eller hålla igång som fasen idag då det startar litegrann...hade jag veta att de inte bara ger massa otrevlig värk så..och verkligen sätter igång de så hade ja kanske gjort de..men jaa..vi får se..jag tar de nog mest lungt idag tror ja...kanske åker och sätter mig hemma hos mamma en sväng...solen skiner ju här!

Puss på er!

Det börjar kanske närma sig...

Ingen uppdatering från mig igår...men de beror inte på att bebis har kommit!! Många av er har säkert trott de misstänker jag..=) Gårdagen bestod av mag och ryggvärk och fosterställning i sängen i stort sett!! Började redan när ja kom hem från Mia..tryckte på och kunde knappt gå...jag hade ju önskat mig en natt full av sömn..jag kan tala om för er att de blev totala motsatsen...sov mellan 00-02 och 03-04, sen kunde ja inte sova nåt mer...inge alvedon hjälpte så där låg ja o stirrade i taket...Klockan 06 gick Simon upp och begav sig till jobbet..inte direkt så att man kan slappna av och somna då inte...istället fick jag jättevärk i sidan/ryggen...hade ont hela dagen och kunde inte sova nåt...men framemot 16 somnade jag äntligen och sov i nästan två timmar..när jag vaknade upp var all värk som bortblåst..happ de va de d!! Somnade vid 00 igen och har sovit såååå bra inatt...toabesök vid halv 5 och sen ringde klockan 9.00...Såhär bra har ja inte sovit på månader kan ja tala om! Idag har jag inte någon värk heller...de trycker på som attan och sammandragningar har jag, men inget som stör allt för mycket...Vi har vart på banken och fixat allting med konton och försäkringar o sånt...så tog vi en snabbis in på Lindex...känner att jag har en massa energi idag, men vet inte om jag ska våga använda mig av den..rastlös e ja!! Simon har ja skickat iväg till golfbanan...lika bra att han får passa på o spela litegrann innan bebis kommer!!

Jaa då vet ni alltså hur det ligger till...lite drygt att man inte vet om det är timmar kvar tills de sätter igång, eller om det är dagar eller veckor kvar!! Men de känns ju positivt att man känner att det närmar sig ialla fall!! Och samtidigt bra att de närmar sig i sakta mak...jag förbereder mig lite mer och mer för varje tryck neråt..haha!! Nu ska ja lägga mig i sängen och lösa lite Sudoku! =)

Ni som e nyfikna om vi kläcker eller inte kan ju hålla lite utkik på
Lg! Där kommer vi lägga ut bild på underverket så snart h*n kommit!! Så ni vet..=)

Kramar från den stora bjässen!!


Besök hos Mia

De blev inte så mycket vila för mig efter förra inlägget...Hann lägga mig i sängen och ligga där en kvart ungefär..då ringer Mia! Hon undrade om vi hade lust att komma på besök! Simon jobbade ju, men jag åkte gärna dit på besök!!!! Har ju inte träffat henne på toklänge nu juh...skämmes skämmes!! De va mycket trevligt och fin fin lägenhet hade dom skaffat sig också!! Å inte nog med de, de bjussades även på kanongoda chokladmuffins!!!

Kom hem för en liten stund sedan, och nu är det då sängen som gäller! Jag är jättetrött (skyll dej själv Sofie) så nu ska de bli mycket skönt att sova litegrann! Så håller jag tummarna för att bebisen inte vill komma i natt..=)

Imorgon finns de inget planerat..Simon jobbar till 14..så fram tills dess blir de lungt ialla fall..sen får vi väl se! Men jag tvivlar på att vi hittar på nåt större å göra imorrn!

Gonatt o sov så gott

Ingen bebbe inatt

Här sitter jag igen, vilket betyder, ingen bebis inatt!! Däremot så ringde Malin och talade om att vi tydligen fått en tjej inatt som skulle heta Stella, och under tiden som jag pratade med henne fick jag ett mess från Hanna Fredriksson som undrade om bebisen kommit än, för hon hade drömt de inatt..haha..=) Lite småkomiskt!

Idag ska jag ut o ränna igen..=) Men jag Lovar att ja ska ta de lite lungt! Ska på IKEA och luncha med Malin, Anders och Carl, och sen är planen ett besök inne på Lindex!! Dom hade huuur mycket rea som helst när ja va där inne sist..men jag ska inte handla till oss!! =)

Sen blir kvällen bara lugn..då ska jag ta igen mig, vila och slappna av..=)

Duschen nästa!!


