Önskelista

Inom en snar framtid är det dags för både mig och Simon att bli ett år äldre! Det har börjat efterfrågas vad vi önskar oss och det är dags att lägga fram en önskelista! Det är svårt att specifikt säga vad det är vi vill ha, eftersom det är ganska dyra saker! Vi förstår att folk inte köper såna stora och dyra saker till oss, så den bästa presenten då är att ge ett bidrag, så köper vi det själv!! Många bäckar små..ni vet! =)

Vi önskar oss ialla fall:

  • Eldkorgar
  • Dörrmatta från MIO med stjärnor eller Home sweet home, färg lite osäkert ännu.
  • Vedkorg från MIO som det står WOOD på, 795kr
  • Alternativt presentkort från MIO!
  • Bidrag till gardiner, kuddar, plädar, mattor, tavlor, ramar, lampor
  • En Gräsklippare
  • En trimmer
  • Rumsbord från MIO
  • Pengar till inredning och andra nödvändiga saker vi kommer inse att vi behöver när vi har flyttat in i huset.
  • Vi kommer behöva köpa nya tallrikar men har inte tittat ut några som vi vill ha än...har ett set påbörjat och ska undersöka om dessa fortfarande finns att köpa, i så fall planerar vi att fortsätta samla på dessa!
  • KitchenAid!
  • Bestick "Sedlig" från IKEA 399kr/24 delar
  • Högtryckstvätt
  • grovdammsugare
    Verktyg till garaget!
  • Saker från Cult Design t ex ett 2-3fat med en flaska som det står diskmedel på och en "vas" man kan ha diskborsten i, kanske även en ljuslykta! Och ett 2-3 fat med en tvålpump och den som det står tandborste på att ha på toaletten! Sen finns en massa annat roligt därifrån också! =)



Till exempel såhär! Dock inte i denna gröna färg till toaletten då toaletten går i grönt redan =)


Det var det, sängen nästa!
Godnatt!


Modevisning

Idag har Noah fått användning för sitt modellande som han har behövt göra för att jag ska få bilder till bloggen =) Han har nämligen gått Modevisning tillsammans med sin jämnåriga kompis Nova, hennes mamma Madde och sin egen pappa Simon!! En riktigt söt familj där på catwalken! =)
Småkidsen skötte sig exemplariskt och tyckte att det vara jätteroligt!! Meera gå, meera gå sa Noah efter att han varit uppe och gått! Tre olika ingångar hade dom! Och vid tredje ingången trodde man inte att dom hade gjort annat i sitt liv än att gå på catwalken! =)
Roligt att det gick så bra!! Imorgon ska vi åka till leksaksaffären och inkassera hans "lön" för dagens arbete! (det ska börjas i tid =) Och ni som tänker moralpredika om att jag använder min son på sådan här grejjer kan bara knipa! Det var en rolig grej som vi blev erbjudna att vara med på eftersom en kompis ville ha våra barn med för att visa vinterkläder! Madde har dessutom jobbat på butiken i fråga och både jag och Simon känner personalen! Hade Noah inte gillat grejjen skulle han aldrig behöva göra om det!! Men vi kommer absolut ställa upp på detta igen om vi får en förfrågan eftersom Noah trivdes som fisken i vattnet!!

Här kommer lite bilder från dagens modeller!

Kläderna hittar ni på InterSport i Sandviken!



Noah och Nova påklädda och klara inför första ingången!
Det är McKinley från topp till tå! =)



SötisNovis!



Första vändan!! Lite smått nervösa kanske, men det går ju galant! =)



Man kan ju tro att dom här aldrig har gjort annat än att modellat! =)



..och inte dom här två heller!!!



Å så får man gå en vända ensamma!



Andra ingången har både Simon och Noah kläder från 8848! Detta är lika overall som Noah har fått inför vintern fast hans är blå.



Som ni ser så är det roligt att modella!=)



Fina damer i rosa!



Tredje och sista ingången! Noah har täckbyxa och jacka från 8848! Jättefin dress! =)



Goungen!! Mamma älskar dig!!



Maddis och Novis!



Fina glada flickor!



Sista vändan! Noah är överlycklig för att han får gå upp en gång till!! Meera gå, meera gå sa han =)



Finaste pojkarna i världen!


