Midsommarhelgen

MIDSOMMARAFTON

Vi har haft en superhärlig Midsommarhelg!
Midsommarafton tillbringade vi med tjocka släkten ute i stugan i Årsunda!



I båten på Midsommarafton påväg ut till Stugan! Klart Noah skulle vara med och köra lite båt me Moffa! =)

              
(klicka på bilderna för att se dom i större format)

Vi åkte, traditionsenligt=), båt ut till stugan tillsammans med mamma och Mats! Det var även Noahs första båttur, och han tyckte det var jättespännande att stå och titta ut genom rutorna (de regnade ju, så kapellet var på). Väl ute i stugan blev det sillunch, fika med tårta, paj och cheesecake,tipspromenad, grillning, spela krona och en massa mys! Vi hade en mycket trevlig midsommar med släkten, men det blev en tidig kväll och vi låg i sängen vid 23.00!



Gammelmormor Gunnel, Kalle och Mormor Irene!



Det finns trädmonster! Det här är ett snällt trädmonster så man behöver inte vara rädd..=)



På Midsommaraftons kväll kikade så solen fram! Så här fint var det 21.30 på kvällen!




MIDSOMMARDAGEN

Vaknade upp utvilade igår morse, och skulle ut på sjön med mamma, Mats, Lotta, Niclas, brorsan och två till...vädret såg inte så lovande ut så vi packade med både de ena och de andra!! Men lagom till att vi promenerade ner mot hamnen, så kom solen och den sken sen heeela dagen och kvällen!! Kan lova att vi hade en toppendag på sjön! Vi drack drinkar, åt gotta, fikade, grillade och var på After Beach i Årsunda! Klockan 01.30 var vi hemma igen efter en klockren dag till sjöss!! Noah var med oss hela dagen och skötte sig, som vanligt=) exemplariskt...20.00 somnade han nere i kabyssen och sov sen hela kvällen..trots att det var både en, två och tio personer på båten som sjöng och hade sig..=) Han var alltså inte med på After Beachen för er som trodde de, utan då låg han nere och sov, och Simon var med honom i båten...=)



Båten som vi tillbringade Midsommardagen i =)



Noah hjälper Morbror Thomas att köra båten! =)
(jaa, han har rakat av sig håret! Ett dumt vad på fyllan...så kan de gå. Men liiite söt är han väl fortfarande ialla fall?!?! =)



Simon tog sig en liten powernap =)



Niclas och Mats tycker att det är jääättetråkigt att åka båt & dricka öl i solsken! ;0)



Jag och min bror kör båt! =)



Mamma och Mats strumpor måste ju också få vara med på bild! =)



Noah blir ren om stjärten!

 

Haha, kolla in Karlsson på taket lockarna ovanför öronen! =)


IDAG

Idag tog vi en promenad hem till mamma. På vägen stannade vi i lekparken så Noah fick gunga och åka rutchkana! Hemma hos mamma åt vi lite glass och spelade yatzy innan vi knallade hem igen och fick besök av Lelle och Johan!









Noah älskar att gunga!! =)

Jag vet inte om jag behöver tala om det, men vi har haft en SUPERhelg!!



Om ni vill veta vad Nemo hade för sig på Midsommardagen så kan ni gå in och läsa det här.
Tack kära vänner, för att ni var snälla och passade honom under dagen! =)



Uppdatering utan dess like

Ja ni, gott folk!
Nu har jag uppdaterat för hela sommaren framöver..;0)
Kände att jag hade lite tid över (??) och har därför bloggat allt bloggmaterial jag har sparat på idag!! Det är bilder från Carls kalas, Antes student, fotosession på Noah, Furuvik-besöket, filmer från Kreta, filmer när han går m.m.