Väskan är packad!

Kors i taket!! Nu är väskan packad! Är bara necessären som ska i där sen! Bra jobbat av mig! Haha!! Kände att paniken började komma litegrann nu när barnmorskan säger att det är på gång och när sammandragningarna har börjat! Så de e väl bara vänta o se när de sätter igång ordentligt!! Men än kan de ta sin tid...

Jag var ju orolig igår för att sova ensam när Simon jobbade men ska ja vara ärlig så var det längesen jag sov så bra som jag gjorde inatt!! Tror att jag till stor del ska tacka Jenny för Bikarbonat-tipset! För jag har inte haft nån halsbränna inatt!  Tog mig en gaviscon mot morgonkvisten, men annars har ja fått sovit hela natten! Helt otroligt!!

Trots de så var ja till en början rätt trött imorse och gjorde inte så mycket, men mot eftermiddagen blev de packning av BB-väskan, ommöblering i sovrummet så vaggan får plats, och lite plock här hemma! Efter fem kom min moster för att spana på glasögonbågar som jag beställt hem..och helt plötsligt hade vi kommit fram till att vi skulle åka på Bilbingo!!! Så de blev snabba ryck och iväg...tyvärr så vann vi ingenting men jag satt med ett kvar 4 ggr ialla fall..så lite spänning var de ju!

Nu ska ja ge min kära sambo lite mat så han inte bli kinkig!!
Ha de så bra!!


Barnmorskebesök

Idag hade vi tid hos Barnmorskan igen! Allting såg bra ut, och jag hade lagt på mig ytterligare 2 kg..sammanlagt har ja nu gått upp 13 kg, så nu kan de gärna få stanna där..=) Hjärtljuden på lillbäsen låg på 137, och h*n ligger med huvudet neråt och har fixerat sig! =) Mitt blodtryck var lite högre idag motför vad de har varit alla andra gånger, och det kunde tydligen bero på att det kanske var nånting på gång...Hon sa dock aldrig vad hon menade med "på gång"..om det är 1 dag, en vecka eller tre veckor! Jag håller alla tummar jag har för att det inte ska starta inatt ialla fall..eftersom jag e ensam!! Igår kväll när jag la mig hade jag riktiga sammandragningar..magen var stenhård..och idag har det inte vart mindre..har haft sammandragningar större delen av dagen!! Dessvärre har jag även haft såna magsmärtor som jag hade sist jag var hos barnmorskan också, men tack o lov gick de över efter lite sömn den här gången också! Vet inte om de beror på järntabletterna, jag har ju inte ätit dom nåt speciellt utan tagit dom i samband med att jag ska till barnmorskan och sen hållt uppe flera dagar....eftersom jag blivit dålig av dom förr...eller om det har att göra med att hon trycker och donar....ont fick jag ialla fall när ja kom hem! Men nu är det bra! Däremot har jag vart trött hela dagen, och vart sugen på nånting hela tiden..ja har proppat i mig massa saker, men de är ingenting som hjälper!! Hade ju varit lite enklare om jag visste vad jag ville ha!!

Vi skulle har varit på banken klockan ett idag, men eftersom jag inte tog mig ur sängen fick min älskling åka ensam..men han klarade de fin fint, och nu ska vi dit igen på fredag för att skriva under alla papper och fixa med kontona o grejjer!

Har lyckats tvätta två maskiner tvätt idag, så IMORGON SKA väskan packas, för nu är kläderna jag tänkt ta med, rena! Sen får vi se vad dagen bjuder på!! Antagligen ingen shopping! Barnmorskan beordrade mig nämligen vila och avslappning..jag skulle inte hålla på och dona hela dagarna och deffinitivt inte springa runt på stan och i Valbo...meen va ska ja då hitta på..=)

Ha de så fint! kramkram

Utmanad

Jag har blivit utmanad av AnnaPoff och för en gångs skulle tänkte jag att jag skulle ta tag i och göra det också...jag vet inte hur många gånger jag blivit utmanad, och sedan glömt bort de..;0)


