Helg igen då!

En kortvecka har de varit eftersom jag va ledig på måndagen! Men veckan har gått otroligt fort! Har jobbat och sen har jag inte gjort så mycket mer! Igår fick vi för oss att vi skulle åka till Sandviken och tvätta bilen och promenera och avsluta med Tacos hos moster o sen övernattning! Men tvättning av bilen och promenaden uteblev, istället knallade vi på stan en sväng i gävle, en snabbis in i valbo och en tur på Maxi i sandviken..så de blev till slut bara Tacos och övernattning..=) Men de va mycket trevligt!

Idag har vi umgåtts med Hanna o Erik, och gör fortfarande för den delen..ska äta litegrann och sen vet ja inte vad mer som händer! De får visa sig..dom vill på bio..men ja vill inte se den filmen..:0( Let´s dance och Så ska de låta är det ju på tv idag också!!
Imorgon ska jag umgås med Malin! Vi ska käka gravidgotta och kolla schlager..om de nu är nåt att se den här veckan...Sen på söndag ska ja nog till Viken igen och gå på innebandy..är derby Alba-Godis! Så de skulle vara skoj att se på!

Nästa helg är jag hos Anna!! Jippiey jippey!! =) Ska bli superskoj!!
Sen helgen efter är osäker ännu..kanske att de blir SM-final..kanske att det blir Norrköping..Tyvärr så kunde inte Hanna, Johan, Lisen, Hasse o Ellen komma hit då..men vi får helt enkelt ta de en annan gång istället! Förhoppningsvis inte alltför långt fram! Dom kunde helgen v14, men då är ju vi i fjällen me mamsen och co..så de går ju inte då heller...tyvärr!!

Bebben mår fint! Jag börjar få lite värk i ryggen när jag sitter still länge eller ligger ner..men annars mår ja bra..man känner tydligt vart bebben ligger nu och pappa letar gärna redan på honom/henne dag som natt..=)
H*n har även fått en bilstol nu, en Akta Graco med insats..jättefin och billig var den så då passade vi på! Så fick vi en hoppgunga och en spelmobil eller vad man kallar de att ha på spjälsängen, på köpet!! Vagnen är beställd också, så att vi vet att vi får den i tid! Ibland är det ju uppemot 4 månaders väntetid och vi vill ju inte riskera att vara utan vagn i sommar..de blir ju semestertider och allt! Så nu är de fixat också..Känns som att de bara är en säng som saknas nu..haha! Den antikbetsade sängen från Ikea vill vi ha, om det är någon som vet någon som vill bli av med en sådan..=)

Näe nu ska ja vara lite social med Hanna o Erik här!!

Ha en trevlig helg!!

Pussar från mamma och bebben!

Världens bästa Lisen

Goare unge får man nog helt ärligt leta efter! För den här tjejen hon är verkligen fantastisk!! De har vart så underbart att fått mysa med henne den här helgen, och blir våran bebbe bara hälften så snäll och hälften så duktig så Lisen så kommer jag vara stolt! För sådana som den här tjejen finns de inte många av!!
Under helgen som gått har hon knappt knystat ett ord...hon har vart med oss och myst och spelat spel och gått på shopping, och varit så otroligt duktig!! Jag är glad över att vara Moster till dej Lisen..;0)

Tänkte bjussa på lite bilder på gotjejen!!

           
        

Här får hon smaka potatis för första gången

image399

image400

image401

Sötnosen!


Föressten så har Simon varit så duktig och scannat in ultraljudsbilderna så här får ni en skymt av vår älskade bebis och av Lisens kusin!!

image402

image403

På nedersta bilden leker bebben med navelsträngen..=)

Nu har ni fått en massa smått och gott..=)