Jag hoppas att ni ORKAR titta på allt, de är väl värt tiden=)..och att ni har den trevlig stund medan ni tittar och läser! =)

Eftersom jag gjort allt detta för Er skull! =) (lite för min egen också då såklart, men de hör inte hit=) Så hoppas jag att ni är givmilda med kommentarer så jag får lön för mödan..;0)

Ha nu en riktigt
 TREVLIG MIDSOMMAR
för det ska vi i familjen Forslund/Persson ha!

Vi älskar er!
PUSS


Film - Noah när han går

Här kommer lite efterlängtade filmer på Noah när han går! =) Ni får stå ut med att det inte är alltför bra kvalité på filmerna! =)








Här visar Noah att han både kan gå och krypa på 2 olika sätt!! Dessutom älskar han när man jagar honom! =)


Film - Noah leker med en maraccas

En kväll när vi var på Kreta så stod jag inne på toaletten och gjorde mig klar..Madde och Nova satt ute på balkongen och åt gröt, och Noah satt i resesängen! Rätt var det är, så början han föra ett herrans liv...Jag kunde inte låta bli att filma honom..det syns inte så bra! Men han sitter och leker med en Maraccas..han kastar den från ena sidan till den andra och verkar vara vääldigt arg på den! Skulle vara intressant att veta vad den hade gjort..=)


Film - Noah badar på Kreta



Se och njut! Såhär roligt tycker Noah det är att bada!

Furuvik

Igår var vi till Furuvik med ett gäng andra mammor och barn! Självklart var kameran med, och det togs några bilder, dessvärre lyckades jag inte få med alla barn, men ni får ha överseende...=)



Noah och Nova undrar vad dom är ute på..men dom kom ganska snart underfund med att det fanns djur att titta på! Vi började med att kika på...



Aporna!! Jag försökte lära Noah att det var Pappa, men han gick inte på de..haha!



En del av barnvagnsligan! Sara & Ellie, Madde & Isak, Madde & Nova, Fia & Arvid och längst fram Fia & Junia.



Noah tyckte det var jätteroligt inne hos getterna. Han var inte ett dugg rädd för dom..Han klappade, drog i pälsen, drog i hornen, trampade på dom, jagade dom m.m m.m. Han knallade runt från get till get..=) Själv var jag rädd för dom stora getterna, så han fick bara klappa dom små..men han försökte komma fram till dom stora några gånger också! =)



Kom mamma, jag vill klappa!!



Hornen och öronen var roliga att dra i! Men jag klappade fint också..=)



Såhär roligt tyckte Nova det var att klappa getterna!



Helt galna djur! Lemurer om jag inte misstar mig..=) Rätta mig gärna om ja har fel..haha! Dom sprang som tokar och skrämde slag på mig både en och två gånger! Noah tyckte det var väldigt facinerande att se dom springa omkring och hoppa runt som galningar! =)



Tänk att nåt såå litet och gulligt, kan växa upp och bli så gräsligt fult och äckligt..jaja, jag vet att man inte får säga så! Men det är ju sant!! Smågrisarna var såå söta och jag funderade starkt på att smussla med mig en i vagnen..men jag misstänkte att suggan skulle bli arg på mig då, och henne vill ja inte bråka med!



Nova och Ellie!! Söta tjejer! =)



Gladaste Arvid i väntan på lite glass..=)



Devin och Isak sitter också och väntar på att få lite glass! =)

Det var det! Som vanligt är man ganska dålig på att knäppa kort, men de var ju lite bilder ialla fall!


 


Antes student!

Som jag skrivit tidigare, så tog min "lilla" kusin studenten den 12 juli!! Kameran dog tyvärr väldigt tidigt på dagen..tur kanske de var..=) Men jag hann få lite fina bilder på Studenten innan!!