1. Vad gjorde du för 10 år sedan ?  Vid ganska precis den här tidpunkten 1998 tror jag faktiskt att jag befann mig i Finland på semester..tillsammans med min kompis och hennes familj. Det var faktiskt en utav de bästa somrarna i min "ungdom" vilket kan bero på att jag skaffade mig mitt allra första seriösa förhållande den sommaren...Nu höll de ju inte alltför länge..(6 mån) och han bodde i Vasa så vi sågs inte så ofta..men jag va riktigt kreativ på att skriva sms på den här tiden..de ska ni veta!! Det är ialla fall ett minne som jag alltid kommer ha kvar..jisses tänka sig att det var 10 år sedan! Tänk vad mycket som har hänt på dom här 10 åren...men de kanske vi ska ta en annan gång..de får bli en annan utmaning kanske..;0) Kan ju tillägga att jag inte har någon som helst kontakt med killen i fråga, och har inte en aning om vad han har för sig nu för tiden..hade vart lite skojjigt och veta hur dom har de där borta alla grabbarna...om dom har stadgat sig och skaffat barn o villa o volvo o e seriösa..;0)

2. Vilka fem saker finns på listan att göra idag ?  Hmm..Vi hade tid hos Barnmorskan klockan 10.30 och Banken klockan 13.00..och sen tvättstugan klockan 16.00..så de va väl dom sakerna som stod på listan idag...sen står de avslappning och vila också..;0)

3. Godis jag gillar ? Vet inte riktigt om jag har nå favvogodis..idag vart jag jättesugen på bilar..choklad ligger bra till på listan...kexchoklad, twix m.m.

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljadär ?  Miljadär, oj de va till o slå på stort! Jag skulle köpa hus!! Och Stuga!! Och båt!! =) Sen skulle jag resa en massa, betala av mitt lån till csn, ge mina vänner och släktingar sådant som dom är i behov av...jaa jag skulle kunna göra massor..=)

5. Städer jag bott i ?  Hofors, Sandviken och Gävle

Nu vill jag också utmana lite folk..=)
Hanna, Johanna, Sandra, Elin, Simon

Är de nån mer som känner sig manad så får ni gärna anta utmaningen också! =)

Vagnen!!


Eftersom att jag känner mig på så otroligt bra humör idag passar jag även på att bjussa på lite bilder på våran vagn!!! =) Jag känner mig jättenöjd med den! Den är lättkörd och tar liten plats, precis som vi önskade! Tror vi kommer trivas fin fint ihop!! =)

Teutonia Spirit X3





             

Sittdelen har jag redan kört hem till mamsen men den är helsvart...bilder på den kan ni få en annan gång..=)

Tack till Hasse, Ellen och Mamma som varit snälla med bidrag!!
Ni är guld värda!

2 veckor kvar idag!

Söndag idag...vilket betyder exakt 2 veckor kvar till Bf!! Har börjat packa i ordning lite smått idag faktiskt..tro´t eller ej,..=) Och listan med alla grejjer som ska me e klar...så nu är jag redo...eller kanske inte!! Ena stunden längtar jag efter att få åka in, och andra stunden hoppas jag att det ska ta flera veckor till..haha!! Men imorrn natt får de då inte börja, för då jobbar Simon natt...usch o fy..men tur att det inte är närmare Bf ialla fall!!

Idag har jag städat och dammsugit här hemma...Har ju lovat Hanna bilder på lägenheten och tänkte att de kanske va dags för de nu då..=) Annars har jag inte tänkt att jag ska göra så mycket annat idag! Har gjort en kraftansträngning nu...de tycker ja e bra..haha! Planen var att tvätta lite också, men jag tror att jag skjuter på de tills imorgon..tror inte ja orkar idag! ;0)

Ååå jag måste ju bara vara sämst!! Nu har jag haft sönder ytterligare en laddare till datorn! Fattar inte! Måste vara uttaget på den som sitter helt galet ju!! Jaja, jag får ta och fixa en ny igen då...SUCK!

             

Såhär ser vårt nya kök ut!

      

Första bilden är tagen från ytterdörren, och den andra från köksöppningen



Sovrummet!