Kläderna hittar ni på bästaste sportbutiken InterSport! =)


5 dagar kvar

Det är bara 5 dagar kvar nu tills huset är VÅRT! 30 september ska vi träffas på banken och skriva!! Den 2 oktober kommer vi flytta våra saker från lägenheten till huset, MEN vi flyttar inte in i huset förrän andra helgen i oktober! Några dagar kommer vi att bo hemma hos mamma först! Det passar oss bäst att flytta våra saker den helgen och säljarna hinner inte ut ur huset tills dess så då bor dom kvar några extra dagar men vi får ställa dit våra saker. Så kan dom som köpt "vår" lägenhet flytta in här under vecka 40! Purrfect!

Jag har suttit och spanat litegrann på tapeter på nätet och idag var jag in och hämtade dom två kataloger där jag hittat något som fallit mig i smaken!



Det här är en tapet som vi har fallit för! Den skulle vi i så fall placera som på bilden (så linjerna blir vågräta! ) Den kommer i så fall att hamna vid/i trappen!



Vi kommer alltså ha den på väggen som är där Noah sitter och sedan i trappen bakom räcket! Trappen kommer att målas vit och eventuellt så blir det en grå/svart filtmatta på trappstegen! Sedan ska vi sätta upp "spjälor" som blir svart eller vita, detta måster övervägas vilket som blir bäst och så ska vi ha ett nytt trappräcke! Jag tror ialla fall att tapeten kan bli skitsnygg!=)

Jag har även hittat en tapet som har potential till att hamna på väggen i lekrummet..i så fall kommer den också att tapetseras så linjerna blir vågräta =)




(den högra tapeten)

Sen blir det ju en svart tapet med vita stora stjärnor på i Noahs sovrum och så ska vi hitta någon snygg tapet att ha i sovrummet vårt! Det blir förmodligen någon som går åt grå/svarta hållet, så det passar med vårt nya överkast =) Sen blir resten vitt, vitt och mera vitt! =)

Vi ska försöka ta oss till färgaffären i veckan så vi kan köpa lite färg och även kika lite mer på tapeter IFALL vi hittar nåt bättre! =)

Vad tycker ni!? Lite färgglatt blir det ju ialla fall i huset och inte bara vitt vitt vitt =)


fredag sist, fredag imorgon

Nästan gått en vecka sedan jag skrev sist...det finns ingen tid över till att skriva här...två dagar har jag somnat när jag nattat Noah..jag har packat och slängt grejjer och idag åkte vi in till Valbo för en titt på MediaMarkt och IKEA...nu säng åt Noah ska ju handlas och har nu fått nys på en dagbädd!! Den är billigare än sängen på MIO, ser rejäl ut och är inte bara gjord av spänskiver som alla andra IKEA sängen och så är det både lådor med förvaring och en extra säng på den!! Den går alltså att bädda ut till en dubbelsäng..just nu lutar det nog åt att det blir en sådan!

Sen åkte jag, mamma och Noah till Rusta! Där inhandlades gardiner till vardagsrummet, jag kommer med störta sannolikhet ha dom där ialla fall..är 30 dagars öppet köp så OM jag skulle ändra mig har jag möjlighet till det, men det tror jag inte att jag gör =)

Dessa blir det i vardagsrummet!



Har sedan hittat en sjukt snygg tapet som går i samma färger som det eventuellt kommer tapetseras med På trappväggen och på trappväggen I trappen! =)

Köpte även ett överkast, som jag får i present av mamma när jag fyller! =) Överkastet går i plommonlila!! Till det ska det hittas en snygg fondvägg också..kanske något som går åt svart/grått hållet!!



Jag tror att det kommer bli riktigt snyggt ialla fall! =)

Det kommer en liten önskelista här i dagarna också på vad vi önskar oss i present! ¨Håll ögonen öppna ni som vill =)

Nu ska jag se på One Tree Hill!!


fredag

I onsdags på jobbet började jag få kramper i magen och var fruktansvärt uppsvälld och bubblig! När jag kom hem var det bara att springa in på toaletten...det där höll sedan i sig, så på torsdagen var det bara att stanna hemma från jobb! Illamående, magkramper och trötthet har varit i fokus under gårdagen! Tack och lov inga kräkningar utan bara nåt toabesök! Idag är jag betydligt bättre, men fortfarande tung i huvudet och seg i kroppen, det blev därför ännu en dag hemma! Hellre de än att bli riktigt sjuk! Det trista är att jag missar vår höstutflykt på jobbet, kanonväder är det ju också! Meen man kan ju inte få allt!!