Noah sitter och väntar på att Studenten ska komma! Han vet vad man vill ha när man tar studenten...Skumpa såklart! =)



Tycker det inte var längesen Studenten var såhär liten!! =) Sprang runt med en innebandyklubba i handen och skulle spela hela tiden! Jag var en grym målvakt på den tiden...hehe! =) Fast det blev mål varje gång han sköt..;0)



Nu är han helt plötsligt såhär stor och tar studenten!! Jisses...och jag som inte har åldras ett dugg...hur kommer det sig..=)



Den gula skulle vara till skumpa, och den blå till vatten..Varannan vatten ni vet! =) Meen långtsööökt för en student...Skumpa i den ena, rosé i den andra! Precis som det ska vara! =)

Stort GRATTIS Ante!!

Stilstudie

Påväg till Carls kalas (se inlägget nedan) hade Simon en fotosession med Noah i bilen..jag är bara tvungen att visa hur duktig vår kille är¨på att modella! =) Lägg märke till hur han byter ansiktsuttryck och position inför bilderna..haha! =)





















Carl 1 år!

Den 12 juni blev Noahs allra första kompis 1 år!!! Det skulle såklart firas, så den 7 juni var det barnkalas!! Det var massor med småbarn där alla födda inom loppet av 1 och en halv månad! Roligt att se hur dom lekte!! Nästa gång det är barnkalas är det Noahs tur att fylla 1 år!! Helt ofattbart att tiden har gått så otroligt fort..tänk att min lilla älskling redan fyller 1 år!! Det ska såklart firas med pompa och ståt!! På självaste födelsedagen är vi tyvärr inte hemma, och säkerligen inte många andra heller, eftersom den infaller Mitt I Semestern! Men firas ska det och många kalas kommer det att bli! 2 st nere i Åmål och ett här + såklart ett barnkalas!! När kalasen blir, återkommer jag med..ifall det skulle vara någon som är sugen på att komma och fira vår Älskade Gangster!! =)



Såhär glad är man när man fyller 1 år!
Grattis Carl! =)


Noah + Max Hamburgare = Sant =)

Ojoj, det har hänt så mycket sen sist så ja kommer inte ihåg allt! Har jag glömt nåt som har med just Dig att göra, ber jag om ursäkt..men jag uppskattade tiden..haha! =)

I fredags tog ialla fall min kusin studenten! Helt otroligt att han är så gammal! Men ut i Stadsparken gick han, med mössa och skylt...såå joo han tog allt studenten!! Dagen tillbringades med att fira honom, och vi fortsatte fira även när han åkt vidare på fest! Kvällen blev lång..och vi kom hem vid 01 nån gång..hem till mamma, såklart! =)
Lördagen var mest lugn..det regnade hela dagen så vi gjorde egentligen ingenting! Jag bakade paj, vi var fortfarande kvar hos mor, Simon jobbade på kvällen och Frejis var hemma hos mamma och sov över..likaså gjorde vi! På söndagen åkte vi hem tidigt..jag var nämligen i städtagen, och det händer minsann inte ofta! Vi tvättade och städade och sen åkte vi inte till Gävle för att kika på Jula och Biltema..vi mötte upp Frank där och sen blev det mat på Max. Noah fick sin allra första Max-hamburgare! eller sin allra första hamburgare över huvudtaget! Men utan något på och utan kryddor!! Han tyckte ialla fall att det var supersmarrigt och åt upp hela burgare MED bröd! =)
I måndags fick vi finbesök av en barndomskompis till Simon, som övernattade på sin väg från Ö-vik till Åmål..mycket trevligt! De blev en lugn kväll med tacogratäng och slapp i soffan!
Igår var jag sängliggandes..mådde först illa och blev akutyr..så jag åt mat och mådde bra sen...i med några godisbitar och sen var de kört..sååå ont i magen..kräktes till och med..och sen sov ja i 4 timmar..vaknade upp och mådde bra igen!! Grr blir galen på min jävla mage!! Alltid nåt strul! Inre stress kanske..vem vet!

