Gräsänka

Simon, Anders, Frank & Tobbe har tagit skidorna och begett sig till fjälls! Dom ska spendera helgen (tors-sön) i Ramundberget, behöver väl inte ens tala om att jag är aningens avis... Men dom ska väl få åka bort dom också, jag är ju ute och ränner titt som tätt både till Kreta, Helsingborg och Göteborg..så de va inte mer än rätt att Simon också får åka iväg! Dessutom behöver han den här ledigheten med tanke på hur mycket han jobbar nu för tiden! Så älskling, jag hoppas verkligen att du får det superskojjigt!!

Just nu sitter jag hemma hos mamma..jag ska åka och jobba mellan halv 2 och halv 4, så då ska Noah vara med mormor istället för att han ska behöva vara på dagis en så kort stund! Och mormor har honom så gärna så! =) Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, jag är lite sugen på att åka in till Valbo en sväng men jag har glömt vad det var jag ville ha! Haha!

I alla fall så verkar min diet fungera ganska så bra än så länge..jag har på dryga två veckor gått ner 2 kg, så de får jag vara nöjd med! Jag vill ju egentligen gå  ner 3 kilo på en vecka, men jag vet ju att det inte är så bra, så jag får helt enkelt nöja mig med 1 kg i veckan!! Nu ska jag bara hålla detta också..jag vet ju hur det har gått alla andra gånger jag försökt mig på att gå ner i vikt..men nu SKA jag klara av detta! Och jag äter ju grymt god mat nu, så ja tror inte de blir några problem med maten ialla fall! Det gäller bara att ja håller i Wii "Fittandet"  (för er som undrar varför jag skriver så så beror det på att spelet heter Wii Fit! Alltså Wii Fittar jag! =) Jag har skött mig ganska bra under den här tiden ialla fall..så de gäller bara att hålla i det!

På lördag ska jag ialla fall synda litegrann..jag och Malin ska tjejpartaja nu när vi båda är gräsänkor och då kanske det slinker ner nåt som inte borde slinka ner..men inget godis och tjaffs ialla fall...utan snarar kanske nåt drickbart som inte är alltför nyttigt..=) Men de får de vara värt..=)

Sen är det invägning på måndag..spännande spännande! =)

Oj, kom precis på att Noah har namnsdag idag! Grattis min lilla älskling!! Och Simon med för den delen..grattis till dig också!!


Spagetti är bra för håret..

..eller hur var de nu?!
Min son tycks ialla fall tro att det är bra för håret! Han fick spagetti med bacon/creme fraishe röra till middag idag, och när han ätit klart tyckte han att spegettin skulle masseras in i håret! Han såg riktigt rolig ut kan jag tala om! =) Men nu sitter han i badet, så kanske han blir ren =)

Idag har vi varit till BVC, eller Simon och Noah har rättare sagt varit till BVC. Noah är nu 86cm lång och väger 13.2 kg..=) En perfekt lite killen! =) Han mår bra och han trivs med sin tillvaro, kan ju inte bli bättre eller hur..=)

Snart är det invägning för mig, jag har ialla fall gått ner i vikt, men jag tror min motståndare har gått ner lite mer dessvärre..Men jag betalar gärna 100 pix, så länge jag ialla fall går ner i vikt! Det är ju det som är grejjen med allt egentligen..att jag ska ner! Sen om jag får betala en hundring varje månad gör inte så mycket..huvudsaken jag har någon att tävla mot och att jag har ett mål! =) Men självklart vill jag vinna pengarna..hihi!!

På torsdag åker Simon till Ramundberget och jag och Noah blir ensamma! Kommer bli ensamt såklart, men han är värd att få åka iväg på detta!! Själv ska jag på lite partaj med Malin på lördag hennes Anders ska nämligen åka med Simon han också, så då måste ju vi "trösta" varandra litegrann..=)
Noah ska få sova hos mormor han!

Vi sov där i helgen också och min mamma var så snäll och tok Noah på morgonen så jag fick sovmorgon! (simon jobbade så han var inte där) Alltid skönt med lite sovmorgon, speciellt med tanke på att jag jobbar VARJE dag och därför inte får någon sovmorgon längre..=) Men jag trivs med att jobba! Imorgon ska jag jobba 8-17.30..kommer bli ett långt pass, men de går nog fin fint hoppas jag! Hoppas bara att ingen unge ska vara kvar på fritids till 18.30!

Näe, om man ska ta upp Noah ur badet och lägga honom då kanske..så man får lite egentid ikväll! =)

Hoppas allt är bra med er!


Naa niii naaa!