Jag och Simon satt och planera litegrann för huset här om dagen..vad som behöver målas, vart vi ska tapetsera, färger, gardiner osv...färgplanerna var han kanske inte så delaktig i haha! Det är ju verkligen inte lång tid kvar nu! Vi kommer flytta våra saker till huset den 1-3 oktober..sen flyttar vi in den 8:e oktober..den helgen som jag och Madde är i Göteborg...sen är det bara att se till och få orning så fort som möjligt!! Det är några besökar inplanerade framöver och då vill man ju ha fått lite ordning ialla fall...men det får ta den tid det tar..vi jobbar ju båda två också, så att det får som sagt ta den tid det tar!!

Igår började(!!) jag packa lite smått..jag tog upp alla Noahs urväxta kläder, som har legat i påsar och liknande och sorterade efter storlekar...nu ligger dom i 2 kartonger, och 1 pappåse (pappåsen ska kastas) vet inte varför man hade sparat allting! Men nu åker det väck, sådant som jag vet att vi inte kommer använda till nästa barn...urblekta kläder eller kläder med fläckar på...förstår inte varför man sparar allt!! Men det finns mycket mycket saker som ska packas ner fortfarande, får se om jag orkar göra ett ryck senare!

Vi har inte kommit fram till vilken säng vi ska ha till Noah! Vi vet vad vi VILL ha, men den kostar ju så mycket och vi vet inte riktigt om det är värt att lägga 5000kr på en säng till Noah...den har helt klart den bästa funktionen och är dessutom den snyggaste sängen, men jaajag vet inte jag! Det finns ju mycket saker vi behöver som vi skulle kunna köpa för pengarna istället, men då vet jag inte alls vad vi ska ha för säng...som sagt, det finns inte så många bra! Får väl ta en tur till IKEA igen då kanske och kika på vad dom har där!

Nä, hoppas ni får en trevlig helg!
Kram


Amra 1 år

Den 5 september fyllde Amra hela 1 år!! Och igår hade hon barnkalas!! Självklart ville Noah vara med och fira sin kompis, och det vill hans föräldrar också!! Noah var äldst av alla och dessutom enda killen, så gissa om han levde livet!! =) Tjejtjusare som han är =)



Sötaste lilla 1-åringen!!!



Sötaste tjejtjusaren!!! ;0)


Vinterns outfit!

Såhär kommer Noah se ut i vinter tack vara snälla mormor och "farmor" Ellen!!
Vi tackar så mycket, och är glada över att vår son har turen att få vara en sådan här snygging i vinter!! Både funktionsduglig och snygg, kan ju inte bli bättre =)





Ett par rejäla vinterskor saknas fortfarande, men annars så finns det andra! Täckbyxa och täckjacka får han använda fjolårets så länge det går..tror inte det är några problem med byxorna ialla fall, men vi kör på så länge de fungerar! Rejäla vantar saknas också! Vantarna vi köpte förra året var inte bra, så jag vet inte vad man ska köpa för några..ska ut och spana!! En mössa fick han ialla fall i samma märke som overallen (8848 Altitude) och ett par vantar i samma märke skulle ju inte sitta fel, dom provade vi inte förra året så dom är helt klart värd att testas!!

Vinterjacka, för finare tillfällen, är inhandlad! Det blidde en brun parkas från KappAhl! Ska försöka ta en bild på grabben imorgon så ni får se! =) Kom ju på också att ett par finare vinter/höstskor saknas också! Fodrade men att ha till fint! Hittade ett par fina på Din sko, men då fanns dom bara från strl 26! Men vi ska nog hitta några fina!!

Återigen, mamma och Ellen, TACK!!


Att kladda är kul!

För ett tag sedan var vi hemma hos familjen Gille/Ström! Det händer ju i och för sig ganska ofta, men det här var ialla fall för några veckor sedan!! Den här gången fick barnen äran att måla med fingerfärg, och OJ så roligt dom tyckte att det var!! Det kladdades både här och där, men vad gör väl det när det går att torka av och man kan bada efteråt =)



Carl tyckte det var såhär roligt att måla!!



Noah tyckte också att det var roligt!



Carl målar magen litegrann också!!



Noah målar och målar! På både kropp och papper!