Idag har vi ialla fall varit till Furuvik! Jag och Noah och en hel drös med mammor och barn..12 personer och 10barnvagnar var vi som gick in tillsammans..mot slutet var vi 7 mammor och 7 barn..=0) Mycket trevligt hade vi...tittade på djur, åt picknick, åt lite popcorn, spelade på chokladhjul m.m. Noah var in och klappade getterna och tyckte de var jätteroligt..han tog tag i hornen på getterna och slet i dom..stackars djur va dom får stå ut!! Vi hade ialla fall en kanondag, och ser framemot att göra om de i sommar..=)

I morgon har vi inga planer, och sen på fredag är de ju midsommarafton! Vi blir ute i sommarstugan i Årsunda tillsammans med släkten..vi kände inte för att lämna bort Noah på hans första midsommar..så vi firar som den familj vi är..=) En eller två drinkar ska väl slinka ner ialla fall....=) Så ska vi försöka ta oss till gammelgården och dansa runt midsommarstången också! OM det inte regnar!! Lite mystraditioner måste ju in i vår familj ju..och dit hör midsommardansande! =)

Nu kom Simon hem med en film som vi ska se!
Så ha de så fint!

Bilder kommer i ett annat inlägg..=)

Kreta i bilder

Äntligen! =)
Nu ska ni få se bilder från vår härliga Kretaresa! =)
Visserligen blir de nog bara på barnen, eftersom dom var i fokus..haha (tror vi knäppte ett kort på oss själva eller nåt..haha) Men jag tror att det är dom bilderna ni är ute efter ...=)



Noah på flyget! Vi hade det så bra så att vi hade 3 platser! Noah och Nova turades om att sitta och busa i mitten sätet! =)



Nova ville också sitta själv och leka! =)
Snällare barn får man leta efter..ingen av dom protesterade det minsta på flyget! Och ändå hade dom varit vakna sedan klockan halv 5 på morgonen...Duktiga barn!!



Trodde detta bara visades på julafton..men icke! På flyget visade dom HELA "filmen" när Musse och co är ute och ska campa! =)



Andra dagen (på lördagen, vi kom på fredag middag) hade vi molnigt, så vi passade på att undersöka Agia Apostolii litegrann! Jag fotade stranden, men vi hamnade aldrig där under veckan eftersom jag lyckades bli sjuk och inte riktigt orkade med ett strandbesök..tyvärr! men bilder fick vi ialla fall..=)



Himlen blev blå och solen började skina lagom till att vi kom ner på stranden..så på vägen hem var det vaaarmt att promenera och jag hade snygga ränder efter mitt linne första dagarna..tack och lov lyckades jag sola bort dom under veckan...



I vagnen påväg till poolen och det allra första badet..detta var samma dag som vi kom...



Nova väntar med spänning på att få bada!



Och Noah är jätteglad över att ääntligen vara framme på hotellet!



Men efter en tuff resa är han trött och somnar påväg till poolen...så Nova får ta premiärdoppet själv! Spana in stilen han har älsklingen min!! Haha!!



Nova misströstade inte direkt över att Noah låg och sov..desto mer fokus på henne..=) Barnen var vildingar i vattnet, och här är Nova när hon ramlar omkull första gången..=)
 


Mina och Noahs gobitar!! =)



Mixed grill! De godaste jag åt under veckan! Riktigt smarrigt! Kyckling, fläskfilé och oxfilé..yammie!



Snäll som vanligt, sov han sig igenom restaurangbesöket..hur han kunde göra det, med den öjudnivån de kan man fråga sig..men sov gjorde han ialla fall!



Mycket bad blev det! Och det var såå roligt! Dessvärre är det mest bilder på honom i badringen eftersom det inte var så lätt att bad och knäppa kort samtidigt annars...Men jag vet att det finns fler bilder hos Madde, så ni får nog ännu en uppdatering, om ni står ut..=)



Men det var roligt att simma runt i badringen också! Trots att han fick gå runt på knä för att det var för lite vatten..=)



Gangstern rev ut alla sina kläder som jag så fint vikt och lagt in i garderoben!! Han ser ganska nöjd ut..=)



Han ser ut att fundera över ett nytt bus tycker jag..=)



Åå va roligt det är att få vara uppe och gå! Det blev ganska mycket tid i vagnen annars..så varje gång man fick vara uppe och gå var superrolig!