Jag håller nu på med ännu ett försök att gå ner i vikt! Tidigare gånger har det ju fungerat sådär...jag har gått ner..sen blev de sommar och jag gick upp....Den här gången ska det bli andra bullar! Jag har nu ett VAD som sträcker sig över hela året!!! Vi ska väga oss en gång i månaden och den som då gått ner minst i vikt (i procent) får böta 100kr...i slutet på året blir det till att se över allt och den som gått ner mest under hela året vinner alla pengar!! =) Och JAG ska vinna!!!

Jag har gett mig sjutton på att hålla mig ifrån godis, kakor, snacks osv..kolhydrater över huvudtaget..det kommer istället bli lite mer LCHF mat...Idag lagade vi supergod Chilikasslergratäng! Ska försöka hålla i detta nu! Jag har ialla fall gått ner 0.9 kg nu på en vecka och det känns bra! Alldeles nyss har jag även Wii "Fittat"!

Annars så har jag jobbat idag! Igår, idag och imorgon är jag på Murgårn, i måndags och på fredag Jernvallen! Nästa vecka kommer jag vara på alla tre ställena! Jag jobbar för fullt nu..varje dag sen skolorna började..bara hoppas att det håller i sig!! Jag trivs verkligen superbra med mitt jobb, och det känns så skönt att man äntligen börjar bli säker i sin lärarroll!! Jag har alltid kännt mig obekväm när jag ska undervisa eller leda en lektion när en annan lärare eller förälder är med och ser vad jag gör..men igår hade jag både och assistent och en till vikarie med mig och jag kände mig verkligen TRYGG att stå och ha genomgångar med eleverna fast man inte var det minsta påläst!! Att jag till på köpet fick beröm både från vikarien, som vill arbeta tillsammans med mig flera gånger, och från assistenten, som sa att det var bättre ordning i klassen med mig där än med ordinarie läraren, gjorde mig GRYMT stolt! =)

Varje kväll när Noah går och lägger sig säger jag GoNatt, Älskar dig! Nu har Noah börjat säga Na Nii Naa när han ska gå och lägga sig!! Så söt så!! Han kommer och pussar och kramar och så säger han Naniinaa!! Vet inte riktigt vilket av orden han menar, kanske en blandning! För när man frågar om han kan säga Gonatt säger han Naniinaa och om man frågar om Älskar dig, säger han också Naa nii naa..ska försöka komma på vad han menar! Men Go är han ialla fall vill ja lova!!

Just nu sitter Simon och kollar på TråkHandboll! Jag tycker inte handboll är det minsta underhållande så just nu är jag aningen uttråkad..hade mycket hellre velat se på Wallanderfilmen som ligger här hemma och väntar på att bli sedd!!

Jag får väl försöka roa mig med något annat istället då!!

Hoppas allt är bra med er!
PUSS


Torsdag!

Sitter och väntar på att Noah och Simon ska somna! (Simon ska jobba natt idag också, så därför sover han lite nu innan) När dom har somnat ska jag ställa mig och göra "Norrlännskans Parfait"! Tydligen något som Sandvikaren gjorde på halv åtta hos mig och det ska visst vara väldigt gott! Vad vet jag, det är messmör i så jag är skeptisk..men men! De är Simon som bestämmer mat och grejjer den här gången, så då är det bara till att göra som han säger! =)

Jag och Mamma har städat och bytt gardiner här idag...Vad skulle vi göra utan min mamma! Älskar dig mamsen!! Dukat inför imorgon har vi också gjort! Ska bli mycket trevligt imorgon! Men först ska jag jobba på dagen, och sen ska vi ju iväg och kolla upp lite saker..det är så otroligt spännande så det pirrar massor i magen på mig! Men vi får se, ska inte ropa hej än..har absolut inga höga förväntningar!

Vår lilla Gangster har en sådan stark vilja! Idag vägrade han att äta kvällsmat...men en massa frukt de skulle han minsann ha...och sen åt han kyckling och bröd av mig och Simon när vi åt sallad från Monroes!! Han är så bestämd så de finns inte..och det går absolut inte att lura honom!! Men han är världens goaste gangster, full av bus! =)



De ska börjas i tid! =)


Onsdag

Idag har jag jobbat och Noah och Simon har varit lediga!! Simon jobbar inatt så då har Noah fått varit hemma på dagen och dom har fått haft en far-son dag..=) Jag jobbar en hel del nu framöver och det känns jättebra! Jag trivs nåt otroligt bra på skolorna jag är på och håller alla mina tummar och tår för att få jobba på nån av skolorna sedan!! =)

På kvällen var vi och åt bruna bönor, bacon och fläsk hemma hos mamma! Åh så gott det är med hemlagade bruna bönor!