En underbar helg i Umeå

I fredags efter jobbet tog vi bilen och begav oss norrut! Målet var Hanna, Johan och Lisen! Familjen Hägglund! Bilresan gick smärtfritt och vi var framme efter lite drygt 5 timmar i bilen..möra och trötta som vi var blev de mest massa mys i soffan med Let´s dance! (äntligen rätt person som åkte ur)! De blev sängen relativt tidigt, så att vi skulle ha krafter att knalla på stan på lördagen! Och om vi hade, 5 timmar (!!!) sprang vi runt på stan! De infattade ju i och för sig en Rullpizza på torget och en fika också, men annars knallade vi på riktigt bra!! De mest överraskande var att grabbarna också var med! De ni! Bra jobbat!! De inhandlades en del linnen till mig, och lite smått till bebben!! När vi fått nog begav vi oss hem igen, och Hanna lagade gottis mat åt oss..Lax från provance! Myycket gott!! Sen mös vi återigen i soffan tillsammans med chips, ostbågar, popcorn, godis och dip! Å så Melodifestivalen då förstås! Men den var återigen totalt värdelös så vi spelade spel istället..Phase 10 hette de, riktigt roligt, så ett sånt måste införskaffas!!

image405

Söndagen började rätt lungt men sen kom vi fram till att vi skulle gå i kyrkan! Jag har ju aldrig gått i kyrkan på riktigt förr och här har vi ju erfarna människor så det var verkligen roligt att få vara med på detta. De var inte alls som jag hade föreställt mig utifrån vad man sett i filmer och liknande, utan det var riktigt mysigt med gemenskap och sång, predikan och fika! Intressant att lyssna på, även om jag ärligt kan erkänna att jag inte förstod allting som det talades om kanske..men det var en rolig upplevelse att vara med om, och något som jag absolut skulle kunna göra om igen, de var värdefullt att få se!

Efter kyrkan åkte jag och Hanna till Strömpilen och shoppade lite mera..;0) Tss..shoppa e ja rätt bra på..men de va ju rea och så var det såna saker som Hanna sa att var bra o ha..;0) Haha!! Men mycket shoppades på rea, så ja måste säga att jag har fått otroligt mycket saker för pengarna under helgen!! Medan vi shoppade åkte grabbarna och Lisen hem för att laga mat åt oss..så när vi kom hem igen stod maten på bordet..mycket trevligt!! På kvällen spelade vi ändå mera Phase 10, och kom inte i säng förräns 01.00! Jag vann ska tilläggas..thihi!!

Måndagen var lugn..och började med lite mys i sängen tillsammans med Lisen och Simon!

image404

Sen blev de frukost! Hanna fick en paketavi, så vi tog en prommis till Ålidhems centrum och hämtade paketet..sen åkte vi hem och åt Raggmunk! Meningen var att vi skulle åka hem sen, men Simon var sugen på ytterligare en omgång med Phase 10, så vi spelade igen! Vi ville sååå gäärna stanna kvar en natt till..men jobb o skola kallade på oss, så tyvärr var vi tvungna att åka hem...så kvart över 5 startade vi bilen och tio över elva var vi hemma igen...1 timme av färden tillbringades på mackar och Sibylla..=)

De var en alldeles underbar och fantastisk helg och det är verkligen synd att vi bor så långt ifrån varandra..vi har försökt övertala varandra hela helgen nu om att flytta men inga av oss har gett med oss...! Men som tur är så är planen den att dom kommer ner till oss snart och hälsar på..förhoppningsvis 14-17 mars!! Så då dröjer de inte länge innan man får träffa denna underbara familj igen!!

Ett stort tack för denna helgen! Vi ser framemot flera såna här trevliga helger!! =)
Mycket kärlek till er familj!!


Ultraljudet!!!

Va kul att de är fler än jag som har varit nyfiken på Ultraljudet!!
De var en alldeles underbar känsla att få se att det verkligen bor någonting innuti mig!! De känns som att det inte finns så mycket som slår den här känslan av att se livet röra sig för första gången..tänk då hur de kommer bli när jag får hålla vår bebbe i armarna för första gången!!

Allt såg ialla fall bra ut, hon visade oss hjärnan och de olika hjärnhalvorna, hjärtat med dess kammrar, en fylld urinblåsa som innebär att njurarna fungerar, armar och ben rörde sig som de skulle..och bebben kickade rejält vissa gånger..känns konstigt att jag inte känner sparkarna, men troligen ligger moderkakan eller nåt sånt emellan och det är därför som jag inte känner nåt..men med dom där kickarna trodde hon att vi skulle börja känna nåt riktigt snart!! Den lill* låg även och "lekte" med navelsträngen! Den bilden fick vi med oss hem...såå sööt!!