Är man på semester, då får man skämmas bort..så är det bara!! Klart man ska smaka av mammas glass!! Mumsigt värre var det kan jag berätta!



Nova fick också smaka glass!! Det får ju inte vara orättvist! =)



Glass runt munnen, och en ganska nöjd kille..;0)



Simma simma simma!



Där uppe var våran dörr!! Lite drygt att det var en jobbig trapp upp, men annars så bodde vi kanon!! Riktigt nöjd med boende och service!



Vägen mot poolområdet!!



Inte direkt en smickrande bild (förstår inte hur man kan vara så olik sig från bild till bild) men kolla in hårtoffsen på högra sidan!! hahah!



Vårt fina poolområde! Två stora pooler, en barnpool med maxdjupet 0,25 meter och en med maxdjup 0.60 meter! Verkligen ett kanonområde! Dessutom var det restaurand och poolbar där, samt en liten snackbar där man kunde köpa pizzaslice och varma mackor!



Liite bus! =) (även här ser man Noahs kaluffs..haha! Stackarn kommer bli en riktig krulltott..



Jag och Noah vid poolbaren en kväll! Vi stannade där efter att vi varit och ätit, en lite småtrött kille, men man kan ju missa nåt om man sover..=)



Busa orkar man, hur trött man än är..=)



Vagnen användes till mycket..sovplats och matstol bland annat..och lekplats när vi var ute på äventyr..=) Det här var slappstilen när det åts gröt!! Som tur är har han inte tagit med sig dom är dåliga vanorna hem! =)



Nova åt också i vagnen..=) Hon satt lite finare..=) Fast själva vagnen var inte riktigt lika ren som vår när vi åkte hem..haha



Kanske inte de mest smickrande bilden...men sååå uuunderbar!! haha!! Den här posen har han fått till alldeles själv...uttråkad?! Mmm de kan man nog tro...trött..mm säkert de också! En grymt skön bild är det ialla fall, tycker jag..=)



Buselibus!! Pusselipuss!! Goaste ungarna ever!!



Vårt fiiina hotell! Fast det var betydligt större än de som syns på bilden... massa bungalows med lägenheter m.m.



På flyget påväg hem igen efter en helt fantastisk vecka..trots sjukdomar! Vi hade turen att få 3 platser var på planet hem..så våra barn kunde ligga och sova hur skönt som helst! Gaanska lyxigt!!



Madde och Nova var trötta på vägen hem..vi kom ibäg lite mer än en timme försenat, så det var inte konstigt att vi var trötta =)

Tack våra älskade vänner för den här resan!! Vi gör gärna om det nästa sommar igen..;0)

Och till er, om det nu är någon, som har tagits sig igenom dessa bilder..hoppas ni haft en trevlig stund! =) Nu är jag trött som sjutton, eftersom detta tog lite mer än en timme! =) Då har jag egentligen huuur mycket bilder som helst kvar att visa, och dessutom har Madde ungefär lika många bilder som jag väntar på att få..så vem vet..orkar ni, kanske det kommer några till i framtiden...=)



 


Går å går å går

Noah fortsätter att gå..Idag har han gått uppemot 10-12 steg i följd!! Eftersom jag och Simon hejjade och tjoade på honom blev han så upp i varv så till slut sprang han emellan oss och kastade sig fram..haha! mammas lilla gohjärta! Ledsamt bara att vi inte har kameran hemma så vi kan föreviga det på film!! Men vi ska fixa de också! Så ska ni få se va duktig han är!! Hejja Noah!!!

