Sjuka

Fortfarande sjukstuga här hemma!
Noah var till doktorn idag och han hade halsfluss. Så nu har han fått sin första pencillin kur! Stackarn för den är sååå äcklig!
Jag hade högre feber i morse än någon annan dag i veckan, så fortsätter det såhär så har jag väl över 39 grader imorgon! Och imorgon ska min bror ha födelsedagskalas! Sen är det ju bandyfinal på söndag! Jag hoppas jag är tillräckligt pigg för den ialla fall!
Nästa helg åker jag och mamma till Stockholm!! Vi ska bo på hotell, äta gott, shoppa lite och bäst av allt, kolla på Brolles krogshow! Det var mammas kombinerade 50-års present och julklapp från oss!! Hon fick ju ingen riktigt present och med tanke på att vi fick en Turkietresa av henne plus att hon alltid alltid ställer upp för oss så förtjänar hon verkligen en härlig tripp till Stockholm!! Såå kul ska vi ha ialla fall!


...

Så jävla less på detta nu!
Varit sjuk till och från i ett halvår.
Huvudvärk, yrsel, illamående, feber, hosta, halsont..
Ska det faan aldrig ta slut!?
Jag orkar inte med detta längre...jag har massor att göra på jobbet!! Och för varje dag jag är hemma växer berget och stressen inom mig! Det blir en ond jävla cirkel!
Fula ord, men just nu mår jag piss och kanske mår jag bättre i en minut om jag kastar ur mig lite fula ord!
Har legat på soffan i 3 dagar och gissningsvis är det därför jag mår som jag gör...stressat ihjäl mig på jobbet med de senaste veckorna, massa möten och massa saker att förbereda för de som ska vara lediga... ligger efter med allt och snart ska det dessutom förberedas omdömen och utvecklingssamtal!!
Jag fullkomligt ÄLSKAR tiden i mitt klassrum tillsammans med barnen...men resten då?!?!
Jag vill, till skillnad från en del, göra mitt arbete till 100%...röd tråd osv...
Men jag börjar förstå nu varför alla säger att det är omöjligt!
Men va faan, jag är där för barnens skull ju! Jag vill inte göra något halvdant!
Ibland känner jag mig som en jävla sekreterare...kontorist... (inget fel på dem men det är inte det jag har utbildat mig till och har jävla studielån för).

Nu ska jag sova, när jag vaknar ska jag stoppa i mig ipren och alvedon och bege mig till jobbet...



Lite sent, men nya måtten

I tisdags tog jag nya mått men jag har inte haft tid att uppdatera er med dem! Långa dagar (17.00 varje dag på jobbet) och sedan träning på det två dagar gör att det inte finns så mycket tid över till annat!
Det har varit en vecka med väldigt mycket jobb...möten 3 dagar och massa planering som måste göras för att elever ska åka bort...känns lite så och så att massa av tiden ska läggas på detta och inte på de som är kvar i klassrummet..men så är det.
Jaja, jag kan skriva massor egentligen, men nu är det ju så att ni ska få nya måtten. Sen blir det frukost och efter det ska jag köra ett Pump-pass!! Får se hur det går för jag har sjuk träningsvärk!

Har inte hänt sådär jättemycket de senaste två veckorna, men då har jag ju varit sjuk också så.


Vikt : -2,7 kg

Midja (buk): -5 cm
Midja: sedan den 29/1 -5,5 cm
Under bysten: sedan den 17/1 -4 cm
Lår: -2,5cm
Arm: -3 cm
Rumpa: sedan 29/1 -2cm

Det går segt på vikten, men det händer ju något och jag måste försöka intala mig att det är centimetrarna som är viktiga och inte kilona...kilona syns inte, men det gör ju centimetrarna!

Näe men då kör vi lite frukost och sedan Pump!

Trevlig helg!

Föressten, vem håller ni på ikväll då?!? Mellofinalen?!?!
Jag vill ju att David Lindgren ska vinna! Tycker hans låt är absolut den bästa..men tyvärr är han helt okänd och kommer inte stå sig mot startfältet...hade Saade sjungit den hade han vunnit tror jag! Men tyvärr tror jag alltså inte att han har någon möjlighet att vinna och i så fall är det Danny jag hoppas på!!
Alla pratar om Loreen och visst, hennes refräng är helt OK, men sen då?!?! Verserna är helt värdelösa och scenshowen...eller hmm scenshow och scenshow, det är problemet, hon har ju ingen scenshow... näe dåligt, dåligt och inte värdigt i en eurofinal!!
Molly Sandens låt är också ok, men kommer heller inte stå sig i eurofinal!!
Japp, där har ni mina åsikter!

Trevlig helg!