Man kunde verkligen se allt på de där bilderna, de var hur coolt som helst, men de är svårt att beskriva såhär..vi fick med oss 5 st bilder hem, som är jättefina så den som vill får gärna se..=)

Jag lyckades inte övertala Simon om att ta reda på om det blir en flicka eller en pojke, så de får vi vänta på tills i juli!! Får bli en överraskning helt enkelt!! =)

De trista med UL:et var att hon flyttade oss 6 dagar, och tyvärr åt fel håll..så nu är det nya datumet 20 juli istället för 14:e!! Får hoppas att de blir en kall sommar i år...;0) Och håll tummarna för att den lill* vill titta ut lite tidigare än 20:e! Föressten så mätte hon ju lite här och där också för att kunna räkna ut hur lång tid de hade gått, och huvudet det var 46 mm i diameter, och magen var 42 mm i diameter..tänk er hur litet de är..och ändå kan man se allting...fingrar, ögonhålor, näsa, mun, öron, tår..jaa allting!

Efter jobbet idag har jag umgåtts med Maddis!! De va verkligen supertrevligt...vi är alldeles för dåliga på att ses, men de ska de förhoppningsvis bli ändring på!! Vi pratade massa skit, tittade på bilderna.=), åkte o tittade på deras hus, och sen blev de fika och en tur på stora stan i Sandviken!! De var en mycket trevlig dag!!! Tack gumman!!

Massa pussar o kramar från mej och h*n i magen!!


Världens bästa älskling!!

De är min älskling de!!
Igår när vi var i Valbo sa jag att jag så gärna skulle vilja ha en Soda Stream, men dom e ju inte så billiga, så de va glömt lika fort som det sas...MEN idag när jag kommer hem så står det en Soda Stream på bänken!! Då har älsklingen vart till Valbo och köpt en åt mig/oss..!!! Underbara människa!! Så nu ska de drickas bubbelvatten, såå gott!!

Tack Älskling!!

image390


Nu är de dags för One Tree Hill!!

Seriesegrare!!

Japps..de va tajm for some Bandy igen nu!!
Det ser ut som att SAIK tar hem seriesegern nu faktiskt..de ska mycket till om Edsbyn skulle komma och förstöra det här nu!! En match kvar, och SAIK leder med två poäng över Edsbyn och har dessutom gjort 13 mål mer! Så just nu ser det ju mycket mycket lovande ut!! SAIK spöade dessutom Edsbyn hemma med 10-3 i fredags, så de e ju fint!!

Nåt som är ändå trevligare eller hmm kanske inte egentligen, men möjligheten finns att det blir SAIK-Edsbyn i SM-final!! Dom kommer inte hamna i samma semifinals"grupp"! Fast saken e ju att vi e bjudna på fest i Norrköping den helgen..de känns i mitt hjärta ska ja tala om, för e SAIK i final så vill jag verkligen verkligen gå på de!! Jaa vi får se hur de blir helt enkelt!!

Nu ska jag ta och ge magen och bebben lite mat, och sen ska jag bädda ner mig i sängen för lite sömn!

image389

HEJJA SAIK!!

Skriv inte om hemliga saker i bloggen!!

Åå ibland blir jag bara så grymt irreterad på folk... orkar inte gå in på händelsen just nu, men säger såhär.. och det här riktigt väl sig främst till er som skriver blogg själva.. Men OM ni skriver blogg, och inte har den lösenordsskyddad, skriver ni då saker som ni inte vill ska komma ut???? Skriver man någonting i en blogg så anser åtminstone jag att då är officiellt och ingen hemlighet...Skriver man de där alla kan läsa det, kan man inte komma och gnälla sen och anklaga folk för att det har skvallrat och spridit runt saker!!!

Shopping på IKEA

Som dom flesta redan vet vid det här laget så ÄLSKAR ju jag IKEA!! Idag var det äntligen dags för en tur dit igen och lite shopping...extra perfa var det ju att Simon hade fått pengar idag och han stod för betalning..=) Egentligen skulle vi inte ha något speciellt utan det var Simons systeryster vi skulle shoppa lite åt, dom stackarna har ju inget IKEA i närheten, tror de närmsta är Sundsvall(?). Så då shoppar ju vi såklart åt dom när vi ändå ska dit upp..=) De blev en spjälsäng, matstol, gardintyg, tallriksset, små burkar o lite annat tror ja... Själva hittade vi ialla fall en massa smått och gott vi också...bland annat så köpte vi en byrå till barn/datarummet, gardintyg till oss också, små handdukar, konsoller till en hylla som ska upp ovanför byrån, å nåt mer tror ja de blev...sen blev de lite shopping på H&M, till Lisen och Bebben..=)