Imorgon ska jag ta mig ut för första gången denna vecka! Andreas, lilla kusinen, tar nämligen studenten imorgon Hurra Hurra!! Tjitt, helt sjukt vad tiden går fort..de är nu man inser hur gammal man är själv också..illa! Haha!! Hoppas ialla fall att jag är relativt pigg imorgon..orkar inte med detta längre!! Idag har det verkligen varit en skitdag!! Med tårar som runnit nerför mina kinder!! orkar inte vara sjuk mer nu, som vanligt är det Noah som får ta smällen när man är sjuk..stackars liten!! Tur att jag har jordens bästa sambo som har tagit hand om Noah från de att han kom från jobbet!! Älskar dig gubben!!

Puss

Noahs första steg

Noah sov hemma hos mormor inatt, och jag vaknar av att det ringer på dörren..Min första tanke är "Vem faan kommer hit nu" Kollar på klockan och den är visst 11.10..Bara att stiga upp för det är ju mammas gobit som kommer hem!! Sätter mig på golvet i hallen och mamma håller i Noah, sen går han 3 (!!) steg bort till mig!! Mammas duktiga lilla gobit!! Flera gånger gör han de också!! Har vi tur kanske vi kan visa pappa sen när han kommer hem från jobbet!!


Kryssning med Cinderella

För några helger sedan, rättare sagt den 23 maj var vi iväg på kryssning! Det var jag, Simon, Lotta(moster), Niclas, Mamma, Mats, Thomas, Magnus och våra vänner Malin och Anders!! Vi hade en grymt rolig kryssning med kanonväder!! Vi åt gott, drack gott, shoppade massa taxfree och dansade hela natten...eller ialla fall fram till 03.00..sen orkade jag inge mer...men Thomas och Magnus höll sig uppe hela natten och Malin och Anders var vakna bra länge dom också! =)

Jag låter dessa bilder tala för resan istället! =)



Måste vara ett av världens sämsta matställen!! Helt bedrövlig service och vilket jädra sunkhak!! Frågan är hur fasen VikingLine kan ha mage att stanna på nåt dyligt ställe!! Fy fasen!



Grabbarna Grus sätt att ladda upp på i "butten" Ett smart drag av dom med tanke på att dom var uppe hela natten..;0)



Lite uppladdning i hytten innan de var dags för buffé!



Mm gott i gott var de med buffé! Jag åt som en häst..=)



Grabbarna Grus! "Thomat och Magnut"



Lotta och Niclas (förra kryssningens Kittekatt*)



Årets Kittekatter* !! (läs:Kissekatter=) Fast dom höll ändå igång till 02.30, lite skillnad mot för förra kryssningen när kissekatten Niclas somnade 23.30!!!



Vid buffén trodde vi Alla att Simon skulle bli årets kissekatt! Han ledde ligan rejält, men efter några omgångar vatten så var han fit for fight igen, och höll igång fram till 04.00 på morgonen!



Jag och Magnus! Magnus var den som höll sig vaken allra längst..han fick inte mycket sömn ialla fall..;0)



Våra fina vänner som joinade vår "släktkryssning" =) Malin och Anders! Dom passar verkligen in i vår galna familj..=)



Efter mat och påfyllning av vätska var det dags för dansgolvet där det var ett grymt drag...=)



Denna bild är jag ju bara tvungen att visa er!! Vi står och dansar allihopa, när det plötsligt är någon som börjar ta min bror i skrevet..Bloggmaterial tänker jag och slänger upp kameran lite diskret..men inte ger hon sig..lägg märke till ringarna hon har på sin vänstra hand, hon är dessutom i 45 års åldern, minst!! Trots att vi alla står där och dansar med min bror så ålar hon och klänger på honom som jag vet inte vad!! Vi andra fick nog och drog bort min bror..nån måtta får det faktiskt vara..man kan inte ligga med vilket pack som helst...hahahoho!!! =) (sorry thompa, jag var bara sååå tvungen att lägga ut detta=)



Finingar =)



Ständut Blakk spelade på kryssningen..ena kille (på fotot) var såå grym på att spela fiol!! Vi dansade och sjöng järnet så länge dom spelade!




