Påsken

Fort var det gjort!
Påsken har kommit och påsken har gått igen!
Våren är här och pollen likaså!

Vi har haft en väldigt lugn och skön påskhelg! Vi har umgåtts en del med mamma och mats och blivit bjudna på mat där två kvällar! På lördagen sedan var vi hemma hos moster och Niclas på 40-årskalas och på påskdagen firade vi Anna Poff som fyllde 30 år!! Grattis igen, bästa Anna!! Vi grillade en födelsedagsmiddag åt födelsedagstjejen och till serverades gott rött vin! Mycket trevlig kväll!! Noah var också mer än nöjd som fick busa en massa tillsammans med Anna och Stewe!

Annandag påsk tillbringade vi tillsammans med Madde, Nova, Malin och Carl!! Barnen busade och vi mammor pratade massa strunt! Riktigt skönt att få en sån dag också!! Att vädret har varit på topp har ju inte heller varit fel! Det har varit sommarvärme här i helgen och Noah har kunnat springa runt i shorts!! Love it!

Ni får helt enkelt en massa bilder istället för en massa text den här gången...=)


Första riktiga lekdagen ute på tomten för i år!! Inge snö och inget vatten!! Noah älskar verkligen vår trädgård! =)


Noah älskar att cykla!!

        
Noah är ute på påskäggsjakt!


Och se vad påskharen hade lämnat!


Gissa om han var glad över det här stooora ägget som mormor och Mats hade köpt åt honom det "innehöll" både det ena och det andra..lite kläder, kakor, festis, godis, badmintonset..m.m =)
Sen fick han en massa andra ägg också, men dom är undangömda!

 
Noah och mormor Nenne!


Fina Tindra var Noahs "barnvakt" under påskaftonskvällen!=)


Min fina lillebror!! Gissa om han blev ännu populärare hos Noah efter det här...

...Noah hittade en hjälm som han så klart fick/fick låna! Thompa spelade och kastade boll med honom också!

"Jag är redo" Skjut nu då!!

Sötnosen

Bästa födelsedagsbarnet och Noah skålar =)


På annandagen kom Madde och Malin med barnen så då blev det lek och full fart!!
Carl gungar..

Nova gungar också


Det var lite vad vi gjort igen då!
Gonatt


Då kör vi en uppdatering igen..

Påsken är på intåg och det är snart maj månad! Inte många veckor kvar till sommarlovet och inte många veckor kvar till Turkiet!! Jag tar mig inte tid att skriva så mycket i bloggen, men jag ska försöka hålla den vid liv...återigen har tankarna dykt upp om att sluta blogga, men ibland kommer ju suget så jag behåller den och skriver när lusten faller sig på..

Till helgen är det påsk! Vi har inte några större planer för påskhelgen mer än att Simon ska hålla på en massa med utbyggnaden och jag och Noah ska väl försöka hålla oss borta så mycket som möjligt för att slippa vara ivägen! Men lite ska vi göra i trädgården också! Sen på påskafton ska vi hem till Lotta och Niclas på påskfest/40-års fest! Ska även hinna med att träffa och gratta Poffie också!

Sen är det dags för sista april och då kommer Mia, Dallas och Amra hit och grillar och myser med oss!! Sen är det dags för mig att åka ner till Helsingborg på 30-års fest!! Ska bli superskoj och jag längtar!! I maj är det annars massor inbokat! Helgen efter min tripp kommer svärfar och Ellen hit...då ska det isoleras vid toaletten och hallen och så ska det fixas och donas med en massa annat!  Helgen efter kommer Linda från Schweiz och sen är det dags för vår Turkietresa!!! Som jag längtar!! Det ska verkligen bli underbart!!

Sommaren är på intåg också och vi har redan bokat in lite som händer! Jag har bara 3 veckors semester i sommar också och anledningen till det är att jag vill samla på mig så mycket dagar som möjligt eftersom jag snart har mina dagar för att få en fast tjänst, vilket känns huuur bra som helst!! Egentligen går min anställning ut 30 juni, men jag fortsätter över sommaren och får alltså lite mer än en månad till!! Snart får jag förhoppningsvis sommarlov hela sommaren jag också =) Det tråkiga är ju att Simon och Noah blir hemma hela månaden, men det är ju för något gott så!
Hur som helst ska vi ialla fall åka iväg till Kolmården med grannarna fre-sön vecka 27. Sen ska vi göra en roadtrip med familjen Gille också där vi bland annat ska besöka Skara Sommarland! Så det blir en tur kring Vättern och Vänern!

Som ni ser har vi planer! Och det känns jättebra! Vet inte när jag ska få till min 30-års fest bara =) Men det löser sig det också!!

Annars så är jag less på det här huset och idioten som sålde det till oss! Nån okunnigare människa får man leta efter och en riktigt slarver är vad han är! Det suger och nu i efterhand kan jag ångra mig över att vi inte gjorde som vi hade tänkt oss....suck! Jag hoppas att allt löser sig!


Grill

Det börjar gå framåt med grill-letandet! Vi hade bestämt oss för att det skulle bli en Weber med tillhörande vagn...idag åkte vi runt för att kika på olika grillar och då hittade vi ett sideboard!! Så vi beslutade att köpa detta för att sedan köpa en lös grill, då kan man ju även flytta grillen mycket enklare än om vi skulle ha den med en vagn....nu är bara frågan vilken färg vi vill ha på grillen?! Jag vill ha en grön...men de vill inte Simon..han vill helst ha en svart men kan sträcka sig till en benvit.... tror det kommer bli riktigt bra och snyggt =) Det blir en högre arbetshöjd också än vad det var på vagnen, så det var också en anledning till att det blev den här lösningen...Vi handlade även några grilltillbehör..det var nämligen vårrea med 25% på alla Weber-tillbehör! Nu ska vi alltså bara komma överrens om en färg så är vi snart ägare till en kanonfin Weber till!!

Tusen tack svärmor och Tryggve för min fina 30-års present och för ert trevliga besök!!  



Vilken färg tycker du?! Ska vi vara lite roliga och satsa på färg, eller gå på tråkigt svart?!