Till mej själv behöver jag inte köpa nåmer kläder..jag har fått hur mycket kläder som helst de senaste dagarna..först massa byxor från Helena, och sen massa toppar från Ellen, och klänning o byxor...hur bra som helst! TACK TACK TACK!! Lilla Bebben Junior fick också lite kläder skickad till sig idag...de gjorde honom/henne suuperglad!!

Nu är det inte lång tid alls kvar till UL, torsdag morgon klockan 8.00!! Mardrömmen är ju att sova över..jag kommer vakna massa gånger på natten o tro att jag försovit mig!! Håller på och försöker övertala Simon så han ska gå med på att ta reda på om det blir en liten pojke eller flicka..men de går trögt..nån som har nå förslag på vad jag kan muta honom med..;0)



Lite av vad vi handlade åt oss själva idag..


     

Gardinerna vi köpte är dom längst upp till vänster..


Helt slut efter en intensiv helg!

Ojoj vad jag har kört hårt på sista tiden...i torsdags jobbade jag först, sen hem till mamsen, sen tillbaks till jobbet för möte som jag var med på 30 min, sen vidare till Lottas jobb där det vankades inventering. Var där från 17-20 ungefär, så de va en rätt lugn dag..sen i fredags jobbade jag först på förskolan 9-13, sen 13-20 och inventera. Hem o däckade hos mamsen efter Let´s dance. Igår blev de inventering 8-19.30 och sen hem till Lotta där Niklas lagat hasselbackspotatis och kalvnoisette eller nåt sånt åt oss, så blev de melodifestivalen..sen hem till mamsen igen och sängen..Idag har vi inventerat mellan 9-12.15, nu är det äntligen klart!! De blev en hel del så man känner sig rätt slut i kroppen!!

För att gå tillbaka till Melodifestivalen tycker jag att den sög, igeeen! På ett sätt var det lite roligt att inte Carola gick vidare, men jag tycker ändå dom var bättre än både Sanna och tvillingarna..Sen gillade jag Ola också...men de blir ju aldrig som man vill i det där programmet längre..så snart kommer jag lägga ner o titta på de! De e ju inte direkt några bra låtar som är med heller så..Jaja, nog om det!!!

Om nån timme ska jag åka hem till Gefle igen till mina kära sambo som jag inte träffat sen i torsdags morse! Den här veckan kan man nog räkna de timmar vi setts på en hand...har haft fullt upp! Men den här veckan som kommer är lite lika mycket planerad. De jag vet är att jag ska träffa Maddis på torsdag efter jobbet, och på fredag åker vi till Umeå!! Ska bli superskojjigt båda två sakerna..=) Äntligen få mysa litegrann med Lisen också..=)

På torsdag ska vi ju iväg på Ultraljudet också..ska bli jättespännande..speciellt som jag är övertygad på att det är tvillingar nu..hehe...alla t ycker verkligen att ja e jättestor för att vara i vecka 20..men på torsdag får vi helt enkelt veta..!!  Coolt! *längtar*

Har fått en massa mammakläder av Helena också, som vi även ska köpa bilstolen av..4 eller 5 byxor..några som jag kan ha redan nu, och några som jag kan växa i...superbra!!! Plus att Simon har skvallrat om att det finns två paket hemma till mig med kläder i som Ellen har skickat..;0) ....eller jag tror det är både till mej och till bebben, så de ska bli jätteskojjigt o komma hem..alltid roligt att få paket med överraskningar...

Nu ska jag gå upp och sätta mig i massagestolen och massera mej litegrann innan jag åker hem...dom har köpt en pall eller vad man ska kalla de, så att man kan massera vaderna också..det är helt uuunderbart kan jag tala om för er!! Sen ska jag åka hem och lägga mig i ett varmt bad..känner mig alldeles dammig efter dom här dagarna!!

Hoppas ni haft en bra helg!
Pussar o Kramar

Uppdatering efter önskemål..