Efter en natt med liiite tömn var grabbarna grut trötta och tov tig igenom buttfärden hem till Tandviken!!

Detta var allt från "Thomat tämta kryttning någontin" ;0) (haha, hans eget ordval mitt i natten=)
Jag tror att vi alla hade en riktigt bra kryssning, och vi planerar redan för nästa! =) Få se om vi hinner få till någon på våra gratisbiljetter, annars blir de ialla fall en ny kryssning till våren..=)


* Kissekatt; den person som går och lägger sig först, som inte pallar med festandet får benämningen kissekatt! INGEN vill vara en kissekatt..=)

Borta bra, men hemma bäst

Vi är hemma igen!! Vi har haft det toppen, med underbart resesällskap och två fantastiskt snälla barn!! Flygresorna har gått kanon och varken Noah eller Nova protesterade något på flyget!! Flyget hem var försenat och gick inte förrän 01.00 natten mot lördag..men de gick det också..jag och madde hade en varsin rad med 3 platser för oss själva..så Noah och Nova kunde ligga och sova på sätena!!
Annars så har vi mestadels legat vid poolen och badat eller så har vi ätit..=) Vi bodde på ett kanonfint 4-stjärnigt hotell i Agia Apostolii, Hotell Sirios Village för er som vill kolla...på Solresor!! Hur bra som helst! Nackdelen var att det var lite väl långt till stranden, och tack vara att jag en dag hade magkatarr och sedan blev grymt förkyld så tog vi oss bara till poolen!! Men vi klagar inte för det!!!
Barnen har trivts och dom har badat massor!! Två vildingar som älskar vatten!! Noah passade på att ta nåt steg i poolen också, men sen har det inte blivit mycket mer av det!!

Kort och gott så har vi haft de hur bra som helst och jag hoppas de blir fler tripper med våra härliga vänner!!!
Vi älskar er!! =)




Bilder bjuder jag på en annan dag, för kameran är hos Malin




Annars så är det sådär med mig..jag blev förkyld på Kreta och flygningen hem kanske inte var så bra och det har slutat med att jag har fått bihåleinflammation! Så idag har jag varit till läkaren och fått pencillin! Så både igår och idag har jag legat inomhus och försökt kurera mig!
I lördagskväll (samma dag som vi kom hem) grillade vi i mammas hus, tillsammans med moster och Niclas och bror och hans Köpingbesök samt lite fler av hans kompisar!! Tittade även på fotbollen mellan Sverige-Danmark, som dessvärre sög! De slutade med en spontanutgång på kvällen..på söndagen var jag rätt sliten med tanke på att jag inte sovit nåt natten innan, men vi åkte på Carls 1-års kalas! Grattis gogubben!!
Ja, de är väl de som har hänt!

Nu är det sängen som gäller!
Noah sover hos sin mormor inatt, hon har ju inte träffat honom på 2 veckor eftersom hon också varit utomlands, så var han där några timmar nu på kvällen och hon ville att han skulle sova där, och det får han självklart göra! Bra för mig att få sova ordentligt också, så jag blir pigg!!


 

Självklart måste jag tillägga att det är otroligt skönt att vara hemma hos Simon också!! Samtidigt tror jag att det är nyttigt att vara ifrån varandra lite då och då!! Att få sakna varandra litegrann!! Ett är säkert och det är att jag har den bästa älskling man kan ha!! Han unnade mig verkligen att åka iväg på den här resan, och det älskar jag honom så otroligt mycket för!! Du är de bästa för mig älskling!! Du och Noah är min Värld!! Jag är så lycklig!! Jag älskar er!