      

      

Å så lite bilder från vardagsrummet också då...efter 1 år har vi till o med fått upp tv:n på väggen...de ni! =)

Barnrummet har ni ju fått bilder på tidigare..har inte gjort nåt nytt där och det står lite saker överallt så jag orkade inte städa i ordning där inne idag, så därifrån blir de inte några nya bilder..=)

Svårt de här med rubriker

Gårdagen blev mycket trevlig! Köpte med mig sallad och åkte hem och umgicks med Maddis! Åå vad jag också vill ha hus, med stor altan! Meeen de får allt vänta! Satt där i värmen och pratade och stånkade om vart annat! Simon kom förbi och fikade efter jobbet och vi blev kvar där till halv sex nån gång..Sen blev de grillning hemma hos mamsen med Bror, Elin och Kim..gott och mysigt! Kom väl hem nån gång efter 23 och då var jag helt slut...stupade i säng och har sovit relativt bra inatt..vaknat och behövt gått på toa varannan timme, men har somnat om fort igen..skönt! GIck upp utvilad vid halv tio!
Tanken för dagen var att åka ut och åka båt med Thomas o Elin..meen vädret var inte så bra som lovat idag, så jag la ner det! Istället kommer det bli en tur till Valbo med Moster och kusin...Sen ska jag och älsklingen åka och storhandla! Har pratat om det i en vecka nu tror ja, men de blir inte av! Inte heller har BB-väskan blivit packade än! Ni ska se att jag kommer stå här utan väska när det väl sätter igång...
De märks att det börjar närma sig nu..kommer fler och fler tryck neråt nu och det gör ont så jag nästan skriker rakt ut ibland...eller ont kanske de inte gör direkt, men det är obehagligt och man får stanna om upp om jag gör nånting...På måndag ska vi till barnmorskan igen, får se om magen har växt nåt mer och om bebis har velat fixerat sig ännu! De känns då som att h*n har sjunkit ner ialla fall..trots att det fortfarande trycker på som attan uppåt!!

Duschen ropar på mig..så dags att ta sig dit, så ja e klar sen när det vankas Valbo! Får se om jag kan hitta på nå roligt!!

Tack mamsen

Jahapp..då har man vart vaken sen 05.45 då...Grrr! Jag vill sova, jag behöver min skönhetssömn ju! Nu börjar tröttheten komma smygandes, så snart är det väl dags att lägga sig och sova en timme eller nåt..suck! Ska bli spännande att se om bebis får dom här sovtiderna sen...=)
Igår hade vi en umgås-dag jag och Simon! Var ut och åt lunch på China, gick o kollade upp på banken hur det funkar med gemensamma konton o grejjer...Swedbank kan dra åt ½%&/¤%"¤½&.....Länsförsäkringar here we come! Knallade runt lite på stan..som e så stor..haha! Och sen hem för att förbereda en tur till Gästrike-Hammarby och bilbingo!! =) Bror och Elin följde också med! Tror vi sänkte medelåldern rätt bra där..haha! Men de va lite skojigt..fast lite väl långdraget lär ja ju säga...meen Sofie vann 300 kr!!! Så då var de ändå trevligare!

Var hem till mamma sen och vattnade och tog in posten och där väntade en MYYCKET trevlig överraskning till Oss och Bebis!!! Tack tack tack min kära älskade mor!! Du är Världsbäst, bara så du vet det!! Älskar dej!!

Nu ska jag försöka sova litegrann och sen ska jag spendera dagen hemma hos Maddis!!

Ha en bra fredag!

Borde vi bo i Gävle egentligen eller?!

Det blev en tur till Gävle idag också! ;0) Dom ringde från LillPyre och berättade att våran vagn hade kommit!! =) Självklart slängde vi oss i bilen och åkte in och hämtade den då! Men blev ganska chockade när dom kommer ut med en vagn som är grööön!!!! Dom hade skickat fel liggdel till oss!! Som tur va hade dom våran liggdel där, så vi kunde ta den istället...hade inte velat kommit med en limegrön liggdel direkt!! Men nu står den här hemma så fin så...bara väntar på att få invigas!
Passade på att köpa skötbordsunderlägg också..hade nappflaska som dom hade för 17 kr...måste passa på när de e billigt..=) Så nu är det knappt nåt som saknas! Men jag måste ta tag i å packa BB-väskan nån dag nu snart! =0) Å så ska spjälsängssängkläderna tvättas också! Sen så!

Har vart jättetrött hela dagen idag, vilket inte är så konstigt kanske...så de e väl dags att lägga sig snart...förhoppningsvis får jag sova lite bättre inatt...vi får väl se!!