För dig, Hanna, kommer det här ett inlägg till..;0) Fast nu har jag ju ändå vart rätt duktig som uppdaterat tre dagar i rad eller vad det blir...=) Nu ser jag framemot att du också uppdaterar..haha..=)

Idag har det jobbats och stått i...jobbade först mina 4 timmar, och sen satte jag mig och gjorde ett Åtgärdsprogram för han jag är resurs åt! Gick riktigt bra. Ann-Sofie kom och hjälpte till efter en halvtimme hon också..så nu har vi gjort de klart..riktigt bra blev de, och 2.5 timmes övertid för mig..de blir bra de, så kan ja vara ledig litegrann sen..=)

Appropå ledig, så har vi bokat in en resa till Umeå 22 feb..De ska bli jätteroligt att få komma upp och mysa litegrann, så de ser vi verkligen fram emot! Kanske blir de till att åka ut och åka lite skoter också..hörru Hanna, åkte du skoter när du hade Lisen i magen? Eller blir de för skumpigt?! Jaja, om inte annat så får ja väl sitta på en fårskinnsfäll och sola mej litegrann då..de fungerar ju de också..;0) *längtar*

Nu har jag en massa roliga saker inplanerade framöver!

I helgen, eller tors, fre, lör, ev sön, ska jag inventera på min mosters jobb..tjäna lite extra pengar e ju aldrig fel! Inte så roligt kanske, men pengar e ju roligt ialla fall..
Nästa vecka den 21:a är det äntligen dags för Ultraljud!! =)
Sen 22:a blir de alltså Umeå
Den 25:e ska vi till Barnmorskan
7 - 9 mars åker ja till Helsingborg och myser
14 - 16 mars åker vi ev ner till Norrköping och hälsar på Hanna och går på hennes födelsedagspartaj
15 mars är det ev SM-final som jag vill åka på...
20 mars barnmorska igen
22 mars fyller brorsan år å så är det ju påsktider också!

Sen är det nog slut på allt som händer och sker..men som vanligt verkar ju en hel del helger framöver vara uppbokade!! Jag funderade tidigare över hur jag skulle få dagarna att gå när jag blir mammaledig, men jag tror att planeraren i mig inte kommer ha några problem att fylla upp dagarna med någonting att göra! Jag kommer nog bosätta mej i Sandviken i sommar så jag kan åka ut till stugan och mysa!!

Nu ni, vet ja inte vad ja ska skriva för någonting! Jag kanske ska ta och sova en stund..eller så håller jag mig vaken och går och lägger mej tidigt istället..ska kolla vad de är på tv först bara!! Men de e väl bara strunt som vanligt!

Så va de ny vecka igen då

Snacka om att både veckor och helger går snabbt! Imorgon går vi in i vecka 19..jag hade missat en vecka så jag trodde vi gick in i vecka 18, men så va de ju inte..bra koll jag har..haha..eller inte!! Idag har de vart yoga igen..skönt att slappna av lite..får se om det ger nåt..vissa gånger känns det bara löjligt, men andra gånger får man till o med grimasera litegrann..=) Får en hel del tips ialla fall inför förlossning och grejjer!!

Har bakat en massa hemma hos mamma idag..fast mest åt jag deg/smet..haha! De e ju därför man bakar, för att få slicka skålarna...haha..Men resultatet idag blev inte lika bra som när jag bakade åt mig själv..men nog om de..haha!!

Åå den 7 mars åker jag ner till Helsingborg och världens bästa Poffi!! Ska bli superduper roligt..Saknar henne så mycket så de e värt varje krona för att komma ner och mysa med henne!! Så ska jag försöka övertala henne o följa med mej norrut!! =) Jag behöver ju någon i närheten som kan vara barnvakt sen..haha..;0) Lite närmare skulle de ju vara trevligt om hon flyttade ialla fall!! Du e på tok för långt bort vännen min!!! Saknar dej massor!! ♥

Nu ska älsklingen min massera mej och bebben litegrann..min svank ömmar och jag känner mej som en 80-årig tant när jag ska ta mig ur sängen eller soffan eller liknande...Min moster skrämde mej föressten igår..hon tyckte jag var så himla tjock alla redan, så nu är jag ändå mer nervös för att det ska vara två små bebbar i magen min!! De känns som att de räcker med en! ;0)

Förlåt mig..

