NOAH 3 ÅR

Igår fyllde Världens bästa Noah 3 år!
Kan inte förstå att det redan har gått tre år sedan vår lilla busunge kom till världen!!
Han är minsann inte någon lite bebis längre!!
Mamma älskar dig hjärtat, du är det bästa som finns!!!!

Eftersom Noah fyller mitt i semestrarna så har vi gjort som så att vi inte firar honom med släktkalas och så. Istället gör vi en dag för honom! Någonting som han vill göra! Igår fick han välja mellan att åka till Furuvik eller att åka till Öregrund och åka båt med mormor! Han valde att åka till mormor, som han har lääängtat sååå mycket efter (dom har ju inte setts på 2 veckor eftersom det varit semestrar och dom är vana att ses flera gånger i veckan). Han fick åka med Thompa ner till Öregrund och bara det gjorde honom jätteglad! Nere i Öregrund åkte vi båt, åt mat och glass och hade en riktigt mysig dag!
När vi kom hem igen kom Isak och Jakob och gratulerade och så kom Anna och Stewe, vi avslutade födelsedagen med grillning och lite bus!!

Noah hade en trevlig dag och är mycket nöjd med sin presenter som han har fått hittills! =) Bl a studsmatta, pussel, ett spel, duplo bil, kläder, en mjukis sköldpadda m.m.

Här kommer lite bilder från dagen!



Självklart väckte vi honom med sång, paket och frukost på säng!



Pärlor är roligt!!



Noahs favvo i Turkiet var American pancakes, så det serverades på sängen tillsammans med nyplockade hallon från vår buske =)



Ute stod den riktigt presenten...en ny studsmatta, med nät!! Gissa om han blev glad!!



Det var någon som var mallig när han fick åka bil tillsammans med bästa morbrorn ner till Öregrund!



Tuffa grabbar på bryggan i Öregrund



Noah blev jätteglad över att få träffa mormor igen!!! <3



Vi åt god mat på "Jakten" och sedan blev det sång och glass i parken!



Noah gillade att vi sjöng för honom!! =)



Det var många som ringde och gratulerade så det blev mycket prat i telefonen!
Varje gång någon sa grattis eller när vi sjöng för honom så tackade han artigt efteråt..haha sötnosen =)



Att köra båt med "morfar" är en riktig höjdare!!



Kvällen avslutades med grillning tillsammans med Noahs "brorsor" och Anna och Stewe!!

En mycket lyckad dag! Dessutom ska vi ju ha släktkalas för honom också!! =)

Grattis älskade son, du är det bästa som hänt oss!!!
Vi älskar dig!


Semester

Vi är iväg på semester, men bara så ni vet vad som väntar kan jag berätta att vi har ‎515 bilder från Kolmården, 371 bilder från Norrköping, 56 bilder från Mellerud och 199 bilder härifrån Koro! Känns som att jag har lite bilder att visa er framöver! =) Lägg till Turkiet också! =)


Bus och mys i Furuvik

Vi har haft turen att tillbringa dagen med Noahs farfar och farmor Ellen. Dom var på genomresa med husbilen och stannade till Noahs (och vår) stora glädje till här för att ha en trevlig dag tillsammans!!
Dagen tillbringade vi på Furuvik utanför Gävle!
Vi hade en toppendag tillsammans med kanonväder och massa skratt och bus! Noah tyckte det var jätteroligt att titta på alla djur och åka karuseller och självklart att få umgås med farfar och farmor Ellen!! 

Tusen tack för en trevlig dag tillsammans!

En bild säger mer än tusen ord...här kommer massor med bilder =)



Noah gillade att kika på aporna! *jag också=)*



Självklart var vi in och kikade i "akvariet" också, på ormar och krokodiler...usch och fy!



En liten "Herr Nilsson Apa" vill både jag och Noah ha!



Kaffepaus!! Vanligt förekommande moment under en dag med familjen Forslund=)



Noah tillsammans med farfar Hasse och farmor Ellen!



I år såg det ut såhär...



...samma plats för två år sedan...