Imorrn ska vi försöka hitta på och göra nåt trevligt..men vi har väl inte riktigt kommit på vad ännu! Har planer på bilbingo imorrn kväll..;0) Skratta ni bara...men har ni inte vart på de nån gång själv..så ska ni prova innan ni skrattar..för de e faktiskt riktigt mysigt...god picknick med jordgubbar och myspys!! Men vi får se vad de blir...återkommer med de..haha!!

Sussa sött!


Vart är min sömn?!

Va less jag är på att inte kunna sova nu! Igår gick jag o la mig rätt tidigt...låg vaken över en timme innan jag somnade och lyckades sen vakna ungefär en gång i timmen och innan jag somnade om igen tog det ungefär 30 minuter..mellan 4-6 tror ja dock att ja sovit utan att vakna, men när jag vaknade 6 kunde jag inte somna om! Bara massa tankar som dyker upp i huvudet på mig som gör att jag inte kan slappna av och somna om...helt galet om de ska vara så här de kommande veckorna ju! Kvart över sju lessnade jag på att ligga o vrida och vända på mig så då knallade jag upp och här sitter jag nu i soffan, hungrig som en häst! Ingen frulle finns de hemma heller...funderar på om jag ska slänga ihop scones...Men tveksam på om mjölet och bakpulvret räcker...kanske ska kolla upp de!

Usch de känns som skallen e full av bomull...jag vill sova!!!

Fullt ös medvetslös

För andra natten i rad har jag sovit dåligt! Simon klev upp 03.00 för att följa med mamsen och mats ner till Uppsala med båten...dom har ju begett sig till Stockholms skärgård nu och ska åka runt där i två veckor...eller tills bebben kikar ut..=) Ialla fall så var Simon och Thomas så snälla och följde med för att köra hem bilar och trailar! Hur som så vaknade jag när han gick upp och kunde inte somna om förrän efter 4...Vaknade igen vid 6.00 och var tokpigg..kändes som att klockan var 11 och hade lika gärna kunnat klivit upp, meeen vad gör man upp från 6 när man är ledig?? Somnade till slut om igen efter 7 nån gång..och vaknade igen 9.00 av att Simon ringde och berättade att de va så fint väder i Uppsala att dom hade bestämt sig för att åka med mamma och dom i båten ner till Sigtuna...låg kvar för att dra mig litegrann för då var jag supertrött igen..och efter 10 somnade jag återigen om! Vaknade 11.00 och klev upp! Förstår inte att jag sover så konstigt...måste vara kroppen som håller på och ställer in sig eller nåt...knepigt!


Tolv fick jag ett trevligt mess från moster som undrade om jag hade lust att luncha med henne..och Sofie är ju aldrig omöjlig på en lunch så de blev en snabbdusch och sen Kina! I samband med de tänkte jag vara smart o gå in på apoteket och handla lite behövliga grejjer..de blev en massa värktabletter och lite annat smått o gott...350 spänn gick de åt! Kul o göra av med de på Apoteket!!!!! Sen vart de Lindex och där fick sig bebben en lite fleecejacka! Har ju inget som är speciellt varmt och även fast de är sommar så kan de ju vara svalt på kvällarna...Gick för att hälsa på Maddis och blev kvar där 2 timmar...sen hem till Anki efter det och var lite social med mostrar och kusiner! Hem för att städa lägenheten när klockan var 19.00...för att sedan få besök klockan 20.00 av Matte, Anna och Johan! Så idag har Sofie hållt igång non stop känns de som! Får se hur de mås imorgon då! Vi hade ju pratat lite löst om att åka ner mot Sigtuna och åka med mamma och dom till Stockholm i båten imorrn..men det är ju busstrejk där nere nu, och då blir de krångel att ta sig tillbaka till bilen i Sigtuna sen, så vi lägger helt enkelt ner de projektet! Får se om vi hittar på nåt annat skoj o göra istället....är väl bäst att passa på när Simon för en gångs skull är ledig! Vet inte varför vi inte tänkt på de tidigare, för då hade man ju kanske kunnat åkt iväg på nån kortare trip...men men!!

Näe nu ska jag ta och bädda ner mej för en relativt tidig kväller ikväll!

Gonatt!