...för att jag har varit så oerhört dålig på att uppdatera min blogg..
Jag har helt enkelt inte haft någon motivation alls för att skriva..trots att det säkerligen finns massor att skriva om...de har ju nästan gått en vecka sen senast ja skrev..
Veckan har mest bestått av jobb..har jobbat extra en massa i veckan, och haft möte o grejjer..och sen har jag typ slocknat i sängen när ja kommit hem..Hanna o Erik har varit här och myst med oss, och Mia och Dallas har varit här och myst, och min bror och Elin har varit här och myst så vi har hunnit med och varit sociala en hel del i veckan ialla fall!

Igår va Thompa och Elin här..Jag och Elin hade bokat tid för att bli sminkade på Make up store, för presentkorten vi fick i julklapp..och vi blev göörsnygga..=) Sen knallade vi runt på stan, och jag hittade äääntligen mammabyxor som inte satt som en hösäck! Så jag köpte två på Lindex. Ett par jeans och ett par svarta byxor..så nu ska ja väl klara mej ett tag hoppas jag..så behöver ja inte gå med uppknäppta bralls..=0) Sen gick vi hem hit och spelade spel, och sen vid 18-tiden gick vi till Church Street och åt..så blev de Melodifestivalen och sen spelade vi Monopol!! Resultatet håller vi dock tyst om..;0)

Idag ska jag åka till mamsen och få mat..så ska jag vara social och hälsa på moster också (Lotta). Har inte varit där på evigheter tror jag! Planen är sen att sova över där, med tanke på att Simon ändå jobbar kväll, och jag ska jobba imorrn..så då är det ju onödigt att åka fram och tillbaka!

I veckan är det inte så mycket planerat..ska ju jobba, och sen fre-lör och sön ska jag Inventera på min mosters jobb..alltid bra med lite extra slantar..så de blir nog en helg i Viken..ev. blir de bandy på fredagen..sista seriematchen..SAIK-Edsbyn..Jaa de e väl de som e planerat..Alla hjärtans dag är det ju, men de firade vi igår kom vi fram till..bättre att spara pengarna litegrann..;0)

Näe, nu blir de dusch, sen ska ja försöka mej på att göra sminkningen från igår, och sen blir det mamsen och mat!!


Vad har Ni, mina kära läsare, gjort i helgen då?

Jihooo!

Jippiey!! Nu är jag färdigutbildad på riktigt!
Fick betyget idag, så nu är skolan klar!
Nu ska jag bara söka om min examen, så blir de examensfest sen!!!

HEJJA HEJJA MEJ!!

Bakat en liten kaka

Jag har precis bakat chokladrutor, snoddas, kärleksmums, mockarutor eller vad de nu heter! Vi får väl se hur dom smakar! Ja vill egentligen ha en annan slags röra uppepå, som inte är smält..men jag hittar inget recept på de! Vet att jag har haft de någonstans, men ingen aning vart ja har gjort av det! En mamma till en kompis jag hade för längesedan bakade världens godaste chokladrutor..tyvärr så har ja slarvat bort receptet, kanske hittar jag de en dag så jag kan baka!! Ligger säkert hemma hos mamma!!

Trevlig söndag!

Gravida flickor på vift i Storstan!

Japps, snart bär det iväg!
Jag och Malin ska till Stockholm o lyxa till det på hotell! =) Niice!!
Har vart lite orolig för att jag inte ska orka åka..men mår mycket bättre nu!
Dessutom blir de en lugn kväll för oss..målet är inte att springa ute på kvällen och roa oss utan målet är att vila upp oss litegrann! Så de blir nog gotta och mat på hotellrummet ikväll...förhoppningsvis kanske vi har tv på rummet så vi kan kika Let´s dance eller nåt!! Sen imorrn vankas de hotellfrulle och efter det ska vi spendera lite pengar!! =) Jag behöver byxor!!!! Lite smått o gott till bebbarna också kanske..vem vet..;0) Haha!!

Ha de så bra här hemma! Nu ska jag till GDG och köpa smörgås och bananer, annars klarar ja mig aldrig! Blir akut hungrig en gång i timmen ungefär och då måste jag ha mat direkt!! Så de gäller att ladda väskan så ja inte blir kinkig i bilen..haha!!

Pussar o Kramar