Noah och Ellen klappar fåren



Hade Noah fått bestämma hade han nog fortfarande varit kvar hos getterna!



En söt liten Lemur, skulle också kunna få flytta hem hit =)



Farfar och Noah tog en ridtur på favvohästen Mimmi (samma häst som Noah red på förra året och som han fortfarande pratar om =)





Farfar och Noah åkte båt!



Apan i Tarzan =)



Lunchen intogs på Furuviks Brygga! Mycket gott!!



♥ ♥ ♥



Lite karusellåkande!



Lite bilkörande!



Vi avslutade dagen med att spela EN gång på ett chokladhjul och lyckades få med oss 2 kg kexchoklad hem! Gissa om lillgrabben var stolt! =)


Det blev mycket bilder! Hoppas ni tycker det är lika roligt med bilder som jag tycker! =) För det kommer ännu mera en annan dag, från lite andra äventyr vi varit ute på!

Puss o Kram


En liten update är väl på sin plats kanske...

Mycket har hänt sedan sist jag uppdaterade bloggen...och då menar jag sedan jag uppdaterade bloggen ordentligt! Tråkigt att inte ha tiden till att blogga, men det är jobbet som har varit i centrum. På sista tiden har jag varit helt slut när jag har kommit hem och inte orkat gjort någonting alls! Går ju och lägger mig sent på kvällarna och sover inte många timmar, så det sitter väl där...men men!

Hur som helst så har vi varit i Turkiet en vecka och därifrån har jag MASSOR med bilder att visa er! Min kusin har tagit studenten, och det har firats midsommar! Massor med bilder har jag som sagt från dessa tillställningar! Men de kommer..jag lovar!

Idag och inatt är Nova här med oss! Vi har tillbringat dagen hos grannarna och barnen har lekt och vi har ätit pizza! Som avslutning på dagen gick vi hem hit så barnen fick bada i badkaret tillsammans! De uppskattades verkligen!! Nu sover barnen sedan flera timmar tillbaka och dom är så snälla och duktiga!! Vi kan vara lyckliga som har fått så underbara och fina barn!! ♥











Nova fick inte ur nåt schampoo så snälla Noah erbjöd sig att hjälpa till! Sötnosar! ♥

Nästa helg åker vi till Kolmården tillsammans med grannarna! (Madde, Jonas, Isak och Jakob) Vi har hyrt en stuga två nätter och så ska vi gå på Komården två dagar..det blir även en till övernattning som inte är bokad ännu! Efter Kolmården så kommer vi stanna några dagar hos våra fina vänner Hanna Erik och Alva nere i Norrköping.
En roadtrip tillsammans med familjen Gille är också planerad!

Jag har semester nu och det har minst sagt varit några  omtumlande veckor. Det har varit mycket kramar och "hejdåanade" både med personal och barn och ibland undrar jag vad jag har gett mig in på. Om jag kommer klara mig utan dessa fantastiska kollegor och barn! Så snälla och genomgoa människor som jag har haft det så otroligt roligt tillsammans med!! Detta är ju ett val jag har gjort själv, men jag hoppas att jag har gjort rätt val!! Det kommer verkligen inte gå någon nöd på mig på Jernvallen heller då jag vet att det är underbara och fantastiska människor som jobbar där också, så jag är verkligen tacksam över att få arbeta där tillsammans med dom...men som sagt, nog smärtar det lite i hjärtat på mig samtidigt!! Men dom jag vill ha kontakt med, kommer jag att ha kontakt med, men jag kommer att sakna all glädje och allt skratt....

Igår var kollegan Anna här och drack vin och åt god mat tillsammans med mig och vi fick även sällskap av grannfrun!! Vi hade en mycket trevlig kväll med en massa snack, lite singstar och god mat och dryck! Vi tog även en tur ut på stan och även det var mycket trevligt..mer sånt tack =)

Nu har jag ialla fall fått till en uppdatering, ska försöka uppdatera med lite bilder från olika tillställningar sedan också!!

Hoppas ni har en trevlig sommar!!