Imorgon blir det lite städning här hemma för på fredag ska vi har Julgransplundring här hemma med mamma, Mats, Lotta, Niclas, Thomas och Ida! Ska bli mycket trevligt! Kändes som att det var vår tur och fixa någonting den här gången =) Men först på dagen ska vi göra någonting som, om vi har tur, kan förändra en hel del förAn
Med Noah är allt bara bra..tiden går så fort och han blir ju så stor! Han tar efter allt man säger nu känns de som! Säger vi ett ord, så säger han de allt som oftast efter! Idag har han bland annat sagt Hanna - Nanna! Igår när Simon la honom och han inte ville ligga ner sa han "Nej, Oah Pappa"! Nej, Noahs pappa..han ville helt enkelt inte sova! =) Annars så har han en grym koll! Säger man till honom att han ska klä på sig går han och hämtar kläder i sin låda, säger vi att han ska städa sitt rum så städar han undan och lägger saker i lådorna osv..samtidigt är han en liten gangster med ett grymt humör! Han klättrar överallt och får han inte som han vill går han och ställer sig i ett hörn och låtsasgrinar! =) Han ääälskar sin innebandyklubba och ska spela heela tiden!

De var en liten kort uppdatering såhär mitt i natten!
Nu ska jag gå och sova litegrann för imorgon är det jobb igen!!

Ha de bra!
Kram


Jag har bestämt mig..

Jag har funderat och funderat, jag har ventilerat och kommit fram till att jag inte VILL sluta blogga!! Jag vill blogga, för min egen skull men också för mina underbara vänners skull..jag skulle bli ledsen om dom slutade blogga så kanske skulle dom sakna min blogg lite också...=) Ialla fall om jag ska tro vad jag hört..;0)

Tanken är att jag ska försöka mig på att blogga oftare..korta inlägg som inte tar så mycket tid..=) Jag tänker ialla fall ge detta ett försök! Och jag tänker göra det på MITT sätt!! Jag kommer skriva det jag känner för, och jag kommer inte anpassa min blogg efter någon eller något! För i så fall kommer det inte att vara jag, och då är det ingen som helst mening med allt!

Jag ska visa er massor med bilder ialla fall..=)

Hoppas vi får en fortsatt trevlig tid tillsammans..=)


Jag har bestämt mig..

Jag har funderat och funderat, jag har ventilerat och kommit fram till att jag inte VILL sluta blogga!! Jag vill blogga, för min egen skull men också för mina underbara vänners skull..jag skulle bli ledsen om dom slutade blogga så kanske skulle dom sakna min blogg lite också...=) Ialla fall om jag ska tro vad jag hört..;0)

Tanken är att jag ska försöka mig på att blogga oftare..korta inlägg som inte tar så mycket tid..=) Jag tänker ialla fall ge detta ett försök! Och jag tänker göra det på MITT sätt!! Jag kommer skriva det jag känner för, och jag kommer inte anpassa min blogg efter någon eller något! För i så fall kommer det inte att vara jag, och då är det ingen som helst mening med allt!

Jag ska visa er massor med bilder ialla fall..=)

Hoppas vi får en fortsatt trevlig tid tillsammans..=)


Slut på bloggande?!

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva dessa ord, men just för tillfället känns det som att jag kommer ta ett uppehåll från bloggandet! Jag har varit otroligt dålig på att blogga på sistone och jag vet inte om det har med ett bristande intresse att göra! Egentligen så vill jag inget hellre än att blogga! Spara minnena och kunna gå tillbaka och läsa vad vi har haft för oss! Men ibland känns det inte som att jag skriver för min egen skull längre..utan att jag uppdaterar för att jag måste för er, eller att jag låter bli att uppdatera för att jag har för mycket att skriva om och på så vis missar att skriva om saker vilket sårar personer osv...

När jag bloggar skriver jag ofta om det som bara faller mig in..de som jag kommer på och det som för stunden är på tapeten...jag funderar inte så ofta över vad jag ska skriva, utan det som skrivs hamnas oftast bara där...alla detaljer kommer inte alltid med och det är verkligen "no hard feelings" med det!

Bestämmer jag mig för att fortsätta blogga, är det på det viset det kommer bli..jag kommer blogga på impuls och det är det som händer mig och Noah som kommer att vara i fokus..och jag tror att både ni och jag vill ha det på det viset!

Men vi får allt se vad som händer..jag vet som sagt inte om jag vill eller orkar längre..

Hur som helst är jag otroligt tacksam över alla er som följt min blogg! och jag hoppas som sagt att min glädje kommer åter! Det känns väldigt tungt att lägga ner denna blogg också, som har varit en del av mig så pass länge...jag ska fundera! =)

Många kramar till er alla!
Mycket kärlek!



Älskar dig hjärtat!!
(trots att du har matrester i hela ansiktet=)