En koncentrerad Carl!



Tur att det är lätt att tvätta bort färgen! Det fick bli lite badande!



Såhär mysigt är det efter ett bad!


Klossar och torn

För några dagar sedan satt jag i vardagsrummet och donade litegrann! Noah var inne i sitt rum och lekte och jag trodde han satt och lekte med bilarna!! Men rätt som det var kom han ut i rummet med den här...



Han hade suttit och byggt med Duplo alldeles själv! Han gick även in i sitt rum igen och hämtade lådan med Duplo och fortsatte att bygga på sitt mästerverk!!



När han hade byggt klart såg det ut såhär i vårt vardagsrum! =) Men Noah var jätteduktig och städade upp nästan allting själv!!
Mammas duktiga lilla kille!!


Boråstapeter och Vill-ha-möbler

Vill ni se tapeterna bättre, så kan ni gå in på Boråstapeter! Där kan man provtapetsera! Välj kollektionen New Classic och sen är det nummer 2503! =) Det var för er nyfikna! =)

Till veckan när Simon kommit hem ska vi åka och beställa säng till Noah, vi ska även åka till Möbeloutlet i Valbo och beställa en ny soffa till oss!! =) Det lutar väl åt att det bli någon sådan här!



Smile

Sen tycker jag att det här soffbordet från MIO är riktigt snyggt!!
Tvbänken som vi hade bestämt oss för kommer vara för lång, så där är det bara att tänka om! Men de finns mycket fint, så det lär ju inte vara några problem och hitta något annat =)


Matta
Den här mattan skulle vara en dröm att ha i Noahs rum, men 1490kr...det är mycket pengar!! Det finns massa annat som är viktigare till honom då!! Funderar faktiskt på att köpa ett litet kök åt honom!! Han älskar att leka med köket som Nova och Carl har, så det känns taskigt att han inte har något...så ett sånt kanske det kan bli i julklapp!! =) Jag får väl hålla mej med lite grejjer fram tills dess =) =)

Milla

Såna stolar blir det nog till Noahs rum också (måste skriva önskelista till tomten =) bordet som hör till är skitsnyggt, men lite väl dyrt, så det blir ett billigt träbord från ikea till som vi målar vitt själva!! =) Tror nog att det kan bli bra mysigt i hans rum! Det jobbiga är ju att jag vill ha det klart direkt, inte vänta tills tomten kommit =)

Har även hittat klockan, dörrmatta, vedkorg, tidningsställ mm som jag gärna vill inreda med =) Något att önska sig i födelsedagspresent kanske =)

Ja, som vanligt blir det massor med inreningssnack =)


Måste ju tillägga att jag har världens sötaste son också och att vi saknar vår älskling som är 100 mil bort!!

God Natt!


Tapeter

Ja, ni kan ju gissa vad jag roar mig med varje ledig stund (läs; det kvällar jag är vaken och inte somnar när jag lägger Noah) Jag spanar tapeter och färg!!! Och nu har jag hittat en klockren tapet som jag skulle vilja ha i Noahs rum! Troligen då i hans sovrum! Han kommer ju ha ett lekrum och ett sovrum!! Men jag tror att sovrummet kommer få sig den här tapeten! Inte med rosa stjärnor då, men det är så den ser ut när den är uppsatt på väggen!! Tror det blir riktigt snyggt! Och sedan förmodligen vita väggar i resten av rummet! De är ju inte den billigaste tapeten kanske, men smakar det så kostar det =)


       2503



Jag hittade även på en fin "låda" som var svart med vita stjärnor på inne på Önska igår, den kommer i så fall också att inhandlas!! Sängen på Mio skulle passa fin fint till detta, och till den kanske ett enfärgat överkast! Det är vitt, svart och stjärnor som gäller =)

Lekrummet kommer däremot gå lite mer åt det färgglada hållet, tror jag!! =) Jag har inte riktigt kommit fram till vilket rum som passar bäst åt Noah som sovrum än heller...det finns ett stort och ett lite mindre rum...eftersom det i stort sett bara kommer vara en säng där inne och inte användas som lekrum ännu, funderar jag på det lilla rummet, men det står ju inte på förrän han kommer kunna vara upp och leka, så jag måste fundera på detta ordentligt innan det blir tapetsering!!

Sen måste jag ju få med Simon på mina planer också =) = )